kalp kalbe karşıymış aynı anda yazıyormuşuz demekki
bende eskisi kadar çok giremiyorum yeğenlerden akşamda dizilerimi izleyorum kafamı boşaltmak için burayada çok girmiyorum açıkçası
selamlar nasılsınız bakalım
seraycım çok geçmiş olsun kayınpederine acil şifalar olsun
başak merhaba canım nasılsın görüşemedik bir süredir
belinay sen neler yapıyorsun nerelerdesin canım
ayyy cnm yaa anlıyorum tabiiki üzülüyorsan çok sık gelmezsin çokı fazla bebişi düşününce de sıkılıoyr insan. yaz da geldi ya hatunlarımız duramıyor yaerinde.annem net vardı sorun vardı bı sure tel takıp ettım sonra cenazemız vardı trafık kazasında bebsı kaybettıkbı sure ordaydım sımdı temızlıge baslıyacam bıde yaz geldı ye evde duramıyorum buraya gırem kımse olmuyo bıde pc takılmıyorum artık bebk dusuncesını kafam dan atmam lazım hebure elısı yapıyrm
selamlar nasılsınız bakalım
seraycım çok geçmiş olsun kayınpederine acil şifalar olsun
başak merhaba canım nasılsın görüşemedik bir süredir
belinay sen neler yapıyorsun nerelerdesin canım
simdilik vazgecti is kuracagi kisinin yaninda calisicak sanirim gorusme yapiolar...sonrasinda ortakliga donusur belki...ortaklik icin gereken sermayeyi toparlayamadik kardesimle beraber yapmayi dusundu ama oda ben askerden gelmeden yapmayalim dedi...kismet bakalim...saglik olsunda gerisi bos walla
cok saol cnm Allah razi olsun...iyi diyelim ii olalim...sen nasilsinn?
ayyy cnm yaa anlıyorum tabiiki üzülüyorsan çok sık gelmezsin çokı fazla bebişi düşününce de sıkılıoyr insan. yaz da geldi ya hatunlarımız duramıyor yaerinde.
bu arada başınız sağolsun tatlım bebiş kimindi
ayyyyyyy sakın sakın akrabayla eş dostla herşeyi yapacan ortaklık yapmıycan anam sonradan kötü oluyosun. hayırlısı olsunm tatlım hakkınızda. çok başınız ağrır adamcağızın genç yaşta yaşlanırrr
ayyy cnm yaa anlıyorum tabiiki üzülüyorsan çok sık gelmezsin çokı fazla bebişi düşününce de sıkılıoyr insan. yaz da geldi ya hatunlarımız duramıyor yaerinde.
ayyyyyyy sakın sakın akrabayla eş dostla herşeyi yapacan ortaklık yapmıycan anam sonradan kötü oluyosun. hayırlısı olsunm tatlım hakkınızda. çok başınız ağrır adamcağızın genç yaşta yaşlanırrr
bebek dusunını kafamdan bı atsam ayy net acar acmaz kurlere bakıyorum ılac ne ıcerım ne yaparımm kafayı bozdum artık nasılsa tedavıye baslayacam dusmeyecem ustune
bıde bu ay preseed kullancam bakalım yakın bı akrabannda sureklı gorusurduk daha gece sevdım saba saglam cocuk öldu
ayyy kuzummmmm trafik kazasımıydıı cnm yaaa
neden surat astın bakayım bilmeden kusurmu işledim yoksa:18:
evet canım
kız 12 aydamı dogum yapacan ayy ne guzel ya rabbım bızede nasıp eder inş
kızlar ben cıkıyorum sabah erken kalkacam temızlık yapacamfayanslarımı sıleyım dolabımı sıleyım naslsa reglım sonu sonra aman bebk vardr dıye ıs de yapamıyorumm
iyi geceler öptummmm
gelmiyon artıkkkkk
hiç gelmiyonnnnnnn
hiç istemiyon gelmeyiii
hiçççççççççççççççç
yakında interneti de kapatıcan biliyom bennnnnnn
elinden gelse pcyiii camdan fırlatıcan:95::95::95::95::95::95::95:
gece gece güldürdün beni ALLAH ta seni güldürsün
bir ara neti sınırlı yaptırmayı düşünmüştüm yalan değil fazla girmemek için ama arada geliyorum idare et
ben yaşlı ve hasta bir kadınım
neyse eşim erkenden geldi ben çıkıyorum yarın görüşürz artık çok öpüyorum iyi geceler
hadiyecim iyiyim tatlım yemek yiyorum acıktım :) gel beraber yiyelimsen napıyosun tatlım?
Selam hatunlarım nasılsınız?beni özledinizmi ben sizi çok çok çokkkkkkkkkkkkkkkk özledim biliyorum nerde bu neden girmiyo diye merak ediyorsanız söyleyeyim canlarım annemde kalıyoruz bilenleriniz vardır söylemiştim ananemi kaybetmiştik o yüzden annemi yalnız bırakmak istemedik kaldık geldim evime gelir gelmez size bakayım dedimiyimisiniz?
