Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşbulduk tatlım. bebişim iyi çok şükür. karnım artık çok belli olmaya başladı.

canım zaten 5. aya girdimi bir anda fırlar göbüşşş maşallah allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah

tamam canım
maalesef hadişkonun alt katına
abovvvvv yazık yaaaaaaaa Allah sabır versinnnnn
kızlarrrrrr ben geldimmmm. muhabbetiniz bol olsun
gel cadı gel beraber olsun ne yedin akşam yemeğinde
ben çıkıyorum kızlar bekle bekle kimse yok sıkıldım yawwww

ben sana demedimmi bekle geliyom diye. ya geldiğimde seni bulamasaydım da yüreğme inseydi hamile hamile hiç mi vicdan yok ayol sende

kız geçmişe bi göz attım dün. benim hamiş olduğum haberini verdiğim gün ne çok haber yapmıştın yaaaaaaa çok eğlenceli geçmişi okumak

benim kankeytom olsana sen zati hadiş artık iflah olmaz

kselcim ilk hamilelikte karın fazla çıkmıyo diyolar. bende çok çıksın istiyom da. seninki çokmu çıktı daha da çıkacakmı

ha bide sol göğsün daha mı sıkı, sol gözün daha mı parlak

kızzzzzzz o haberi verdiğinde topicte bir ben vardım önce ben duydum ilan ettim günlerceeee
çok sevinmiştim halada seviniyorum bizede dua et haaa olurum tabe kankişşş ama hadiş varyaaaaa duymasın anam

Mrb kızlar bnde bugün dr a gittm bebiş istiyorz ama 9 aydır olmuyor.erken blki biraz ama aceleci davranıyorz işte.adetimin 15. Günüydü bugün.yumurtam varmış 2 cm dedi ama ultrason sonucunda ut h 5.02 cm yazıyo.kist fln yokmuş.adetinin 2. Günü gel dedi.sizce bu değer normalmi vede ne anlama geliyor bileninz varmı.

ayyyyyyyyyyy heç ama heçççç güleceğim yoktuuuuuuuuu deliiiii
görmemiş hamile kalmış napacanı şaşırmış

kızzzzzzz o haberi verdiğinde topicte bir ben vardım önce ben duydum ilan ettim günlerceeee
çok sevinmiştim halada seviniyorum bizede dua et haaa olurum tabe kankişşş ama hadiş varyaaaaa duymasın anam

çok kadirşinas ve zarifsin kadişsinas ne demek bilmiyom ama iyi bişey merak etme

hadişin ben saçını başını yolarımo zaman bizde hadişten gizli buluşuruk:127::127:

necla hoşgeldin canım maşallah bir sorun yokmuş 2 cm normal zaten 22 mm den sonra çatlıyor zaten yada iğne ile çatlatıyorlar diğer değerden bilgim yok

evettt ben cadıyım :)) tatlı cadıyım ama :) canın ister kzı şimcik söylemeyeyyim ne yediğimi

necla hoşgeldin canım maşallah bir sorun yokmuş 2 cm normal zaten 22 mm den sonra çatlıyor zaten yada iğne ile çatlatıyorlar diğer değerden bilgim yok

çok teşekkür ederim.doktorumu değiştirdim.çok daha iyi bi dr.adetimin 2. Günü yumurtalarma tekrar bakacak.hemde hormon tahlili yapıcam aç gel dedi.öncekiler 1 sene dolmadan hiç bişe yapmıyorlar veriyolar folic asiti o kadr...

kselcim ilk hamilelikte karın fazla çıkmıyo diyolar. bende çok çıksın istiyom da. seninki çokmu çıktı daha da çıkacakmı ha bide sol göğsün daha mı sıkı, sol gözün daha mı parlak

anam dur yavaş ol ne bu sorular. valla 2 göğsümde sıkı :)) gözlerimin parlaklığıda aynı:)) göbeğim hamile olduğumu anlayacakları kadar çıkıyo

evet canım git baksınlar hormon tahlilleri felan yaparlar yumurta takibi yaparlar gelişmeleri bildir

çok kadirşinas ve zarifsin kadişsinas ne demek bilmiyom ama iyi bişey merak etme

hadişin ben saçını başını yolarımo zaman bizde hadişten gizli buluşuruk:127::127:

ferihaımı izliyosun sen biyandan kız??

selam hanımlarr.ksel ben bu topiğe ilk geldiğimde sen yeni hamiş olduğunu öğrenmiştin.... maşallahhhh kocaman oldu bebiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…