Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nasip canım herşey ınş biz de en kısa zamanda kalırız yok kız hepsi ütü lü de çoğunu giymediği için artık tozlamıs yıkayıp tekrar ütüleyecem

hadi canım buldunmu cidden yhaa. sanki döndürme gibi bişiler hatırlıyorum ama dur hemen deniyom

evet nazomun yaşıtları nene olcak nazom napsın kuzum yaa. möarifetmi nene olmak üzülme
çıkardım.........

uyuyan arkideşlerimizzzzzzzz iyigeceleeeeeeerrrr

bende ördüm o örneğe benziyor benim dediğim gibi değilse bile benim dediğim örnekte güzel hemde kolay
eşimin arkadaşları torunlarını kucaklarına alalı kaç sene oldu bazen hatırlayınca duygusallaşıyor

Allah mükafatını kat kat verecek inşallah. sabrınızın mükafatınıdemiştim ya biriyle tanıştım yaşı seninkine yakındı tam bilmiyorum yaşını ama

çocukları olmuyormuş. kadın dedi ki: Rabbim verecek biliyorum sadece sınıyor ,demişti. umutlu oluşu çok hoşuma gitmişti.

neyse bunlardan konuşup canımızı sıkmayalaım. bu örneği ben deniycem şimödik olmazsa evine kadar gelirim

tabiki canım bende hep olacak bir gün diyorum...
ama kötününde kötüsü var demek istedim boşuna kendilerini üzmesinler diye

tamam canım gel çok kolay ama ben kardeşime bile kameradan örnek göstermiş insanım hatta şimdi sana söylediğim örneğide göstermiştim

kocam geldide o yüzden çıkmştım.bu örnekte sanki çevirme gibi bişi hatırlıyorum. bööle ilmeği ters döndürüpşiişe geri takkıyosun.. senin anlattığını yapıyım bakiyim olmazsa. başka fikir verebilirsen sevinirim çüünkü çok güzel bi örnek yaa

tekrar bakayım örneğe ama benim anlattığım gibi geliyor bana

nazo bunu söölemek istemezdim ama yatmak istiyom artık.
aslında bugün 11de yatmayı planlamıştım ama nerdeeeee.

biraz erken yatmak istiyorum bebek için yoksa mümkünmü bu saatte yatılırmısenin kocayıda işten getirene kadar beklemem lazımdı.

senin kocanın hiç erken geldiği olmıycakmı ya vardiyalı sistem değilmi.

bu arada yarın sabah parkelerimiz yapılacak akşama gelirim konuluruz inşallahh. Allah rahatlık versin

Son düzenleme:

canım bende tam çıkıyorum yazmıştım senle aynı anda yazmışız
benimki en erken 12 de geliyor yani vardiyalı sistem değil hergün öğlen gidiyor gece yarısı geliyor
parkelerinde hayırlı olsun canım iyi geceler tekrardan

günaydınlarrrrrrrrrr

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. SON NEFESİMİZE KADAR ATAMIZIN YOLUNDAYIZZ

nazooooooooooo verdiğin örnek çok güzel oluyor ondan da bi şiler yapmayı düşünüyorum. fakat benim örnek değil maalesef.

benim ornekte de kesme çoğaltma var ama döndürme de var sanırım . eşine dostuna sorsana döndürmeli örneklei varmıymış

ksel yavrum nereye kayboldun. sana bişi sorcam bu ikili testin ücreti nedir acaba merak ettimde

İyiyim basakcim sen nasilsin

bende iyiyim cnm birazcık kalçalarım ağrıyor. sabah aç karna test için hastaneye gitmiştim bayağı yoruldum

i de evimizin parkeleri yapılıyorda ona bakmaya gidip geliyorum.

kaynana yanından kurtuluyorum inşallah Rabbim tüm gelinlere nasib etsin

İyiyim basakcim sen nasilsin

bende iyiyim cnm birazcık kalçalarım ağrıyor. sabah aç karna test için hastaneye gitmiştim bayağı yoruldum

i de evimizin parkeleri yapılıyorda ona bakmaya gidip geliyorum.

kaynana yanından kurtuluyorum inşallah Rabbim tüm gelinlere nasib etsin

AMinn

Kendine cok dikkat et hayatim sen ve bebegin herseyden onemlisiniz
Ben bebegimi tam riskli donem gecti dedigim zaman 21+2 de kaybettik korkuyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…