üzülme canım hakkımızda hayırlısı
benim 10 güm gecikti sonra oldu.
yok üzülmedim cnm ama olsa çok sewinirdim orası ayrı ....
sanırım filmden dolayı etkilendi benim rahim
hayırlısı canım sonuçların temiz çıktı ya çok şükür
ewet cnm allaha şükürr bide o derdimiz olmadı
tamam ALLAH tan 2. kat çabuk çıkacak
ben haber vermeden kaçıverdim gece2 e gelirken geliyor normalde( kışın 1de geliyordu) yani yarım saat kadar gecikmişti tamam hadi ben kaçar yarına görüşmek dileğiyle
peki tatlım hiç mi olmıycak 2. bebek:26::26:Esim neden istemiyor cunku bende rahim agzi yetmezligi var bir daha hamile kalirsam ucuncu ayda dikis atilacak yatacam
günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize
hayırlı cumalar
oleyyyyyyy içicem bundan sonra:124::124: peki tatlım maden suyunu sodadan ayırt etmek zor değildir dimi:26::26:anladım canım .. ben bişi yapmadım daha canım biraz daha geçsin bakalım öyle yapacam ben annem gelsin tatilde o bana gösterir öyle yaparım
canımcım soda içme maden suyu iç günde bitane içmek gerekiyor mineralli olduğu için sudan daha faydalıymış bizim için
herkese hayırlı cumalarrr
kımsecıkler gelmıyo gıdıyom ben
yine kimse yok ama ziyaretçi 8 kişi ama onlarlada konuşamıyorum.
keşkek miiiiikızlaaaaarrrrrrr selam nasılsınız ben yoruldum yaw bugün
akşama keşkek yaptım, sulu patates , yoğurtlu şehriye çorbası salata
buyrun bekliyom
evet pc kullanıyo ama kk ile alakası yok. başka işler çeviriyo:76::76::76:allah seni ne yapsın kız hazır bezlerden alsanatöbe töbe
kaynanandamı pc kullanıyor
çok teşekkür ederim cnm yaaa acaba su yerine de geçer mi ki:26::26: su içemiyorumda bensoda çook faydalı ama sade klasik olanlar özellikle yazın sıcaklarda günde 2-3 tane bile içilebiliyor
doğal mineraller var ya
aman bari bişeye benzeseydi. dantellerri büzmüş çarşafı yetim gibi duruyodu yataktadeliye bak yaaaa ben marketten almıyorum kuaför malzemeleri satan bir yer var ordan metreyle alıyorum 4 m si 1 tl 2,5 tl verdinmi 10 metre alıyorsun aylarca kullan
hem deli şu kalın mağaza poşetleri varya kes onlarlada yap çok güzel oluyorzavallı dantelli çarşaf
kızzz cips yemeuin kilo yapıyor helede hamileyken hem çok tuzlu zararlı bişi o başoş yeme sakın haaaa
evet balkonda oturuyo hep merak etme tatlım yanımösa asla içmiyorr:117::117::117::117::117:kızzz evde bile içirme sigarayıııı çıksın balkonda içsin
hamile kadının yanında
evet tatlım bir yudumda olsa bir lokmada olsa ye nefis buu bebişin canı ister
ewet cnm allaha şükürr bide o derdimiz olmadı
bu prens şanslı normalde kuleye tırmanması gerekiyordu!!!!!!!
