Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bencede bana büyükkk ...tanıdıktan torpilliyiz kuzucum ucuza oturuoz...napim idare ediom bende...çocuğun birini bulalımda 5-6 gelir inşallahhh kullanışlı bi perdeymiş canım ben öle duydum...ama temizliğini bilmiom walla...

çok saol canım benimmmm aminnn inşallahhh...çok düşüncelisinnn bende alıntı yapmayın demeyi unuttum diodumm
düşünceliyimdirrrrr.....
yoo dilini soksun bişi olmaz elini sokmasın yeter
dilimi sokarsa hastaneden çıkartmaz beni kocişimmm,bişe olur diye korkar ondan gelemem
gerçi hastanelerde wifi var artık ama......
zebra perde ne yahuuuu

çıkamaz ooo birsürüde bahane sunmuş sözde mutfaktı tüfekhaneydi filan diye ama muhabbete de girdi valla perdeden filan :)

bak netten kuzum adını yaz çıkar hemen
ev deme şimcik ona hevesi varr atlar hemen muhabbete

yok annem çıkmıyomuş o sordum ben zati kazık gibi bişi.

aslında storum var siliyorum evet. ama diyorum ki beyaz zebra alırsam kiri kolay çıkmaz sararma falan olurmu.

ama koyu renk alsam kiri belli etmez silince rahat çıkar diyom . sen olsan ne renk alırdın

çok saol canım benimmmm aminnn inşallahhh...çok düşüncelisinnn bende alıntı yapmayın demeyi unuttum diodumm

aman ne düşüncelisi be koca totalar düşünemez derler büyüklerimiz ama bilmiyoruk

Son düzenleme:
hıı serayın perdelerinden dimi güzelmişler...

valla kızlar size doyum olmaz ama ben uyuycam şimdi,sabah siz mışıl mışıl uyurken ben erkenden kalkıcam size iyi muhabbetler görüşürüz öptüm hepinizi yanaklarınızdan...

çamaşır suyuyla silersin o hepsini çıkarır merak etme
beyaz değilde krem al o daha az kir gösterir beyaz zor olur bence,
ben olsam diyemicem çünkü eşyana göre değişir rengi sen herşeyini yeni alıcan ona göre renk seçmen gerek
aman ne düşüncelisi be koca totlar düşünemez derler büyüklerimiz ama bilmiyoruk

sus beee kıskanççç
bi gidemedin zati:44:

yok cnm benim perdeler tül vs...onlara gerek yok onlar kendi evim olursa anca olur...ii geceler tatlı rüyalarrr.öpüldünnn

aman ne düşüncelisi be koca totalar düşünemez derler büyüklerimiz ama bilmiyoruk

walla ben hiç duymadım başakcımmm...ama bu koca totolu düşünüyo düşünüyoooo öle deme

iyi gecelerrrr...rüyanda topiği görrr

savun seray savun beni yaaa
nasıl özlemiş bilmem kiii hemen de batırır yrlere beddualar eder
yanlış kankamı seçtim acep:44:

bencede kemik rengi diolar hatta...bi tanıdıkta gördüm güzeldi.... kızlarrrrrr kavga etmeden dövüşünnnn :13:

ayy fikrin için sağol annem be doğru domestos ne güne duruyo hayat kurtarıcı.

belim kırılıyo ağrıdan anlatamam durumumu feciyim .a ma şu manzaraya baksana altta kaç kişi var oyy bırakılırmı bu manzara. çoktan göremiyoduk böyle sahneler.
hele eroşcum ben ankaraya gittim ya yaklaşık 2 ay kaldım. internetimde yoktu. biizm topik can çekişiyodu. hiç giren olmuyodu nerdeyse. sayfalar ilerlemiyodu.

of gidiyom artıkın tamam

bencede kemik rengi diolar hatta...bi tanıdıkta gördüm güzeldi.... kızlarrrrrr kavga etmeden dövüşünnnn :13:

aynen domestos kocamdan sonraki en yakın şey bana
onsuz hayat düşüneemeemmmmmmm
hıı yokluğumda çok sayfa olmamış demekkineeee
sende yokmuşsun baksana

özlediniz dimi kavgayıııııı sizi sizi

prenseslerrrrr ben kaçtımmmmm....artık uyuyim sabah hastaneye gitcem yineeee...hepinize ii geceler tatlı rüyalarr..Allah a emanet olunnn...öpüldünüzzz şekerlerrrrrrrrrr

meraba kızlar ağlayasım var yaa eşimin sperm tahlili sonucunu aldık 21 milyon diyo yaa çok aaaz :84: napcaaz biz şimdi yaa? :26: olmazmı çocukumuuuz

ayyyyyyy kocana seni ne yapacağını şaşırdı yani parmağına kıymık batsa yoğun bakımdan çıkarmıycak.

kocan seni bi zamanlar fanusa koyup saklıycaktı noldu totonmu sığmadı

meraba kızlar ağlayasım var yaa eşimin sperm tahlili sonucunu aldık 21 milyon diyo yaa çok aaaz :84: napcaaz biz şimdi yaa? :26: olmazmı çocukumuuuz

merhaba hoşgeldinn bende bu testten anlamıyom yaa
bizde yaptırmıştıkk hala anlamıyom bişiiii
ama doktor sayıda problem yok demişti ondan içim rahat şimdilikkkk

olur olur allah büyük 10.000-100.000 li sayılarda olanların bile oluyo çocuğu...

walla sizin bu atışmalarınızı özledim ben ne yalan söleyimmm :)))

o nası olcak ya:44::44::44:

bende bilmiom tartışan olunca böle derim hep sonra herkes baka kalır tartışma biter konu değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…