dimi ya nikocum erkek olunca zorlaşıyor sanki isim bulmak kız olsaydı hazırdı isimseninki artık anlıyodurda ismiyle çağırmak gerekir :))))) çınar çok güzel canım kuzenimin oğlunun adıda çınar çok beğeniyorum ben bizde emre yağız yiğit barış özgür ataberk ........... vs bi sürü isim var akılda ama aynen kararsızız dahada değişir heralde :)[/QUOT
evet canım artık anlıyo dün babası elini karnıma koydu oğlum beni seviyomusun dedi hadi babaya bi vur dedi pat attı çok mutlu oldu benimki ama ismi yok
ayy ne güsel bi duygudur kimbilir yaa balonmu koysamm hamişlik duygusunu almak için:)allahım nolur bizi bu hevesle bu özlmle başbaşa bırakma artık bizimde göbüşümüzde bebişimizz olsnki tekme atsın
kızlarrrr ben geldiiiim oğlumun okulunda bazlama şenlikleri vardıordan geliyorum
yoruldum valla haa bu arada havalarda iyi ısınmış yawww
sen anca tıkın hiç çağırmaaa nese yaa saten klilo alıom gitgide yimezdim de hıh ama 1 denecik olsa yemem demesdim yarın rejime mi başlasam kızzz
hadişkoooo bu görümcelerin felan hiç tadı olmadı haaa nerelerdesin ayol hiç geldiğin yok
hiç sorma anam ayrı gayrı düştük çok yoruldum ayakta bile durmam yoruo çok kalabalıklar anam bi taraftan kayınpeder bi taraftan kardeşleri kaynana cart curt tek tek gliolar küçük görümce hanfendide dötünü sürtmeye gidio anca yardım flan yok ne diyim ya ben varım die kaynana tınlamıo hiç kalkmazmı bi kadın yahu benim annem pencerelere tırmandı evlendimde gerçi ozamanda kılını kıprıdatmamıştı sinir olmuştum ah anam benimmm kendini beğenmişler kendi kızları taşınıo kılını kıpırdatmıo ne işler yah yine sinir oldum gördünmü bak
Selam hanımlaar bu aralar bayağı yoğunum pek giremedim kusura bakmayın nasılsın sevinçcim yaa bu had,skonun dediği doğrumu yaa?
valla bacım ben komşumdan duydumu sölüom yani denenmişliği yok:)
neey hadi canım ilk defa duyuyom
aama sevinci sölediğide mantıklı
kız yok delimi nedir öyle bişi olsa bizim oğlanın yüzünde sağlam yer kalmazdıyok anam yok öle bişi denendi bak
demek sen çok dikkatli davranmışsın ahahah komşuma yalançımı dion kız sen boşaltın anam banane ben öle duydumbidaha biş demem bildimden sölemedimki duymuştum araştırdım net bilgi yok ama dikakt gerektiği sölenio ilk ay son aylarda
ivet yaa bende onu sorcaktım başağa bat listesini bak mesela bugün adet tarihim benim 33.günüm bakalım gelcekmi yaa ay bu ayda kendime hiiçmi hiç dikkat edemedim haa yapmadığım kalmadı annemlerin evini bıcı bıcı yaptık 2 kere halı yıkadım sürekli uzandım falan geçende dut neyim topladım ha bide ogün dötümün üstüne düştüm bu şartlarda hamiş olduysam ve haylada kaldıysa bi mucize oluydu heyaldeeolsun allahım yaa inşallah hamileyimdiy sen koru yarabbim bebeğimi varsada ay şu bikaç gündür iştahım bir açık bir açık nooluyo bana anlamadıım :125::125::26: neyse akşam babamın doğum günü yaşpasta yapıyom ona akşamada kankamlarda yiycez annemlerle beraber yemeği ona yaydıma ditcem birazdan önce iniyim bi saçımı yaptıyıyım kankamada süsleniyim accık hadi ben kaçtım kızlay çok öpüyorum sizii hoşçakalıın
kızz hepiniz söleyinde bat yapalımm merak ediom kimin ne zamandı dieee
::::::::::::::::::::::)))Benimde inanasım gelmedi zatende genede bi sorayım dediydiimneyse ben çıkayım canım çok öpüyorum sizi hoşçakalıın
kızlar nasılsınızz
sizlere dün gece gördüğüm rüyamı anlatmak istedimm
hastaneye gidiyorum we beni doğuma alıyolar nasıl yani die şaşırıyorum dr.m sezaryan olucaksn şimdi we bebişin olucak dio...ben şaşkınlık içersinde yatıyorum sedyeye we ameliyat başlıyo karnımı kesip bebeğimi kucağıma weriyorlar allaha şükürler ediyorum ....snra karnımı bantlıyolr kalkıyorum bebişimin yanına gidiyorum ...bi bakıyorum bide kel bi kızım olmuş masum güsell pamuk gibi bi kız nasıl sewiniyorumm ...ahh ahhh rüyası bile harikaydıı
gerçeğide olucak bitanem sen hiç merak etme rüyaalr çıkar hayra yor yeter
olsun o kutsal göbüşşşşş
yok tatlım haftaya gel dedi doktor haftaya yaptırıcqaz inşallahhhh. valla 3 aylık oldu nasıl büyüyor anlamıyorum zaman çabuk geçiyor. birazda karnuım çıksaydı anlıycam hamiş olduğumu ama henüz bişi anlamıyorum
gelecen tabii kızz hemde eli boş gelmek yokkkkk pahada ağır bi hediye olsun diye yırtınıyom günlerdir
tamam canım ne demek çok cazgırsın haa :)))
baişınız sağolsun mekanı cennet olsun cnmmmmm merak ettik tabii seni öözel msj da atılmıyo sana neden anlamadım
kimse batını söölemiyo döt kadar kalıyo bat listemiz o yüzdennnnn kaldırdım
men sölemişemmm
inşallah gerçek olur cnmmmmmm
Selam saracım nasılsın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?