bizim 12. haftada erkek demişti 14. haftada kesin erkek dedi :) 16 da erkek kız olursa masraflar benden dedievet tatlım eminim harika bi duygudur karnın çıkması . belki de bi sabah bakıyomuşum ki karnım fırlamışayyy ne güzel olurrrr..
şu anda aynaya falan bakıyorumda belki hafiften çıkmştır diye . ama sırt üstü yattığımda anlıyorum dümdüz duruyor hala. sabırsızlanıyorum tabiiki her tecrübesiz ham,iş gibi.
Allah herşeyi sırasına göre koymuş en güzel şekilde. inşallah bütün arkadaşlarımız yaşar bu duyguyu.
haftaya gittiğimde 13. haftanın içinde olucaz tatlım cinsiyet gözükmez heralde çünkü 16. haftadan sonra dfiyorlar
merhaba canım ii sayılır hastaneden girmiştim cepten bi bakim dedim...kayınbabamı yatırdık bugün ...karaciğer kanseri tanısı kondu( tetkikler yapılıcak sonrada ameliyat olacak ( kayınvaldemin yanındayım şimdi...refakatçi kalmasına izin vermediler...ameliyattan sonra kalabilirsiniz dediler....sen nasılsın canım nasıl gidio hamilelik....bende özledim walla...kardeşimde askerden gelio telefonunu vericem ona ben internetsiz kalcam...yeni bi tlf.lazım bana ama şimdilik eskilerle idare edicem...
ben hamiş diilim yine de göbüşüm var:) sen narin bi hamişsin başakcım ideal işte az kilo alıp bebişi doğurucan inş..evet tatlım eminim harika bi duygudur karnın çıkması . belki de bi sabah bakıyomuşum ki karnım fırlamışayyy ne güzel olurrrr..
şu anda aynaya falan bakıyorumda belki hafiften çıkmştır diye . ama sırt üstü yattığımda anlıyorum dümdüz duruyor hala. sabırsızlanıyorum tabiiki her tecrübesiz ham,iş gibi.
Allah herşeyi sırasına göre koymuş en güzel şekilde. inşallah bütün arkadaşlarımız yaşar bu duyguyu.
haftaya gittiğimde 13. haftanın içinde olucaz tatlım cinsiyet gözükmez heralde çünkü 16. haftadan sonra dfiyorlar
merhaba canım ii sayılır hastaneden girmiştim cepten bi bakim dedim...kayınbabamı yatırdık bugün ...karaciğer kanseri tanısı kondu( tetkikler yapılıcak sonrada ameliyat olacak ( kayınvaldemin yanındayım şimdi...refakatçi kalmasına izin vermediler...ameliyattan sonra kalabilirsiniz dediler....sen nasılsın canım nasıl gidio hamilelik....bende özledim walla...kardeşimde askerden gelio telefonunu vericem ona ben internetsiz kalcam...yeni bi tlf.lazım bana ama şimdilik eskilerle idare edicem...
öyle miiii hadi hayırlısı belkim bişiler gözükür bakalımmmmbizim 12. haftada erkek demişti 14. haftada kesin erkek dedi :) 16 da erkek kız olursa masraflar benden dedi
belki sizinkide bi tahminde bulunurhayırlısı olsun canım
ben hamiş diilim yine de göbüşüm var:) sen narin bi hamişsin başakcım ideal işte az kilo alıp bebişi doğurucan inş..
hür hoşgeldin.nasılsınız kızlar?
bizim 12. haftada erkek demişti 14. haftada kesin erkek dedi :) 16 da erkek kız olursa masraflar benden dedi
belki sizinkide bi tahminde bulunurhayırlısı olsun canım
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin kayınbabanaüzüldüm gerçekten
ben iyiyim canım çok şükürinternete giremicekmisin yani artık?
geçmiş olsun canımAllahtan acil şifalar diliyorum inşallah herşey düzelir
saol cnmmm ...internete cok sık giremom ama yinede hergyn giriodum...bundan sonra herun giremem ....ama yinede firsat yakaladikca girecem...
saol cnmmm ...internete cok sık giremom ama yinede hergyn giriodum...bundan sonra herun giremem ....ama yinede firsat yakaladikca girecem...
tatlım sen keşkem eve bi net bağlatsan yaa olmuyo bööle telefondan girmek o zaman sıkıcı bişi ki
dumoşşşşşşş yavrum napiyon kuzummmmm
belinay kıssss seni ben bu ara pek fazla başka topiklerde görüyom hadi hayırlısı saçını yolmam yakındır
eşin iş kurucaktı ya tatlım ne oldu vazmı grçtiinsallah ilerleyen zamanlarda olacak kuzucum...kocisim bi ise girsin de hayirlisi...sen naptin nasilsiniz bakalimmm...
bıkere buraya ılk yazdım ve 1 saate yakın bekledım kımse gelmedı bende merve ıle konusyodum
ben ne zman gelsem kımse olmuyo burda
eşin iş kurucaktı ya tatlım ne oldu vazmı grçti
merve napıyomuş kızz gelmiyo artık.
kuzum sende gelmiyosun bi süredir net mi yoktu
eşin iş kurucaktı ya tatlım ne oldu vazmı grçti
merve napıyomuş kızz gelmiyo artık.
kuzum sende gelmiyosun bi süredir net mi yoktu
yemın ederım sımdı nazo yu ozledım azacaktım ana asagıda gordumnazooo abla kız sen ozledımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?