Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohhhhhhhh çok güzelllllll
aman sende ankarada oturuyon dahane istiyon ki aç ol ama ankarada ol

kızzzz tamam işte şööle yazcan 12-06-2012

ohhhhhhhh çok güzelllllll

aman sende ankarada oturuyon dahane istiyon ki aç ol ama ankarada ol

kızzzz tamam işte şööle yazcan 12-06-2012

tatlım sağol ya ilgilendiğin için olmuyo çok denedim yazdım ama malesef neyse cnm boşverrrr

hayırdır dumancım hamilesin aşeriyonda bizmi bilmiyooz ay inşallah allah o günleride gösteriir kız börek mörek bahsetme kız bissürü hamişimiz var canları falan çeker sonraa tikkatli olmak lazım :26:

annem ercıyes var ama kapanmıştır sanırsam bu saatte zor bulursun

oh ne güzel inşallah bende yapıcam bundan sonraa sizi çatlatıcam ütü yapıyom diyeeeeee.mesela ben şu an çatlıyom

kuzum kiyamam sana bak senin de bebeğin var ben de kıskanmak değil ama çok ımrenıyorum gebe kalanlara ben den sonra aynı anda düğünü olanlar hep bebeklerini aldı kucağına

kuzum kiyamam sana bak senin de bebeğin var ben de kıskanmak değil ama çok ımrenıyorum gebe kalanlara ben den sonra aynı anda düğünü olanlar hep bebeklerini aldı kucağına
değil bizimle beraber evlenenler bizden sonra evllenenler hep aldı bebeğini kucağınasağlk olsn cnm biz acele etmiyos dimi yavaş yavaş yaşıyos hayatı

değil bizimle beraber evlenenler bizden sonra evllenenler hep aldı bebeğini kucağınasağlk olsn cnm biz acele etmiyos dimi yavaş yavaş yaşıyos hayatı

ınş canım geç olsun da güç olmasın rabbim hayırlı zaman da nasip etsin canım sen de sağlıkla kucağına alırsın ınş

ay sorma kuzum yaa benimde öyle olduu arkidişim daha bu ay bıraktı korunmayı zart diyede hamile kaldı çok imrendim vallaa üstelik henüz düşünmüyodu ben soktuydum aklına bidee bende istiyom yaa yarama tuz bastın kız ağlayılııı :84::84: çok sevindim onun hamişliğine ama biraz buruk bi sevinç oldu aynı anda test yaptıydık bide didim niye benim böyle oldu neysem kısmet yaa geç olsun güç olmasıın :26::26: inşallah gelecek tez zamanda bizimde bebişimiiz
ben de yaptım koçıs 30 yakın gömleği var ve çoğu yıkanıp tekrar ütüleneck ama hergün erteliyorum
oha yaani niye arada ütüleyipte azaltmadın kız nasıl ütüliycen onları birdeen? :26:

ilk ilmeği örüp 1 boş al 2 ilmeği birden ör 1 boş 2 ilmek şiş sonuna kadar böyle devam et şişin her iki tarafını da aynı şekilde ör

iyiyiz cnm ikimizde sağol dostlar sağolsun amin cnm.güsel gidiyo maşallah aman nazar değmesin

başın sağolsun canım

Ohh burası ne kalabalık ben se ütü yapıyorum böggg

sen ütü diyince ütü yapmayı unuttuğum aklıma geldi

benim arkadaşlarımın nerdeyse torunları olacak çocukluk arkadaşımın 18 yaşında kızı var evlendikten sonrada arkadaş olduğum en yakın arkadaşımın 17 yaşında kızı var bu liste uzar gider yani ben daha ümitsizim

neyse kızlar ben çıkayımda uyuyayım uykum kaçmadan çok öpüyorum sizi iyi uykular sizede şimdiden hoşçakalıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…