kselcim ilk hamilelikte karın fazla çıkmıyo diyolar. bende çok çıksın istiyom da. seninki çokmu çıktı daha da çıkacakmı ha bide sol göğsün daha mı sıkı, sol gözün daha mı parlak
dumannnnnnnnnnnn ses verrrrrrrrr
sara ne yapıyorsun tatlıımmmm
topiğin neşe kaynakı basaaakkkkk
ayyyyyyyyyyy heç ama heçççç güleceğim yoktuuuuuuuuu deliiiii
görmemiş hamile kalmış napacanı şaşırmış
yok kuzum edemedim bebeğe bişi olur diye aklı çıkıyo.heee buluşak anacım kız halvet varmı kocişi ikna ettinmi
evettt ben cadıyım :)) tatlı cadıyım ama :) canın ister kzı şimcik söylemeyeyyim ne yediğimi
hamilelik takvimimde yazıyorda benim. sol göğsü sıkı ve sol gözü daha parlak olanların kızı oluyormuş diye o yüzden sordum seninde kızın olcak den biliyon iki gözününde parlak olduğunu birinin bakması lazım gözüne.anam dur yavaş ol ne bu sorular. valla 2 göğsümde sıkı :)) gözlerimin parlaklığıda aynı:)) göbeğim hamile olduğumu anlayacakları kadar çıkıyo
kızzz özür dilerim ben bi ara tüfekhaneye gitmiştimde kaynanm kpıvermiş pcyisohbetinizede doyum olmuyorrrrrrben çıkıyorum
yok tatlım izlemiyorum. bugün ferihamı varferihaımı izliyosun sen biyandan kız??.
kız sen kimsin avatarın içimi açtıdumannnnnnnnnnnn ses verrrrrrrrr
mehabalarrrrrrrrrrr güzel hatunlar nassınız?hepinize iyi akşamlar benimkiler uyuyo erken yattılar benim hiççççççççç uykum yok bi size bakayım dedim herkese ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıskançççççççççççç basakkkkk nasılsın?hoşgeldin !!!!!!!!!!!!!!!
kızzzz deli karı 3 oğlanıda uyuttunmu.bebişle kaldın başbaşa.
nasılsın bakalım
heeeeeeeee walla aynen öyle kısss uyudular ohhhhhhh sefam olsun pek rahatım iyiyim sen nassın bakalım?gebeşşşşşşş basakkkkk
ayyyyyyy biz gebeş diye lüzumsuz insanlara derizhiç sevmem o lafı. aslında senin söyleme amacın farklı biliyorum
sende gebelik takvimi yapsana bakak bebişin ne kadarlık olmşşş
Selaaam canlarıım ben geldiiimnasılsınız bakeem?
ewet şekerim kıs gerçekten sen akıllı karusun walla ne anlamda söylediğimi anladınbasakkkkkkk ya nasıl yapılıyo ben yapamadım söle bakalım anlat dinliyom dalga geçme yapamazsam bak saçını başını yolarım
Selaaam canlarıım ben geldiiimnasılsınız bakeem?
hmm anladım canım ozaman depüklemekte haklısınoffff şansa bakyaaaaabence acaba hamişliğe mi hazırlanıyo vücudun. bi dahaki ay hiç gelmez inşallah:26::26::26::26:
sabret tatlım üzülme o kadar daha çok gençsin olmaması için hiç bi neden yok. sen yeterki iste neden olmasın kiiii
o satılmıyo annem kendin yapıyon
bende ilk idrar olmıycak çıkmıyo diye duymştum tatlım araştırmak lazım.
aferin bu arada gelmezsen gelmeeeeeeeeeeeediye şarkı söyle sen ona bak nası geliyoooooo takma kafana kuzummmm
sağol tatlım benim evet hepimiz lazımızzzzz burda birbirimizeee
1gün gelmedi diye değil tatlım en son siteye dün girmiş
ama topiğimizee uzuuuuunnnnn zamandır gelmiyor. mesajlarına baktığımda da hep başka topiklerde takılmş uzun zmanadır anladın mı kuzum
bu da bi tek sevinci öpüyo ne varsa bu sevincte
yapamazsan o senin becerüksüzlüğündür hatunum dinle şimdik. profilindeki bilgilerini değiştiriyosun ya ordan bebişinin doğacağı tarihi giriyosun çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?