nazoooo o örneği çıkarrrrrr
ay sorma kuzum yaa benimde öyle olduu arkidişim daha bu ay bıraktı korunmayı zart diyede hamile kaldı çok imrendim vallaa üstelik henüz düşünmüyodu ben soktuydum aklına bidee bende istiyom yaa yarama tuz bastın kız ağlayılııı :84::84: çok sevindim onun hamişliğine ama biraz buruk bi sevinç oldu aynı anda test yaptıydık bide didim niye benim böyle oldu neysem kısmet yaa geç olsun güç olmasıın :26::26: inşallah gelecek tez zamanda bizimde bebişimiiz
oha yaani niye arada ütüleyipte azaltmadın kız nasıl ütüliycen onları birdeen? :26:
hadi canım buldunmu cidden yhaa. sanki döndürme gibi bişiler hatırlıyorum ama dur hemen deniyomilk ilmeği örüp 1 boş al 2 ilmeği birden ör 1 boş 2 ilmek şiş sonuna kadar böyle devam et şişin her iki tarafını da aynı şekilde ör
benim arkadaşlarımın nerdeyse torunları olacak çocukluk arkadaşımın 18 yaşında kızı var evlendikten sonrada arkadaş olduğum en yakın arkadaşımın 17 yaşında kızı var bu liste uzar gider yani ben daha ümitsizim
çıkardım.........
hadi canım buldunmu cidden yhaa. sanki döndürme gibi bişiler hatırlıyorum ama dur hemen deniyom
evet nazomun yaşıtları nene olcak nazom napsın kuzum yaa. möarifetmi nene olmak üzülme
uyuyan arkideşlerimizzzzzzzz iyigeceleeeeeeerrrr
bende ördüm o örneğe benziyor benim dediğim gibi değilse bile benim dediğim örnekte güzel hemde kolay
eşimin arkadaşları torunlarını kucaklarına alalı kaç sene oldu bazen hatırlayınca duygusallaşıyor
Allah mükafatını kat kat verecek inşallah. sabrınızın mükafatınıdemiştim ya biriyle tanıştım yaşı seninkine yakındı tam bilmiyorum yaşını ama
çocukları olmuyormuş. kadın dedi ki: Rabbim verecek biliyorum sadece sınıyor ,demişti. umutlu oluşu çok hoşuma gitmişti.
neyse bunlardan konuşup canımızı sıkmayalaım. bu örneği ben deniycem şimödik olmazsa evine kadar gelirim
tabiki canım bende hep olacak bir gün diyorum...
ama kötününde kötüsü var demek istedim boşuna kendilerini üzmesinler diye
tamam canım gel çok kolay ama ben kardeşime bile kameradan örnek göstermiş insanım hatta şimdi sana söylediğim örneğide göstermiştim
kocam geldide o yüzden çıkmştım.bu örnekte sanki çevirme gibi bişi hatırlıyorum. bööle ilmeği ters döndürüpşiişe geri takkıyosun.. senin anlattığını yapıyım bakiyim olmazsa. başka fikir verebilirsen sevinirim çüünkü çok güzel bi örnek yaa
nazo bunu söölemek istemezdim ama yatmak istiyom artık.
aslında bugün 11de yatmayı planlamıştım ama nerdeeeee.
biraz erken yatmak istiyorum bebek için yoksa mümkünmü bu saatte yatılırmısenin kocayıda işten getirene kadar beklemem lazımdı.
senin kocanın hiç erken geldiği olmıycakmı ya vardiyalı sistem değilmi.
bu arada yarın sabah parkelerimiz yapılacak akşama gelirim konuluruz inşallahh. Allah rahatlık versin
canım bende tam çıkıyorum yazmıştım senle aynı anda yazmışız
benimki en erken 12 de geliyor yani vardiyalı sistem değil hergün öğlen gidiyor gece yarısı geliyor
parkelerinde hayırlı olsun canım iyi geceler tekrardan
Herkese gunaydinlaaar 19 mayis genclik ve spor bayraminiz kutlu olsun
günaydın canımmm nasılsınnnn. ben eve çıkıp geliyorum arada çevrimdışı olabilirimmm
İyiyim basakcim sen nasilsin
İyiyim basakcim sen nasilsin
AMinnbende iyiyim cnm birazcık kalçalarım ağrıyor. sabah aç karna test için hastaneye gitmiştim bayağı yoruldum
i de evimizin parkeleri yapılıyorda ona bakmaya gidip geliyorum.
kaynana yanından kurtuluyorum inşallah Rabbim tüm gelinlere nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?