Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abbbooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

kuzum kiyamam sana bak senin de bebeğin var ben de kıskanmak değil ama çok ımrenıyorum gebe kalanlara ben den sonra aynı anda düğünü olanlar hep bebeklerini aldı kucağına

üzülme sende alacaksın kucağına sabırlı ol rabbim verecek kucaklarınız dolacak.

ayyyyyyyyy ne güzel yaaaaa yapılsın bakalım resmini çekte gönder bizede

ayyyyyy hadi inşallahh bebeğini kendi evinde kafana göre büyütmeyi nasip etsin allahım sağlıkla sıhhatle

kız başakkkk evi temizlicem diye kendini paralama bebemizin başına iş getirme
ikili testimi yaptırdın bugün hastanede ne işin vardı bu arada yırttığın çarşaflarla ağdanı yaptınmı

kız ben aşermeden isterdim şunu al bunu al
kociş gece gece az gitmedi tatlıcıya

benim sadece göbüşüm büyümüştü yanlara belime doğru dolmuştu zaten karnımı gören senin oğlun olacak derdi
ve güzelleşmiştim gerçekten zati güzelimde mide yanmam olmamıştı oğlum çok kıllı doğdu ama

kızlar dün dayımın oğlunun dünya tatlısı bir kızı oldu alya ada mız dünyaya geldi
6 senedir uğraşıyorlar bebek için 2 düşük olayı yaşadılar ankaralara kadar gittiler ikisindede
hiç bir problem çıkmadı stress dedi doktor 6 sene sonra bebeğimiz geldiiii
umudunuzu yitirmeyin Rabbim en doğru zamanı bekliyor

gözünüz aydın canım ALLAH analı,babalı büyütsün darısı tüm isteyenlere ve tabii bizlere olsun:))

ayyy cnm maşallahhh ananlı babalı büyütsün inşallahhh gözünüz aydın
darısı başımıza

kızlarr elimin içi deri değiştiriyor sankiii soyuluyor

bendede var 2 gündür sıcak suyla yıkayıp kremliyorum :26:

gözünüz aydın canım ALLAH analı,babalı büyütsün darısı tüm isteyenlere ve tabii bizlere olsun:))

amin canım darısı başlarınıza

ayyy cnm maşallahhh ananlı babalı büyütsün inşallahhh gözünüz aydın
darısı başımıza

aminnnnnnnn darısı tüm isteyenlere

Gozunuz aydin rabbm anali babali buyutsun, rabbim ailesine ve vatanina hayirli evlat etsn canim

ben iyiyim canım bugün cumartesi olişim evde ya o yüzden bende onunla ilgilendim giremedim
komşu çocukları çağırdık kahvaltıya

oh iyi yapmışsınız canım sefanız olsun

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sevinçcim gözünü aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…