Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam ALLAH tan 2. kat çabuk çıkacak
bu prens şanslı normalde kuleye tırmanması gerekiyordu!!!!!!!

2 e gelirken geliyor normalde( kışın 1de geliyordu) yani yarım saat kadar gecikmişti tamam hadi ben kaçar yarına görüşmek dileğiyle
ben haber vermeden kaçıverdim gece

Esim neden istemiyor cunku bende rahim agzi yetmezligi var bir daha hamile kalirsam ucuncu ayda dikis atilacak yatacam
peki tatlım hiç mi olmıycak 2. bebek:26::26:

eşin acı çekmeni istemiyor sanırım

Rabbim bi hale yola koyar tasa etme

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize

hayırlı cumalar
aminnnnnnnnn
oleyyyyyyy içicem bundan sonra:124::124: peki tatlım maden suyunu sodadan ayırt etmek zor değildir dimi:26::26:

kımsecıkler gelmıyo gıdıyom ben

yine kimse yok ama ziyaretçi 8 kişi ama onlarlada konuşamıyorum.
ziyaretçilere bön bön bakacaklarına üye olmalarını tavsiye et

kızlaaaaarrrrrrr selam nasılsınız ben yoruldum yaw bugün
akşama keşkek yaptım, sulu patates , yoğurtlu şehriye çorbası salata
buyrun bekliyom
keşkek miiiii sen keşkeği nerden biliyosun yalancı karııııkeşkek bizim oraların yemeğidir ve kolay kolay bilinmez

allah seni ne yapsın kız hazır bezlerden alsana töbe töbe
kaynanandamı pc kullanıyor
evet pc kullanıyo ama kk ile alakası yok. başka işler çeviriyo:76::76::76:

soda çook faydalı ama sade klasik olanlar özellikle yazın sıcaklarda günde 2-3 tane bile içilebiliyor
doğal mineraller var ya
çok teşekkür ederim cnm yaaa acaba su yerine de geçer mi ki:26::26: su içemiyorumda ben
aman bari bişeye benzeseydi. dantellerri büzmüş çarşafı yetim gibi duruyodu yatakta

kız 10metre çok uzun zaman gider valla. keşkem bende bulabilsem ööle bi yer

mağaza poşetinden nasıl oluyor kızz naylon poşet mi

hem nazo da kocasının gömleklerini kesiyomuş

nazooooo kuzum kocanın haberi varmı gömleklerinin ağda bezine dönüştüğünden

kızzz cips yemeuin kilo yapıyor helede hamileyken hem çok tuzlu zararlı bişi o başoş yeme sakın haaaa
tamam
kızzz evde bile içirme sigarayıııı çıksın balkonda içsin
hamile kadının yanında
evet balkonda oturuyo hep merak etme tatlım yanımösa asla içmiyorr:117::117::117::117::117:
evet tatlım bir yudumda olsa bir lokmada olsa ye nefis buu bebişin canı ister

kıyamam kızzzzzzz bütün geçmişi okumuşşşşşş geçmişi didik didik okuyan hatunlara hayranımmmm

Selamlaar canim insallah ister esim de olur ikinci bebemiz yaz sonuna kadar esimin ikna olmasii bekleyecem sonra iknaolmazsa baska yontemler deneyecem

mood cum sonuçların temiz çıkmış canım sevindim regl olmana üzülme yeni ay yeni umut
saracmmm cnmm daha adet olmadım 3 gün gecikti hayırlısı
tşk ederim temiz çıktı allahtan şükürler olsunn

tatlım rahim filmi çektirmek zor oldumu
cnm film çekilirken ilaçlı suyu basınla rahime weriyorlar o anda sancı çekiyorsun ama 5 dk.rgli ağrısı gibi
ama bana filmden yarım saat önce iğne wurdular kalçamdan o bana dokundu wücut reaksiyon gösterdi anında tansiyonum düştü bayılıyordum ki hemşireler kurtardı baya bi uğraştılar benimle saolsunlar tansiyonum 6-4 çıktı ki bu biras kendime gelince ölçülen sonuçtu.. tam filme giricem istifar ettim anlıcan baya bi rahatsızlandım ee onun üstüne filmi çektirmek zor oldu benim için şükür ki atlattım

Selamlaar canim insallah ister esim de olur ikinci bebemiz yaz sonuna kadar esimin ikna olmasii bekleyecem sonra iknaolmazsa baska yontemler deneyecem
ne gibi yöntemler şekerim merak ettim. çaktırmadan mı yağpcan

çok şükürki temiz çıkmış cnm için rahatlamştır. gerçekten zormuş çektirmek eşin yokmuydu nyanında

canım kusura bakma ben yanlış anlamışım inşallah adet olmazsın bebişin gelir

keşkeği bende bilirim kız hemde güzel yaparım

kaynananın dantelli çarşafnı ağda bezinemi dönüştürdün

başoş keşkekim züper olmuş hemidem bizde bilirik süperde yapmışım
canım şu naylon poşetler olmuyormu mağaza poşeti kıyafet felan alınca içine koyuyorlar onları keste dene süper oluyo
geçmişi didik didik okurum anacııııımmmm
kociş geldi yemeeeemizi yidik damladım

Son düzenleme:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
sewinncc, duman85+, sara_28+, yesil33+

sevinccim nassın pıhtı kardeşimmmm

iyiyim canım sen nasılsın süper bir bitkisel kür aldım seninlede paylaşacağım erken menapoz tehlikenmi var senin canım
bunu uygularsan artık yok bir öğretmen arkadaşın 5 senedir çocuğu olmuyordu kullandığı ay hamiş kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…