moodum nasılsın tatlım?
aman sende ankarada oturuyon dahane istiyon ki aç ol ama ankarada ol
hayırdır dumancım hamilesin aşeriyonda bizmi bilmiyoozay inşallah allah o günleride gösteriir kız börek mörek bahsetme kız bissürü hamişimiz var canları falan çeker sonraa tikkatli olmak lazım :26:
yaa kızlar çıktık o satte bilenler vardır belki cumhuriyete gittik varsa orda vardır diye ama yok hayallerim suya düştü... bengisu canım inşallahh diyorum o dediğine :) ama cidden çook canım çekmişti yoksa dermiyim hiç acaba hamişimde aşmıeriyorum :) gerçi aşermek için 6-7 haftalık olmak lazım o kadarda değilimdir hamişsemdeannem ercıyes var ama kapanmıştır sanırsam bu saatte zor bulursun
oyy maşallah size kocaman olmuş canım yaaa...kalbini filan duydunuz dimi??öyle cnm napalım söyleyeyim tatlım şu an tam 8+6 günlük daha mercimek küçücükkk
ayyy cnm yaa bende 3ayı doldurunca tamamdır riskler bitti diyorum kendi kendime.AMinn
Kendine cok dikkat et hayatim sen ve bebegin herseyden onemlisiniz
Ben bebegimi tam riskli donem gecti dedigim zaman 21+2 de kaybettik korkuyorum o yuzden
kızz bende dün senin arkandan hurr karısı kaçtı demiştimselam basakım nbr? gece bi anda internet gitmişti daha yeni geldi anca girebildim nassın?
tünaydın annemmmmmmmmmmm:118:tünaydın kızlarrrr
nasılsınızz
kız 6-7haftalıkken aşerme mi oluyomuş .off ben geç kaldım heralde bende bişi olmadııı:84::84::84:yaa kızlar çıktık o satte bilenler vardır belki cumhuriyete gittik varsa orda vardır diye ama yok hayallerim suya düştü... bengisu canım inşallahh diyorum o dediğine :) ama cidden çook canım çekmişti yoksa dermiyim hiç acaba hamişimde aşmıeriyorum :) gerçi aşermek için 6-7 haftalık olmak lazım o kadarda değilimdir hamişsemde
ayyy cnm yaa bende 3ayı doldurunca tamamdır riskler bitti diyorum kendi kendime.
demekki risk 9 ay devam ediyo. ne olursa olsun dikkat etmek lazım.
karar verdim çok dikkat edicem yavaş yavaş yapıcam temizliğimi . camlara hiç ellemiycem .
benim dikkatsizliğim yüzünden bebğimee bişi olursa muhtemlen kendimi çok suçlu hissederim.tezmizlikçi tutarız yada
kızz bende dün senin arkandan hurr karısı kaçtı demiştim
bende iyiyim tatlım parkelerimin yapılmasını seyredip geliyom aradayarın büyük temizlik varr:119::119::119:
tünaydın annemmmmmmmmmmm:118:
kız 6-7haftalıkken aşerme mi oluyomuş .off ben geç kaldım heralde bende bişi olmadııı:84::84::84:
hıı iyi bari bende kışlıkları hurçlara kaldırdım hep yazlıkları çıkardım hepiciğini yıkadım sonra ütülencekleri ayırdım bi kısmı kaldı ütülencek benimde duruyo dahaa :26:nasip canım herşey ınş biz de en kısa zamanda kalırız yok kız hepsi ütü lü de çoğunu giymediği için artık tozlamıs yıkayıp tekrar ütüleyecem
var yaani öyle bi ihtimal kuzum kimi erkende aşeriyoo bööyle yanından geçerken bişeyin kokusu miis gib burnuna geliyoda canı çekiyoo bebnim arkidişimin öyle oldu haşlanmış mısırın yanından geçerken nasıl geldiyse kokusu burnuna canı çektiydi nooluyo böyle didiydi bende hamilesin ondandır didiydim sonra test yaptı nasıl bildin diyo bana bende içime doğdu didiydimyaa kızlar çıktık o satte bilenler vardır belki cumhuriyete gittik varsa orda vardır diye ama yok hayallerim suya düştü... bengisu canım inşallahh diyorum o dediğine :) ama cidden çook canım çekmişti yoksa dermiyim hiç acaba hamişimde aşmıeriyorum :) gerçi aşermek için 6-7 haftalık olmak lazım o kadarda değilimdir hamişsemde
oyy maşallah size kocaman olmuş canım yaaa...kalbini filan duydunuz dimi??
