ohhhhhhhh çok güzelllllllay aamiin bebiş isteyen cümlemizinkini koyar inşallaah
sığama emiiiiahanda bööyle koca göbeğinle koca totonla gez göbeğin senden 2 adım önde gitsin inşallah ikiz üçüz doğurasında uykuların kaçsın emii biri başlayıp biri sussun bebişleriniin soonracığıma du bakiim hah yarım dünya olda kocan sana sarıldığında elleri arkanda kavuşamasın emiiii.. bunlar nasııl beğendinmii?
aman sende ankarada oturuyon dahane istiyon ki aç ol ama ankarada olkız sormuşsun ya sen kimsin avatarın içimi açtı felan diye...
yaa benim canım felaket su böreği istiyooooböleee gözümün önünden bi tabak gidiyo diğer tabak geliyo nerdeyse o hale geldim.... bu saatte açık börekçi varmıdırki elvankentte ankaralı kızlar bilirmisiniz???
basak yapmaya çalıştım bak ne yazıyo bu alandaki bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazılımınız öngörülen formatta değildir.diyo .AMANNNNNNNNNNNNNNN sıkıldım olmazsa olmaz napayım kendimi üzemicem walla olsa iyi olurdu ama işteeeeeeeee boşverrrr:44::44::44:
ohhhhhhhh çok güzelllllll
aman sende ankarada oturuyon dahane istiyon ki aç ol ama ankarada ol
kızzzz tamam işte şööle yazcan 12-06-2012
Ohh burası ne kalabalık ben se ütü yapıyorum böggg
hayırdır dumancım hamilesin aşeriyonda bizmi bilmiyoozkız sormuşsun ya sen kimsin avatarın içimi açtı felan diye...
yaa benim canım felaket su böreği istiyooooböleee gözümün önünden bi tabak gidiyo diğer tabak geliyo nerdeyse o hale geldim.... bu saatte açık börekçi varmıdırki elvankentte ankaralı kızlar bilirmisiniz???
kız sormuşsun ya sen kimsin avatarın içimi açtı felan diye...
tatlım sağol ya ilgilendiğin için olmuyo çok denedim yazdım ama malesef neyse cnm boşverrrr
napalım olsun. o zman sen sööle bakimm ne kadarlık oldu bebişinn
öyle cnm napalım söyleyeyim tatlım şu an tam 8+6 günlük daha mercimek küçücükkk
oh ne güzel inşallah bende yapıcam bundan sonraa sizi çatlatıcam ütü yapıyom diyeeeeee.mesela ben şu an çatlıyom
kolay gelsin bacımmmmmmmmmm bende bugün yaptım bitirdim ama yarın yine çıkar
değil bizimle beraber evlenenler bizden sonra evllenenler hep aldı bebeğini kucağınakuzum kiyamam sana bak senin de bebeğin var ben de kıskanmak değil ama çok ımrenıyorum gebe kalanlara ben den sonra aynı anda düğünü olanlar hep bebeklerini aldı kucağına
değil bizimle beraber evlenenler bizden sonra evllenenler hep aldı bebeğini kucağınasağlk olsn cnm biz acele etmiyos dimi yavaş yavaş yaşıyos hayatı
ınş canım geç olsun da güç olmasın rabbim hayırlı zaman da nasip etsin canım sen de sağlıkla kucağına alırsın ınş
ay sorma kuzum yaa benimde öyle olduu arkidişim daha bu ay bıraktı korunmayı zart diyede hamile kaldı çok imrendim vallaa üstelik henüz düşünmüyodu ben soktuydum aklına bidee bende istiyom yaa yarama tuz bastın kız ağlayılııı :84::84: çok sevindim onun hamişliğine ama biraz buruk bi sevinç oldu aynı anda test yaptıydık bide didim niye benim böyle oldu neysem kısmet yaa geç olsun güç olmasıın :26::26: inşallah gelecek tez zamanda bizimde bebişimiizkuzum kiyamam sana bak senin de bebeğin var ben de kıskanmak değil ama çok ımrenıyorum gebe kalanlara ben den sonra aynı anda düğünü olanlar hep bebeklerini aldı kucağına
oha yaani niye arada ütüleyipte azaltmadın kız nasıl ütüliycen onları birdeen? :26:ben de yaptım koçıs 30 yakın gömleği var ve çoğu yıkanıp tekrar ütüleneck ama hergün erteliyorum
sağol cnm aminn
hurr kaçtı galibaa
Eki Görüntüle 422019 Eki Görüntüle 422020 Eki Görüntüle 422021 Eki Görüntüle 422022 Eki Görüntüle 422023 Eki Görüntüle 422024 Eki Görüntüle 422025 Eki Görüntüle 422026 Eki Görüntüle 422027 Eki Görüntüle 422028 Eki Görüntüle 422029
sevgili topik ahalisiiiiiiii bu atkıyı ben 5-6 sene önce falan yapmıştım fakat modelini nasıl yapıldığını unuttum . bu örneği bilen veya çıkartabilirim diyen varsa beri gelsin
iyiyiz cnm ikimizde sağol dostlar sağolsun amin cnm.güsel gidiyo maşallah aman nazar değmesin
değil bizimle beraber evlenenler bizden sonra evllenenler hep aldı bebeğini kucağınasağlk olsn cnm biz acele etmiyos dimi yavaş yavaş yaşıyos hayatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?