Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım nasılsın varmı bir gelişme halvete devammı

devam canım aynenn güzel gelişmeler var,hemotolog bi değerimi çok yüksek bulmuştu böyle bebek yapmayın demişti... 1 haftadır iğne kullanıyodum bugün değerim yerlere çakılmış çok mutlu oldukkkkkk

350 gr bal (kaliteli bal olsun balparmak felan )
50 gr polen
50 gr arı sütü
40 gr saf propolis
25 gr spirulina

hepsini karıştırıp hergün sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorsunuz hamiş kalıncada devam ediyorsunuz bitene kadar.

test edildi onaylandı kızlar denedik öğretmenimizin biri ikiz doğurdu birisi 5 senedir çocuğu olmuyordu kullandığı ay
hamiş kaldı. tamamen bitkisel zaten tek tek netten araştırabilirsiniz. Ama eşinizde problem olmayacak . Hormonları dengeliyor
erken menapoz riski varsa o hormonlar bile dengeye giriyor denendi Bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor kaliteli yumoş olmasını
sağlıyor kaliteli döllenen yumoşta düşük yapma riski bile azalıyo
bende korunmayı bıraktığım ay deneyeceğim.

yaşasınnn hade bakalım hayırlısı heyecanla bekliyoruz

keşkeği bende bilirim kız hemde güzel yaparım

kaynananın dantelli çarşafnı ağda bezinemi dönüştürdün
kaynanamın eşimim n çeyizine yaptığı dantelli çarşafı

afiyet olsun canım çekti valla şööle pulbiber soslu

kız naylona yapışır nasıl alcak ooooo

kaynanamın eşimim n çeyizine yaptığı dantelli çarşafı

afiyet olsun canım çekti valla şööle pulbiber soslu

kız naylona yapışır nasıl alcak ooooo

denede gör biz denedik bacım bez yoktu oldu
bende aycangülün tarihlerini deniyorum bu ay bakalım ne olacak
parlattım bugün heryeriii kollarımıda alıyorum
çok kıl yok ama tertemiz parlak oluyooooooo

sevoooooooooşşşş ıssız adada yiyecek bulmuş gibi oldunnnn bu ne sevinçççç beni görünce

seviyom yaaa seni o yüzden kankitom duymasın (hadiş) valla çıldırır saçımızı başımızı yolar
kıza ne yapıyorlarsa kaç gündür giremiyor

denede gör biz denedik bacım bez yoktu oldu
bende aycangülün tarihlerini deniyorum bu ay bakalım ne olacak
parlattım bugün heryeriii kollarımıda alıyorum
çok kıl yok ama tertemiz parlak oluyooooooo

seviyom yaaa seni o yüzden kankitom duymasın (hadiş) valla çıldırır saçımızı başımızı yolar
kıza ne yapıyorlarsa kaç gündür giremiyor

hele sen ilk aydan memnun kalmazsan yüzüme tükür anacım çok faydalı ağda tarihleri. ben yazdan bu yana alıyorum gözle görülür fark yaşıyorum

hadişş bişi demez cnm üztüne atlamadık ya kankasının sohbet ediyostemzlikmi yapıyo yoksa

görümcesini yerleştirmeye çalışıyorlar kız bunalımda hepsi tepesindeydi en son :26::26:
bakalım bende bu ay denedim hep regl sonra yapardım zaten bu 2. tarihte regl sonuna geldi bakalım

görümcesini yerleştirmeye çalışıyorlar kız bunalımda hepsi tepesindeydi en son :26::26:
bakalım bende bu ay denedim hep regl sonra yapardım zaten bu 2. tarihte regl sonuna geldi bakalım

görümcesini nereye yerleştiriyolar ayol.

kız ben bi mama yiyim geliyim bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…