nbr tatlm
aşermiyorum die üzülme cnm bi arkadaşım war şuan 7 aylık 1 kere bile ne aşerdi nede bulantısı oldu maşallahh durmadanda geziyoo hiç bişi hissetmeden doğurucakoğlu olucak kızmet olursa...
kız sana o kadar dedik kullan diye,ama sen kocişini yine de kandırmasını biliceksinnn hemen başla aşermeye:)bende iyiyim tatlım parkelerimin yapılmasını seyredip geliyom aradayarın büyük temizlik varr:119::119::119:
tünaydın annemmmmmmmmmmm:118:
kız 6-7haftalıkken aşerme mi oluyomuş .off ben geç kaldım heralde bende bişi olmadııı:84::84::84:
inşallah canım yaaahıı iyi bari bende kışlıkları hurçlara kaldırdım hep yazlıkları çıkardım hepiciğini yıkadım sonra ütülencekleri ayırdım bi kısmı kaldı ütülencek benimde duruyo dahaa :26:
var yaani öyle bi ihtimal kuzum kimi erkende aşeriyoo bööyle yanından geçerken bişeyin kokusu miis gib burnuna geliyoda canı çekiyoo bebnim arkidişimin öyle oldu haşlanmış mısırın yanından geçerken nasıl geldiyse kokusu burnuna canı çektiydi nooluyo böyle didiydi bende hamilesin ondandır didiydim sonra test yaptı nasıl bildin diyo bana bende içime doğdu didiydimkısmet yaa inşallah bizde görceez o günlerii
kız sana o kadar dedik kullan diye,ama sen kocişini yine de kandırmasını biliceksinnn hemen başla aşermeye:)
inşallah canım yaaa
ben ilk kez duyuyom sanmıyom yaa öyle olacağınııı ha ama eğer kızsa saçlıysa bulantı çok oluyo diyolar belkim ondandır o dediklerii :26:hiç bişi hissetmeyenlerin oğlu oluyo diyolar. kselde bişi hissetmiyo onun kızı olucak ama.
duymşmuydun bööle bişi
kız sana o kadar dedik kullan diye,ama sen kocişini yine de kandırmasını biliceksinnn hemen başla aşermeye:)
inşallah canım yaaa
sende ne aşermesiz karıymışsın yaa gerçi belkim bende kıyamazdım gecenin bi yarısı olsa ama akşam otururken falan saat 10-12 falan olsa acımam yollarım istediğim şeyi aldırmayaaaslında aşerme gibi bi istek değil ama bazen gece canım evde olmayan birşey istiyor. eşime söylüyorum bu saatte dışarı mı çıkıyım yani diyor
adam ciddiyetin farkında değil. zaten ortada ciddi bi durum yok. bende rol yapamıyom.
kocam da gece 1de geliyo zaten tekrar dışarı göndermeye kıyamam onu. ama gerçekten aşersem hiç acımam.
