sen diilde annem eroşun işi belli olmuyo baksana yüzüme kanka diyo arkamdan dil çıkarıyo.
serayım annem orası senin evinmi maaşallah amma büyük müş kuzum yaa sen o eve 5-6 tane çocuk yapsan süper olur. kızım 2 kişiye çok büyük o evvvvvvvvvvvvvvvv..
haa bende zebra perdenin kullanışını sorcaktım size kızlar almayı düşünüyomda. yıkanmıyomuş. siliniyormuş. temiz olurmuki öölee
düşünceliyimdirrrrr.....çok saol canım benimmmm aminnn inşallahhh...çok düşüncelisinnn bende alıntı yapmayın demeyi unuttum diodumm
dilimi sokarsa hastaneden çıkartmaz beni kocişimmm,bişe olur diye korkar ondan gelememyoo dilini soksun bişi olmaz elini sokmasın yeter
zebra perde ne yahuuuu
çıkamaz ooo birsürüde bahane sunmuş sözde mutfaktı tüfekhaneydi filan diye ama muhabbete de girdi valla perdeden filan :)
storlarda yıkanmıyooo ama rahat siliniyoo
zebranın malzemeside storla aynı
jaluzinin değişik hali
tek tipp modern ,rahat,kullanışlı
sil tamam bitti
tül gibi çıkart,yıka asmaya çalış kırışırsa ütüle,tabi asarken düşme riskini saymıyorum bilee
çok saol canım benimmmm aminnn inşallahhh...çok düşüncelisinnn bende alıntı yapmayın demeyi unuttum diodumm
hıı serayın perdelerinden dimi güzelmişler...düşünceliyimdirrrrr.....
dilimi sokarsa hastaneden çıkartmaz beni kocişimmm,bişe olur diye korkar ondan gelemem
gerçi hastanelerde wifi var artık ama......
bak netten kuzum adını yaz çıkar hemen
ev deme şimcik ona hevesi varr atlar hemen muhabbete
çamaşır suyuyla silersin o hepsini çıkarır merak etmeyok annem çıkmıyomuş o sordum ben zati kazık gibi bişi.
aslında storum var siliyorum evet. ama diyorum ki beyaz zebra alırsam kiri kolay çıkmaz sararma falan olurmu.
ama koyu renk alsam kiri belli etmez silince rahat çıkar diyom . sen olsan ne renk alırdın
aman ne düşüncelisi be koca totlar düşünemez derler büyüklerimiz ama bilmiyoruk
hıı serayın perdelerinden dimi güzelmişler...
valla kızlar size doyum olmaz ama ben uyuycam şimdi,sabah siz mışıl mışıl uyurken ben erkenden kalkıcamsize iyi muhabbetler görüşürüz öptüm hepinizi yanaklarınızdan...
aman ne düşüncelisi be koca totalar düşünemez derler büyüklerimiz ama bilmiyoruk
düşünceliyimdirrrrr.....
dilimi sokarsa hastaneden çıkartmaz beni kocişimmm,bişe olur diye korkar ondan gelemem
iyi gecelerrrr...rüyanda topiği görrrhıı serayın perdelerinden dimi güzelmişler...
valla kızlar size doyum olmaz ama ben uyuycam şimdi,sabah siz mışıl mışıl uyurken ben erkenden kalkıcamsize iyi muhabbetler görüşürüz öptüm hepinizi yanaklarınızdan...
yok cnm benim perdeler tül vs...onlara gerek yok onlar kendi evim olursa anca olur...ii geceler tatlı rüyalarrr.öpüldünnn
walla ben hiç duymadım başakcımmm...ama bu koca totolu düşünüyo düşünüyoooo öle deme
aman ne düşüncelisi be koca totalar düşünemez derler büyüklerimiz ama bilmiyoruk
çamaşır suyuyla silersin o hepsini çıkarır merak etme
beyaz değilde krem al o daha az kir gösterir beyaz zor olur bence,
ben olsam diyemicem çünkü eşyana göre değişir rengi sen herşeyini yeni alıcan ona göre renk seçmen gerek
sus beee kıskanççç
bi gidemedin zati:44:
ben olsam diyemicem çünkü eşyana göre değişir rengi sen herşeyini yeni alıcan ona göre renk seçmen gerek
sus beee kıskanççç
sus beee kıskanççç
sus beee kıskanççç
aynen domestos kocamdan sonraki en yakın şey banaayy fikrin için sağol annem be doğru domestos ne güne duruyo hayat kurtarıcı.
belim kırılıyo ağrıdan anlatamam durumumu feciyim .a ma şu manzaraya baksana altta kaç kişi var oyy bırakılırmı bu manzara. çoktan göremiyoduk böyle sahneler.
hele eroşcum ben ankaraya gittim ya yaklaşık 2 ay kaldım. internetimde yoktu. biizm topik can çekişiyodu. hiç giren olmuyodu nerdeyse. sayfalar ilerlemiyodu.
of gidiyom artıkın tamam
bencede kemik rengi diolar hatta...bi tanıdıkta gördüm güzeldi....kızlarrrrrr kavga etmeden dövüşünnnn :13:
kızlarrrrrr kavga etmeden dövüşünnnn :13:
düşünceliyimdirrrrr.....
meraba kızlar ağlayasım var yaa eşimin sperm tahlili sonucunu aldık 21 milyon diyo yaa çok aaaz :84: napcaaz biz şimdi yaa? :26: olmazmı çocukumuuuz
aynen domestos kocamdan sonraki en yakın şey bana
onsuz hayat düşüneemeemmmmmmm
hıı yokluğumda çok sayfa olmamış demekkineeee
sende yokmuşsun baksana
özlediniz dimi kavgayıııııı sizi sizi
o nası olcak ya:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?