Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bizim 12. haftada erkek demişti 14. haftada kesin erkek dedi :) 16 da erkek kız olursa masraflar benden dedi
belki sizinkide bi tahminde bulunur hayırlısı olsun canım

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin kayınbabana üzüldüm gerçekten
ben iyiyim canım çok şükür internete giremicekmisin yani artık?

ben hamiş diilim yine de göbüşüm var:) sen narin bi hamişsin başakcım ideal işte az kilo alıp bebişi doğurucan inş..
hür hoşgeldin.nasılsınız kızlar?

geçmiş olsun canım Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah herşey düzelir

sevınc canım sen bana yazdıydın demı sogan kuru yap dıye nasıl yapılıyo süt denedım bu ayda bunu yapacam kocısın yıllık ıznınde tedavıye baslayacaz:26::26::26:

bizim 12. haftada erkek demişti 14. haftada kesin erkek dedi :) 16 da erkek kız olursa masraflar benden dedi
belki sizinkide bi tahminde bulunur hayırlısı olsun canım
öyle miiii hadi hayırlısı belkim bişiler gözükür bakalımmmm
ben hamiş diilim yine de göbüşüm var:) sen narin bi hamişsin başakcım ideal işte az kilo alıp bebişi doğurucan inş..
hür hoşgeldin.nasılsınız kızlar?

sağol kuzum çok zarifsinnnn. al kahven bendennnnnnn

dumoşşşşşşş yavrum napiyon kuzummmmm

belinay kıssss seni ben bu ara pek fazla başka topiklerde görüyom hadi hayırlısı saçını yolmam yakındır

saol cnmmm ...internete cok sık giremom ama yinede hergyn giriodum...bundan sonra herun giremem ....ama yinede firsat yakaladikca girecem...

sevincin dünkü maç bayağı çekişmeli gçti galiba yenen olmadı bu gece tekrarlıyolar. gelemedi baksana

saol cnmmm ...internete cok sık giremom ama yinede hergyn giriodum...bundan sonra herun giremem ....ama yinede firsat yakaladikca girecem...

tatlım sen keşkem eve bi net bağlatsan yaa olmuyo bööle telefondan girmek o zaman sıkıcı bişi ki

tatlım sen keşkem eve bi net bağlatsan yaa olmuyo bööle telefondan girmek o zaman sıkıcı bişi ki

dumoşşşşşşş yavrum napiyon kuzummmmm

belinay kıssss seni ben bu ara pek fazla başka topiklerde görüyom hadi hayırlısı saçını yolmam yakındır

bıkere buraya ılk yazdım ve 1 saate yakın bekledım kımse gelmedı bende merve ıle konusyodum

ben ne zman gelsem kımse olmuyo burda

insallah ilerleyen zamanlarda olacak kuzucum...kocisim bi ise girsin de hayirlisi...sen naptin nasilsiniz bakalimmm...
eşin iş kurucaktı ya tatlım ne oldu vazmı grçti
bıkere buraya ılk yazdım ve 1 saate yakın bekledım kımse gelmedı bende merve ıle konusyodum

ben ne zman gelsem kımse olmuyo burda

merve napıyomuş kızz gelmiyo artık.

kuzum sende gelmiyosun bi süredir net mi yoktu

annem net vardı sorun vardı bı sure tel takıp ettım sonra cenazemız vardı trafık kazasında bebsı kaybettık bı sure ordaydım sımdı temızlıge baslıyacam bıde yaz geldı ye evde duramıyorum buraya gırem kımse olmuyo bıde pc takılmıyorum artık bebk dusuncesını kafam dan atmam lazım hebure elısı yapıyrm

yemın ederım sımdı nazo yu ozledım azacaktım ana asagıda gordum nazooo abla kız sen ozledımm

selamlar nasılsınız bakalım

seraycım çok geçmiş olsun kayınpederine acil şifalar olsun

başak merhaba canım nasılsın görüşemedik bir süredir

belinay sen neler yapıyorsun nerelerdesin canım

simdilik vazgecti is kuracagi kisinin yaninda calisicak sanirim gorusme yapiolar...sonrasinda ortakliga donusur belki...ortaklik icin gereken sermayeyi toparlayamadik kardesimle beraber yapmayi dusundu ama oda ben askerden gelmeden yapmayalim dedi...kismet bakalim...saglik olsunda gerisi bos walla

yemın ederım sımdı nazo yu ozledım azacaktım ana asagıda gordum nazooo abla kız sen ozledımm

kalp kalbe karşıymış aynı anda yazıyormuşuz demekki

bende eskisi kadar çok giremiyorum yeğenlerden akşamda dizilerimi izleyorum kafamı boşaltmak için burayada çok girmiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…