Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kselcim ilk hamilelikte karın fazla çıkmıyo diyolar. bende çok çıksın istiyom da. seninki çokmu çıktı daha da çıkacakmı ha bide sol göğsün daha mı sıkı, sol gözün daha mı parlak

anam dur yavaş ol ne bu sorular. valla 2 göğsümde sıkı :)) gözlerimin parlaklığıda aynı:)) göbeğim hamile olduğumu anlayacakları kadar çıkıyo

mehabalarrrrrrrrrrr güzel hatunlar nassınız?hepinize iyi akşamlar benimkiler uyuyo erken yattılar benim hiççççççççç uykum yokbi size bakayım dedim herkese ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kıskançççççççççççç basakkkkk nasılsın?hoşgeldin !!!!!!!!!!!!!!!

ayyyyyyyyyyy heç ama heçççç güleceğim yoktuuuuuuuuu deliiiii
görmemiş hamile kalmış napacanı şaşırmış
topiğin neşe kaynakı basaaakkkkkçokmu güldün annem
napiyim görmedik heralde. daha önce hiç hamile kalmadım sağdan soldan duyduklarıma inanıyom işte
heee buluşak anacım kız halvet varmı kocişi ikna ettinmi
yok kuzum edemedim bebeğe bişi olur diye aklı çıkıyo.
p.tesi doktora gidicem o zman izin belgesi alıcamhemde sadece doktorum dan değil sağlık bakanlığı onaylı izin belgesihatta başbakandan bilem alabülürüm malum ankarada tanıdıklarımız var
evettt ben cadıyım :)) tatlı cadıyım ama :) canın ister kzı şimcik söylemeyeyyim ne yediğimi

anam dur yavaş ol ne bu sorular. valla 2 göğsümde sıkı :)) gözlerimin parlaklığıda aynı:)) göbeğim hamile olduğumu anlayacakları kadar çıkıyo
hamilelik takvimimde yazıyorda benim. sol göğsü sıkı ve sol gözü daha parlak olanların kızı oluyormuş diye o yüzden sordum seninde kızın olcak den biliyon iki gözününde parlak olduğunu birinin bakması lazım gözüne.
hem göğsünün sıkılığınıda kocana sormak lazım bakalım adam memnunmu
sohbetinizede doyum olmuyorrrrrr ben çıkıyorum
kızzz özür dilerim ben bi ara tüfekhaneye gitmiştimde kaynanm kpıvermiş pcyi
ferihaımı izliyosun sen biyandan kız??.
yok tatlım izlemiyorum. bugün ferihamı varbende yeni bölümü ne zmana diye merak edyordum. normalde izlemiyrum o diziyi, ama

geçen hastaneye gittiğimde çkeimleri yapılıyordu. ferihanın üzerinde açık yeşil bi gömleği vardı.

sahneyi izlemek istemişşitm
dumannnnnnnnnnnn ses verrrrrrrrr
kız sen kimsin avatarın içimi açtı
mehabalarrrrrrrrrrr güzel hatunlar nassınız?hepinize iyi akşamlar benimkiler uyuyo erken yattılar benim hiççççççççç uykum yokbi size bakayım dedim herkese ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
heeeeeeeee walla aynen öyle kısss uyudular ohhhhhhh sefam olsun pek rahatım iyiyim sen nassın bakalım?gebeşşşşşşş basakkkkk

ayyyyyyy biz gebeş diye lüzumsuz insanlara derizhiç sevmem o lafı. aslında senin söyleme amacın farklı biliyorum

sende gebelik takvimi yapsana bakak bebişin ne kadarlık olmşşş

ayyyyyyy biz gebeş diye lüzumsuz insanlara derizhiç sevmem o lafı. aslında senin söyleme amacın farklı biliyorum

sende gebelik takvimi yapsana bakak bebişin ne kadarlık olmşşş

ewet şekerim kıs gerçekten sen akıllı karusun walla ne anlamda söylediğimi anladınbasakkkkkkk ya nasıl yapılıyo ben yapamadım söle bakalım anlat dinliyom dalga geçme yapamazsam bak saçını başını yolarım

sevgili topik ahalisiiiiiiii bu atkıyı ben 5-6 sene önce falan yapmıştım fakat modelini nasıl yapıldığını unuttum . bu örneği bilen veya çıkartabilirim diyen varsa beri gelsin

yapamazsan o senin becerüksüzlüğündür hatunum dinle şimdik. profilindeki bilgilerini değiştiriyosun ya ordan bebişinin doğacağı tarihi giriyosun çok kolay

Son düzenleme:
hmm anladım canım ozaman depüklemekte haklısın arkandayım kuzum hep beraber depükleyek hamilesin sen yorma kendini acelem yok zaten canım haziran sonundada taşınmayla falan uğraşcam ya bakalım kısmet doktora gittim bugün yine çağırdıydı adetimin 2. günüydü yumuytalayımın fotosunu çekti veydi hattaa birincisi 3.19mu neydi 2.side 3.79mu neydi 2.daha büyük sanırım gene sağ overimdeki içime doğuyo bu ay olcek sankim doktor geçen ay güzel gelişmiş dedi ilerleme varmış bu ayda gene günde 2 klomen kullancam bakalım kısmet allahım sen büyüksün herşeyin zamanını bilirsin bizim için şimdi hayırlıysa şimdi ver allahım sen tüm bebiş isteyenlerede en iyi tez ve en hayırlı zamanda bebişlerini ver yarabbiiim aamiiin

yapamazsan o senin becerüksüzlüğündür hatunum dinle şimdik. profilindeki bilgilerini değiştiriyosun ya ordan bebişinin doğacağı tarihi giriyosun çok kolay

bebeğin doğacağı tarihe girdim olmuyoooooooooooooooooo profil bilgileri nasıl değişiyo bana bak beceriksiz değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…