Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi yapmışsınız canım yalnız kalmasın annen özledik tabi göbüşlü hatunum seni seviyom hürremim... ben mama yemeye gidiyom bu oğuş acıktı anne hazırmı diye soruyo ha bire

iyi yapmışsınız canım yalnız kalmasın annen özledik tabi göbüşlü hatunum seni seviyom hürremim... ben mama yemeye gidiyom bu oğuş acıktı anne hazırmı diye soruyo ha bire

canım benim bende seni seviyom kıs güzel anne aman git git prensin aç kalmasın afiyet olsun ikinizede tatlım grşrüz.

aaa doğru yaaa ben onu unutuvermişim çok merak etmiştim iyiki geldin canım bebüşler nasıllar

kızlarrrr ben geldiiiim oğlumun okulunda bazlama şenlikleri vardı ordan geliyorum
yoruldum valla haa bu arada havalarda iyi ısınmış yawww

hadişkoooo bu görümcelerin felan hiç tadı olmadı haaa nerelerdesin ayol hiç geldiğin yok

Selam hanımlaar bu aralar bayağı yoğunum pek giremedim kusura bakmayın nasılsın sevinçcim yaa bu had,skonun dediği doğrumu yaa?

valla öle duydum bana öle sölenmişti her ihtimaale karşılık kulağında bulunsun işte yani şöle 7-8-9 aylığa yakın hele hiç boşalma olmamalıymış bide netten araştırayım senin için

neey hadi canım ilk defa duyuyom

Selam hanımlaar bu aralar bayağı yoğunum pek giremedim kusura bakmayın nasılsın sevinçcim yaa bu had,skonun dediği doğrumu yaa?

neey hadi canım ilk defa duyuyom

kız yok delimi nedir öyle bişi olsa bizim oğlanın yüzünde sağlam yer kalmazdı yok anam yok öle bişi denendi bak

başakçımm bat listesini kaldırmışsınnn bakıomdaaa

ivet yaa bende onu sorcaktım başağa bat listesini bak mesela bugün adet tarihim benim 33.günüm bakalım gelcekmi yaa ay bu ayda kendime hiiçmi hiç dikkat edemedim haa yapmadığım kalmadı annemlerin evini bıcı bıcı yaptık 2 kere halı yıkadım sürekli uzandım falan geçende dut neyim topladım ha bide ogün dötümün üstüne düştüm bu şartlarda hamiş olduysam ve haylada kaldıysa bi mucize oluydu heyaldee olsun allahım yaa inşallah hamileyimdiy sen koru yarabbim bebeğimi varsada ay şu bikaç gündür iştahım bir açık bir açık nooluyo bana anlamadıım :125::125::26: neyse akşam babamın doğum günü yaşpasta yapıyom ona akşamada kankamlarda yiycez annemlerle beraber yemeği ona yaydıma ditcem birazdan önce iniyim bi saçımı yaptıyıyım kankamada süsleniyim accık hadi ben kaçtım kızlay çok öpüyorum sizii hoşçakalıın

kızlar nasılsınızz

sizlere dün gece gördüğüm rüyamı anlatmak istedimm
hastaneye gidiyorum we beni doğuma alıyolar nasıl yani die şaşırıyorum dr.m sezaryan olucaksn şimdi we bebişin olucak dio...ben şaşkınlık içersinde yatıyorum sedyeye we ameliyat başlıyo karnımı kesip bebeğimi kucağıma weriyorlar allaha şükürler ediyorum ....snra karnımı bantlıyolr kalkıyorum bebişimin yanına gidiyorum ...bi bakıyorum bide kel bi kızım olmuş masum güsell pamuk gibi bi kız nasıl sewiniyorumm ...ahh ahhh rüyası bile harikaydıı

sevmez olurmuyum başağım sen bu topiğin gülüsün. ama göbüşlü gül
olsun o kutsal göbüşşşşş
yok tatlım haftaya gel dedi doktor haftaya yaptırıcqaz inşallahhhh. valla 3 aylık oldu nasıl büyüyor anlamıyorum zaman çabuk geçiyor. birazda karnuım çıksaydı anlıycam hamiş olduğumu ama henüz bişi anlamıyorum
gelecen tabii kızz hemde eli boş gelmek yokkkkk pahada ağır bi hediye olsun diye yırtınıyom günlerdir
baişınız sağolsun mekanı cennet olsun cnmmmmm merak ettik tabii seni öözel msj da atılmıyo sana neden anlamadım
kimse batını söölemiyo döt kadar kalıyo bat listemiz o yüzdennnnn kaldırdım

inşallah gerçek olur cnmmmmmm

anladım canım...tabi sen 3 ay anniş yanında kaldın nasıl geçtiğini anlamadın cinsiyet tahmini de yapar artık dr gittiğinde
karnın 4. ayda çıkar benim öyle oldu birden hop karnım çıktı sadece ama aynı kilodayım neyseki ama çok hoşuma gidiyor karnımın çıkması Allah isteyen bütün arkadaşlarada nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu karnın çıkıp kıpırtılar hissetmeye başlayınca daha bi güzel oluyor

evet tatlım eminim harika bi duygudur karnın çıkması . belki de bi sabah bakıyomuşum ki karnım fırlamışayyy ne güzel olurrrr..

şu anda aynaya falan bakıyorumda belki hafiften çıkmştır diye . ama sırt üstü yattığımda anlıyorum dümdüz duruyor hala. sabırsızlanıyorum tabiiki her tecrübesiz ham,iş gibi.

Allah herşeyi sırasına göre koymuş en güzel şekilde. inşallah bütün arkadaşlarımız yaşar bu duyguyu.

haftaya gittiğimde 13. haftanın içinde olucaz tatlım cinsiyet gözükmez heralde çünkü 16. haftadan sonra dfiyorlar

kız belinay nerdesinnn gözüktün bi ara nereye kaçtın anammmmm

serayım canım merhaba nasılsın napıyosun tatlım özledim vallaaa

merhaba canım ii sayılır hastaneden girmiştim cepten bi bakim dedim...kayınbabamı yatırdık bugün ...karaciğer kanseri tanısı kondu ( tetkikler yapılıcak sonrada ameliyat olacak ( kayınvaldemin yanındayım şimdi...refakatçi kalmasına izin vermediler...ameliyattan sonra kalabilirsiniz dediler....sen nasılsın canım nasıl gidio hamilelik....bende özledim walla...kardeşimde askerden gelio telefonunu vericem ona ben internetsiz kalcam...yeni bi tlf.lazım bana ama şimdilik eskilerle idare edicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…