ama aşeremiyomneyse sağlık olsun
sen örgüden anlıyonmu dumanım
ben ilk kez duyuyom sanmıyom yaa öyle olacağınııı ha ama eğer kızsa saçlıysa bulantı çok oluyo diyolar belkim ondandır o dediklerii :26:
bakak görekbugün kocişle kahvaltı yapıyoz dedimki onaa bak polenli baldan keçi bonuzlu pekmezli tahinden bool bol ye karar verdim bu çocuğu bu ay yapceez yeni bi taktikte öğrendim zaten bitcek bu iş bu ay yapcez çocuğu artıkın didim büşra dalga geçiyo benlen ooh benim çocuğum bikaç ay daha büyük olcek abilik ablalık taslayacak seninkine diye dalga geçiyo bak benlede didim oda diyo bence seninki bu ay yada gelecek ay olcek diyee kısmet yaa bakalım yaa bide haziranın sonunda taşıncaz yaa acaba gelecek aymı yapsak :26:neysem genede çalışırız bu ay olursa olur olmazsadaa gelecek aya daha iyi olur allahım sen bizim için ne zaman hayırlıysa ozaman ver
sende ne aşermesiz karıymışsın yaa gerçi belkim bende kıyamazdım gecenin bi yarısı olsa ama akşam otururken falan saat 10-12 falan olsa acımam yollarım istediğim şeyi aldırmayaaki zaten normaldede alır kocişim bana canım ney istediyse demem yeteri hamişken hepten alırdı heralde kıyamaz bana hiç kuzum olsun sen genede naz yap accık kocişine yaa
hiç bişi hissetmeyenlerin oğlu oluyo diyolar. kselde bişi hissetmiyo onun kızı olucak ama.
duymşmuydun bööle bişi
kızım o aşerme iştee özellikle gece evde olmayan bişeyi canın istemesi:)) ama sen iradeli bi kızsın anladığım kadarıyla çok üstüne gitmiyosunn,ancaaak onu isteyen bebek olabilir o yüzden canının istediğini yemeye çalış eksik kalma... ben anlamıyorum canım yaa örgüden,küççükken elbezleri filan örüyomuşum hastanedeki dr lara kazak sözü veriyomuşum, o yüzden hiç sıra beklemezmişiz annem anlatır sık hastalandığım için tanırmış tüm dr lar beni..ama büyüdükçee marifem gitti hiç el yatkınlığım yok napimaslında aşerme gibi bi istek değil ama bazen gece canım evde olmayan birşey istiyor. eşime söylüyorum bu saatte dışarı mı çıkıyım yani diyor
adam ciddiyetin farkında değil. zaten ortada ciddi bi durum yok. bende rol yapamıyom.
kocam da gece 1de geliyo zaten tekrar dışarı göndermeye kıyamam onu. ama gerçekten aşersem hiç acımam.
ama aşeremiyomneyse sağlık olsun
sen örgüden anlıyonmu dumanım
kuşum keçiboynuzu pekmezi yedir kocişine sabah akşam sende ye hem yumoşlara hem spermenlere iyi geliyomuş kaliteyi filan artırıyomuş... büşra beraber test yaptıgınız arkadaşın dime... gittimi dr a kaç haftalıkmış? onun varmı aşermesi filan:)ben ilk kez duyuyom sanmıyom yaa öyle olacağınııı ha ama eğer kızsa saçlıysa bulantı çok oluyo diyolar belkim ondandır o dediklerii :26:
bakak görekbugün kocişle kahvaltı yapıyoz dedimki onaa bak polenli baldan keçi bonuzlu pekmezli tahinden bool bol ye karar verdim bu çocuğu bu ay yapceez yeni bi taktikte öğrendim zaten bitcek bu iş bu ay yapcez çocuğu artıkın didim büşra dalga geçiyo benlen ooh benim çocuğum bikaç ay daha büyük olcek abilik ablalık taslayacak seninkine diye dalga geçiyo bak benlede didim oda diyo bence seninki bu ay yada gelecek ay olcek diyee kısmet yaa bakalım yaa bide haziranın sonunda taşıncaz yaa acaba gelecek aymı yapsak :26:neysem genede çalışırız bu ay olursa olur olmazsadaa gelecek aya daha iyi olur allahım sen bizim için ne zaman hayırlıysa ozaman ver
canlarım cicilerimmm napıyonuz bakem. ben işteyim ama şimdi çıkıcam çok feci uykum geldi eve gidip yatmak istiyorumm. havada yağmurlu aten tam uyku havası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?