ben haber vermeden kaçıverdim gece
peki tatlım hiç mi olmıycak 2. bebek:26::26:
eşin acı çekmeni istemiyor sanırım
Rabbim bi hale yola koyar tasa etme:16
aminnnnnnnnn
oleyyyyyyy içicem bundan sonra:124::124: peki tatlım maden suyunu sodadan ayırt etmek zor değildir dimi:26::26:
ziyaretçilere bön bön bakacaklarına üye olmalarını tavsiye e
keşkek miiiiisen keşkeği nerden biliyosun yalancı karıııı keşkek bizim oraların yemeğidir ve kolay kolay bilinmez :19
evet pc kullanıyo ama kk ile alakası yok. başka işler çeviriyo:76::76::76
çok teşekkür ederim cnm yaaa acaba su yerine de geçer mi ki:26::26: su içemiyorumda ben
aman bari bişeye benzeseydi. dantellerri büzmüş çarşafı yetim gibi duruyodu yatakta:63
kız 10metre çok uzun zaman gider valla. keşkem bende bulabilsem ööle bi yer
mağaza poşetinden nasıl oluyor kızz naylon poşet mi
hem nazo da kocasının gömleklerini kesiyomuş
nazooooo kuzum kocanın haberi varmı gömleklerinin ağda bezine dönüştüğünden
tamam
evet balkonda oturuyo hep merak etme tatlım yanımösa asla içmiyorr:117::117::117::117::117:
kıyamam kızzzzzzz bütün geçmişi okumuşşşşşşgeçmişi didik didik okuyan hatunlara hayranımmmm
saracmmm cnmm daha adet olmadım 3 gün gecikti hayırlısımood cum sonuçların temiz çıkmış canım sevindim regl olmana üzülme yeni ay yeni umut
cnm film çekilirken ilaçlı suyu basınla rahime weriyorlar o anda sancı çekiyorsun ama 5 dk.rgli ağrısı gibitatlım rahim filmi çektirmek zor oldumu
Selamlaar canim insallah ister esim de olur ikinci bebemiz yaz sonuna kadar esimin ikna olmasii bekleyecem sonra iknaolmazsa baska yontemler deneyecem
saracmmm cnmm daha adet olmadım 3 gün gecikti hayırlısı
tşk ederim temiz çıktı allahtan şükürler olsunn
cnm film çekilirken ilaçlı suyu basınla rahime weriyorlar o anda sancı çekiyorsun ama 5 dk.rgli ağrısı gibi
ama bana filmden yarım saat önce iğne wurdular kalçamdan o bana dokundu wücut reaksiyon gösterdi anında tansiyonum düştü bayılıyordum ki hemşireler kurtardı baya bi uğraştılar benimle saolsunlar tansiyonum 6-4 çıktı ki bu biras kendime gelince ölçülen sonuçtu.. tam filme giricem istifar ettim anlıcan baya bi rahatsızlandım ee onun üstüne filmi çektirmek zor oldu benim için şükür ki atlattım
ne gibi yöntemler şekerim merak ettim. çaktırmadan mı yağpcan
çok şükürki temiz çıkmış cnm için rahatlamştır. gerçekten zormuş çektirmek eşin yokmuydu nyanında
cnm film çekilirken ilaçlı suyu basınla rahime weriyorlar o anda sancı çekiyorsun ama 5 dk.rgli ağrısı gibi
ama bana filmden yarım saat önce iğne wurdular kalçamdan o bana dokundu wücut reaksiyon gösterdi anında tansiyonum düştü bayılıyordum ki hemşireler kurtardı baya bi uğraştılar benimle saolsunlar tansiyonum 6-4 çıktı ki bu biras kendime gelince ölçülen sonuçtu.. tam filme giricem istifar ettim anlıcan baya bi rahatsızlandım ee onun üstüne filmi çektirmek zor oldu benim için şükür ki atlattım
bu prens şanslı normalde kuleye tırmanması gerekiyordu!!!!!!!
ben haber vermeden kaçıverdim gece
peki tatlım hiç mi olmıycak 2. bebek:26::26:
eşin acı çekmeni istemiyor sanırım
Rabbim bi hale yola koyar tasa etme
aminnnnnnnnn
oleyyyyyyy içicem bundan sonra:124::124: peki tatlım maden suyunu sodadan ayırt etmek zor değildir dimi:26::26:
ziyaretçilere bön bön bakacaklarına üye olmalarını tavsiye et
keşkek miiiiisen keşkeği nerden biliyosun yalancı karıııı keşkek bizim oraların yemeğidir ve kolay kolay bilinmez
evet pc kullanıyo ama kk ile alakası yok. başka işler çeviriyo:76::76::76:
çok teşekkür ederim cnm yaaa acaba su yerine de geçer mi ki:26::26: su içemiyorumda ben
aman bari bişeye benzeseydi. dantellerri büzmüş çarşafı yetim gibi duruyodu yatakta
kız 10metre çok uzun zaman gider valla. keşkem bende bulabilsem ööle bi yer
mağaza poşetinden nasıl oluyor kızz naylon poşet mi
hem nazo da kocasının gömleklerini kesiyomuş
nazooooo kuzum kocanın haberi varmı gömleklerinin ağda bezine dönüştüğünden
tamam
evet balkonda oturuyo hep merak etme tatlım yanımösa asla içmiyorr:117::117::117::117::117:
kıyamam kızzzzzzz bütün geçmişi okumuşşşşşşgeçmişi didik didik okuyan hatunlara hayranımmmm
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
sewinncc, duman85+, sara_28+, yesil33+
selam kıssslaaaaarrrrrr
sevinccim nassın pıhtı kardeşimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?