Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kalp kalbe karşıymış aynı anda yazıyormuşuz demekki

bende eskisi kadar çok giremiyorum yeğenlerden akşamda dizilerimi izleyorum kafamı boşaltmak için burayada çok girmiyorum açıkçası

ya bıde kışın herkez evdeydı konusuyoduk yaz geldı herkez bı yere dagıldı kımse gıremıyo artık ben vakıt buldukca gezıyorum

cok saol cnm Allah razi olsun...iyi diyelim ii olalim...sen nasilsinn?

ayyy cnm yaa anlıyorum tabiiki üzülüyorsan çok sık gelmezsin çokı fazla bebişi düşününce de sıkılıoyr insan. yaz da geldi ya hatunlarımız duramıyor yaerinde.

bu arada başınız sağolsun tatlım bebiş kimindi

ayyyyyyy sakın sakın akrabayla eş dostla herşeyi yapacan ortaklık yapmıycan anam sonradan kötü oluyosun. hayırlısı olsunm tatlım hakkınızda. çok başınız ağrır adamcağızın genç yaşta yaşlanırrr

bebek dusunını kafamdan bı atsam ayy net acar acmaz kurlere bakıyorum ılac ne ıcerım ne yaparımm kafayı bozdum artık nasılsa tedavıye baslayacam dusmeyecem ustune

bıde bu ay preseed kullancam bakalım yakın bı akrabannda sureklı gorusurduk daha gece sevdım saba saglam cocuk öldu

neden surat astın bakayım bilmeden kusurmu işledim yoksa:18:

ayyy kuzummmmm trafik kazasımıydıı cnm yaaa

kızlar ben cıkıyorum sabah erken kalkacam temızlık yapacam fayanslarımı sıleyım dolabımı sıleyım naslsa reglım sonu sonra aman bebk vardr dıye ıs de yapamıyorumm

iyi geceler öptummmm

neden surat astın bakayım bilmeden kusurmu işledim yoksa:18:

gelmiyon artıkkkkk

hiç gelmiyonnnnnnn

hiç istemiyon gelmeyiii

hiçççççççççççççççç

yakında interneti de kapatıcan biliyom bennnnnnn

elinden gelse pcyiii camdan fırlatıcan:95::95::95::95::95::95::95:

haklisin cnm onuda cok dusunduk tabide biyerden baslamak gerek iyi yada kotu dedik ama daha kismet olmadi bundada vardir bir hayir...ben yatiyorum kizlar cok uykusuz ve yorucu bi gun gecirdim basagrim hic gecmedi...uyursam gecer heralde...hepinize ii geceler tatli ruyalar...saglikli kalin mutlu kalin...hersey gonlunuzce olsun...opuldunuz

evet canım

kız 12 aydamı dogum yapacan ayy ne guzel ya rabbım bızede nasıp eder inş

inşallah tatlım kış bebekii olcak benimki.

hamileliğim güzel zamana gelecek inşallah yazın ohhhh istediğim gibi giyincem gezcemmmm

kızlar ben cıkıyorum sabah erken kalkacam temızlık yapacam fayanslarımı sıleyım dolabımı sıleyım naslsa reglım sonu sonra aman bebk vardr dıye ıs de yapamıyorumm

iyi geceler öptummmm

iyi geceler cnm kaçta kalkcaksan haber ett geliyim sabahleyinnn silerim fayanslarınıı. öptümmmmmm

gece gece güldürdün beni ALLAH ta seni güldürsün
bir ara neti sınırlı yaptırmayı düşünmüştüm yalan değil fazla girmemek için ama arada geliyorum idare et
ben yaşlı ve hasta bir kadınım
neyse eşim erkenden geldi ben çıkıyorum yarın görüşürz artık çok öpüyorum iyi geceler

hadiyecim iyiyim tatlım yemek yiyorum acıktım :) gel beraber yiyelim sen napıyosun tatlım?

ellerine sağlık canım yazdım kaçtım gibi oldu ama bizim burası kalabalık bi kayınpeder bi kaynana tek tek geliolar anam görümce zati aşağıda perdelerini hallettik yardım etmim dedim ama dayanamadım gün gelir devran döner kocamı aşıladım bakk yardım ediom ama oda bana yardım edicek isteidimde baktın yapmıo benden yapmamı isteme onun için hiçbişeyi diee öle işte tatlım kısacası yoğunum
sevinç çıracak beniii :)

sultanımmmm aslında ben biliodum ama hani sonra benim gibi özleyen yokmu soranım yokmu dememen için kismeye bişi demedim:)bak çok soranın oldu ya söleseydim çaka kız aklımdan çıkmış ama habire bende sordum seni geriye dönüp görebilirsin şekerimmm öpüldün annen gil iiidirler inş allahım sabır versinn mekanı cennet olsun anneannenin

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1güzellikler nasılsınız?gününüz güzel geçsin hepinizin....teşekkür ederim hepinize arkadaşlarımmm beni düşündüğünüz için sizi seviyorum54:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…