Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok biisinden duymuştum sankii
doktor bu sayıyla olmaz demiş ama kadın hamile kalmışş
bilmem nazoşa soralım bidee
yaani o sayıda olmuyo diye biliyom bendee :84::84:
hatırlıyosun bak kselin eşininkide düşüktüü ama zırt diye hamile kaldı hatun. üzülme kuzum demkki ondan olmuyodu ama

çaresi var
evet biliyom oyüzden ksele ulaşmam lazım acilen ben yokken yarın gelirse ksel siz sorarmısınız yaa kaçtı eşinin değerleri keçi boynuzu 1 aydamı 2 aydamı sonuç verdi bi soruverin yaa
Karılar ya ben batları sormayı unuyom mood noldu hadiş noldu geldimi kırmızılar. Amannnn bat listesine hiç önem vermiyos
kuzum benim bat 18-20 haziran yaz sen bana :26::26: artıkın neye yarayacaksa bat günümdee :84::84:
kuzum doktora gösteremedikkii bide wcde verince testi eşim bi tuhaf geldi didi sanki normalde daha çok geliyodu eve geldik bidaa yaptıydık sanki daha çok geldi didiydii yaa acaba testi 3-4 gün perhizle tekrarlasakmıydık bidaa :26:
hareketliliği %60
Hareketsiz %40
mikroskopi 5-6 lokosit nadir eritrosit yazıyo
volüm 1.5 cc
sayıda 21 000
000/cc

Hemende çıktınız haa bıraktınız beni buyda sap gibiii insan aykidişinin morali bozuk onu böyle bıyakıp gidiliymi hiç yaa ağlayılı işte bende sabaha kadaaay :84::84: teselliye ihtiacım vaydı oysaki beniiim

günaydın kadınlarım oğluş yine uyutmadı beni gece kasık agrısıyla uyandım acayip gaz yapıyo erkek çocukları çok gazlı oluyomuş oda bende ağrı yapıyo maf oldum gece sizide özledim ya ben başağın eviniçok mrk ettim ama bulamadım resimleri yaaa

slmlar günaydınlar güzel annişler veya anne adayları beni tekrar aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
her şey gönlünüzce olsun topik hamişşlerle dolsunnnnnnnnnn

bende görmedim başağın evini bende çok merak ettim işin ters tarafı linke tıklıyorum hata veriyor simsiyah bir ekran çıkıyor

anam kimsecilerde olmazmı be yaaaaaa
bak başak kızmaaaa
kimsecikler yokkkkkk napimmmmmmmm bidenemmmmm
başka topiklere bakıyom mecburrrrrrrrrrr

gız sende benim gibi çocuğuna kardeş yapma telaşındamısın canım ama benim malesef 3 düşüğüm var

aşkolsun sara ben hariç ben merak ettim topicine kadar geldim yazdım gelince haber et merakta koyma bizi dedim
anaa karıya bak hamilelik kaprisine girmiş bilem.

gız sende benim gibi çocuğuna kardeş yapma telaşındamısın canım ama benim malesef 3 düşüğüm var

evet canım benimde kıızım oldu onda hiç bir sorun yaşamadan direkte hamile kaldım
şimdi yeniden niyetlenince bir düşüğüm oldu
neden kaynaklanıyor hayret kızımda hiç bir sorun olmadı
bakalım yeniden girdim niyetine hayırlısı inşallah birdaha seninde benimde olmaz

inşallah canım ya ama bende daha cesaret yok bacım 3 düşük dile kolay araştırma yaptırdık
kanda pıhtılaşma çıkmasınmı ben oğluma evlendiğim ay hamiş kalmıştım
şok şok şok olduk demekki Allahın bir mucizesiymiş kuzum benimm 6 yaşına girdi hakanım senin kızın kaç yaşında
istesek bize virinmi

seray canım ameliyat başarılı geçmiş çok şükür Allah sağlık sıhhat versin canım benim hemşom benim

üzülmeyin canım Bak herşey çok güzel olacak inşallah iyide geçmiş ameliyat Allah elden ayağa düşürmesin

tabiiki kuzummmmmmm ne dimek dünür olacık hıı?
benim kızım daha 14 aylık bende anlamadım arkasından düşük olunca yoksa bendede pıhtılaşma falanmı var inşallah bir daha olmaz düşük yaaa
korkuyorum peki çözümü varmı?

kız başoş bu yorgunlukla halvette yapmazsın sen olay herife oulyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…