ohhhhhh hay ağzını öpüyümmmmm inşallahhhhh bende sıkmak istemiyom kapılardan
ay aamiin bebiş isteyen cümlemizinkini koyar inşallaah
sığama emiiiiahanda bööyle koca göbeğinle koca totonla gez göbeğin senden 2 adım önde gitsin inşallah ikiz üçüz doğurasında uykuların kaçsın emii biri başlayıp biri sussun bebişleriniin soonracığıma du bakiim hah yarım dünya olda kocan sana sarıldığında elleri arkanda kavuşamasın emiiii.. bunlar nasııl beğendinmii?
öyle cnm napalım söyleyeyim tatlım şu an tam 8+6 günlük daha mercimek küçücükkk
kuzum kiyamam sana bak senin de bebeğin var ben de kıskanmak değil ama çok ımrenıyorum gebe kalanlara ben den sonra aynı anda düğünü olanlar hep bebeklerini aldı kucağına
nazo bunu söölemek istemezdim ama yatmak istiyom artık.
aslında bugün 11de yatmayı planlamıştım ama nerdeeeee.
biraz erken yatmak istiyorum bebek için yoksa mümkünmü bu saatte yatılırmısenin kocayıda işten getirene kadar beklemem lazımdı.
senin kocanın hiç erken geldiği olmıycakmı ya vardiyalı sistem değilmi.
bu arada yarın sabah parkelerimiz yapılacak akşama gelirim konuluruz inşallahh. Allah rahatlık versin
günaydınlarrrrrrrrrr
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. SON NEFESİMİZE KADAR ATAMIZIN YOLUNDAYIZZ
ksel yavrum nereye kayboldun. sana bişi sorcam bu ikili testin ücreti nedir acaba merak ettimde
bende iyiyim cnm birazcık kalçalarım ağrıyor. sabah aç karna test için hastaneye gitmiştim bayağı yoruldum
i de evimizin parkeleri yapılıyorda ona bakmaya gidip geliyorum.
kaynana yanından kurtuluyorum inşallah Rabbim tüm gelinlere nasib etsin
hiç bişi hissetmeyenlerin oğlu oluyo diyolar. kselde bişi hissetmiyo onun kızı olucak ama.
duymşmuydun bööle bişi
sende ne aşermesiz karıymışsın yaa gerçi belkim bende kıyamazdım gecenin bi yarısı olsa ama akşam otururken falan saat 10-12 falan olsa acımam yollarım istediğim şeyi aldırmayaaki zaten normaldede alır kocişim bana canım ney istediyse demem yeteri hamişken hepten alırdı heralde kıyamaz bana hiç kuzum olsun sen genede naz yap accık kocişine yaa
duymuştum cnm bide erkek olanların pek kilo almıyorlar sadece kalçada büyüme oluyo önde koca bi top duruyo okadar ama kızların balon gibi heryeri şişiriyr...kızı olcaklar çirkinleşirmiş öle derler kız annesinin güzelliğini alırmış erkekte ise anne dahada güzelleşirmişş aklında bulunsun belki duymuşsundur eğer bebişin saçlı oluyorsa aşırı derecede mideyanması yaşanırmış bu kesin herkes yaşıyor bunu ...
merhaba kızlar herkesler iyimi
kızlar dün dayımın oğlunun dünya tatlısı bir kızı oldu alya ada mız dünyaya geldi
6 senedir uğraşıyorlar bebek için 2 düşük olayı yaşadılar ankaralara kadar gittiler ikisindede
hiç bir problem çıkmadı stress dedi doktor 6 sene sonra bebeğimiz geldiiii
umudunuzu yitirmeyin Rabbim en doğru zamanı bekliyor
kızlar dün dayımın oğlunun dünya tatlısı bir kızı oldu alya ada mız dünyaya geldi
6 senedir uğraşıyorlar bebek için 2 düşük olayı yaşadılar ankaralara kadar gittiler ikisindede
kızlarr elimin içi deri değiştiriyor sankiii soyuluyor
gözünüz aydın canım ALLAH analı,babalı büyütsün darısı tüm isteyenlere ve tabii bizlere olsun:))
ayyy cnm maşallahhh ananlı babalı büyütsün inşallahhh gözünüz aydın
darısı başımıza
ben iyiyim canım bugün cumartesi olişim evde ya o yüzden bende onunla ilgilendim giremedim
komşu çocukları çağırdık kahvaltıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?