ya benginin test yorumunu sorucektik cevapladın az önce
yaani o sayıda olmuyo diye biliyom bendee :84::84:yok biisinden duymuştum sankii
doktor bu sayıyla olmaz demiş ama kadın hamile kalmışş
bilmem nazoşa soralım bidee
evet biliyom oyüzden ksele ulaşmam lazım acilen ben yokken yarın gelirse ksel siz sorarmısınız yaa kaçtı eşinin değerleri keçi boynuzu 1 aydamı 2 aydamı sonuç verdi bi soruverin yaahatırlıyosun bak kselin eşininkide düşüktüü ama zırt diye hamile kaldı hatun. üzülme kuzum demkki ondan olmuyodu ama
çaresi var
kuzum benim bat 18-20 haziran yaz sen bana :26::26: artıkın neye yarayacaksa bat günümdee :84::84:Karılar ya ben batları sormayı unuyom mood noldu hadiş noldu geldimi kırmızılar. Amannnn bat listesine hiç önem vermiyos
kuzum doktora gösteremedikkii bide wcde verince testi eşim bi tuhaf geldi didi sanki normalde daha çok geliyodu eve geldik bidaa yaptıydık sanki daha çok geldi didiydii yaa acaba testi 3-4 gün perhizle tekrarlasakmıydık bidaa :26:normalde 3 günlük perhizle veriliyor sperm testi ama geçen sene aşılamada bizde 8 günlük verdik doktor çok iyi demişti sonucu
morfoloji falan önemliymiş diye duydum ben sayıdan çok
doktor size yorum yapmadımı iyidir diye, kötü olsaydı zaten direk tüp yaptırın derdi demekki kötü değil sonuç
bende speryli kutuya koyuyorum çamaşır suyunu wc yi temizlerken heryere eşit şekilde döküyorum hem heryere çamaşır suyu geliyor hemde fazla dökmemiş oluyorsun
tamam ok aynen takılmaya devam edecem beni geri alsınnnnnnnnnn kızmasın bana
çok siteye girince unuttum hangilerine girdiğimi ama şimdi pek dağılmıyom
Aşşa yukarı bir kaç topikte yazıyom o kadar tamam aynen sizdede yazmaya devam edecem
ok miiiiiiiii benide alsın lütfen söööliyiver daha fazla rezil etmesin gı beni gııııııı anaaaaaaa
yaşım 31 2.5 yıllık evliyim bir kızım var ve arkasından bir düşüğüm var yeniden hamiş kalmak istiyommmmm
canlarımmmmmmmmmmm
kız gece geldimmm yazdım birsürü bakıom geri dönüom ghiçbişi yazılmamış dellendim dün gece sana kaçkez yazdım şimdi bakınıom aralarda biyerdemi dieee
amin canım benim duaların içinnnnn teşekkür ediom seviom kıs ben senii bensizzz olmuo dimi datlummm
merhaba kızlar
şöyle bi geçmişe baktım sağolun hiç biriniz beni merak etmemişsiniz
erenay efe gelmiş hoşgeldin canım inşallah kafanı rahatlatmışındır bebeğin gelir bir an önce
başak evin çok güzel resimlere yorum yazdım canım güle güle otur evinde
gız sende benim gibi çocuğuna kardeş yapma telaşındamısın canım ama benim malesef 3 düşüğüm var
evet canım benimde kıızım oldu onda hiç bir sorun yaşamadan direkte hamile kaldım
şimdi yeniden niyetlenince bir düşüğüm oldu
neden kaynaklanıyor hayret kızımda hiç bir sorun olmadı
bakalım yeniden girdim niyetine hayırlısı inşallah birdaha seninde benimde olmaz
evet cnm adanadayımm...ii Allah a şükür...görmedim hiç ...varya anons ettiler eşimi çağırdım gittik bizide aldılar ama yoğun bakımın kapısından içeri girme cesaretinde bulunamadım...eşim karşıdan elinde kan ünitesiyle geldi gelirken dudakları titredi ağlamaya başladı nasıl korktum anlatamammmmmbabamı hiç böle görmedim die die ağladı ben ve teyzeside onla beraber ağladık...anonsu başka hiç kimse duymadı dışardalardı gittik yanlarına onlarda ağladı çok kötüydü yaaaaa ne bilim ne dicemi bilmiommm
inşallah canım ya ama bende daha cesaret yok bacım 3 düşük dile kolay araştırma yaptırdık
kanda pıhtılaşma çıkmasınmı ben oğluma evlendiğim ay hamiş kalmıştım
şok şok şok olduk demekki Allahın bir mucizesiymiş kuzum benimm 6 yaşına girdi hakanım senin kızın kaç yaşında
istesek bize virinmi
karılar bugün temizlik yaptık kaynanayla çok yorgunum .
defolup gidiyom zıbarmaya hepinize hayırlı boş çalşmalı ateşli geceler.
yada boşverin ateşsiz olsada oluyo
hepünüzüüüü seviyom öpüyom kucaklıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?