bengisuuuuuuuuuuuuu nerdesin kısssss....mesajımı aldınmı?
walla ben hiç duymadım başakçımmmmmm
iyi gecelerrrr...rüyanda topiği görrr
savun seray savun beni yaaa
nasıl özlemiş bilmem kiii hemen de batırır yrlere beddualar eder
yanlış kankamı seçtim acep:44:
ace mi domestosmu sence farkı varmı çamaşır suyu uzmanı olarak sorayım sanaaynen domestos kocamdan sonraki en yakın şey bana
onsuz hayat düşüneemeemmmmmmm
hıı yokluğumda çok sayfa olmamış demekkineeee
sende yokmuşsun baksana
özlediniz dimi kavgayıııııı sizi sizi
meraba kızlar ağlayasım var yaa eşimin sperm tahlili sonucunu aldık 21 milyon diyo yaa çok aaaz :84: napcaaz biz şimdi yaa? :26: olmazmı çocukumuuuz
meraba kızlar ağlayasım var yaa eşimin sperm tahlili sonucunu aldık 21 milyon diyo yaa çok aaaz :84: napcaaz biz şimdi yaa? :26: olmazmı çocukumuuuz
hamiş olunca koyar muhtemelenayyyyyyy kocana seni ne yapacağını şaşırdı yani parmağına kıymık batsa yoğun bakımdan çıkarmıycak.
kocan seni bi zamanlar fanusa koyup saklıycaktı noldu totonmu sığmadı
walla sizin bu atışmalarınızı özledim ben ne yalan söleyimmm :)))
bende bilmiom tartışan olunca böle derim hep sonra herkes baka kalır tartışma biter konu değişir
merhaba hoşgeldinn bende bu testten anlamıyom yaa
bizde yaptırmıştıkk hala anlamıyom bişiiii
ama doktor sayıda problem yok demişti ondan içim rahat şimdilikkkk
olur olur allah büyük 10.000-100.000 li sayılarda olanların bile oluyo çocuğu...
ya aslında temizlemede çok fark yokbende duyymamıştım
ace mi domestosmu sence farkı varmı çamaşır suyu uzmanı olarak sorayım sana
10binmi milyonmu canım? yaa acabaa doğal yollardan olma şansı varmı yaa?yoksa tüp bebeklikmiyiz? :18::18: yaa bana bi akıl veriiin.. :84::84:
hamiş olunca koyar muhtemelen
önceden evde fanustaydımda (evden dışarı göndermezdi komşuya bilem) artık araba var allahtanda binip gidiyom,
kızım kıymetli karıyım ben senin gibimiyim ?
bana bişey olur diye adam ne yapacağını bilemiyooooo
bak gör izle o zaman ,başak az daha sataşırsa kavga yolda...
araştırdıydım zaaten 40 milyonun üstünde olması gerekiyoduu ama bizimki yarısı kaday keçi boynuzu pekmezini zaten sabahlayı tahinle karıştırıp kahvaltıda yiyodu zaten onuuu ama şimdik artıkın hem suyunu içiricem sabah akşam hemde öğlen falanda 1-2 kaşık pekmez yedireyim ben ona evet iyi geliyo o speymenleye hatta kselde öyle hamiş kaldıydıı kseliim gel anneem nerdesin sana bişey sormam lazııım sesime geeel KSEEEEEEL...canımmmm değer aralıklarını bilmiyorumki ben...ama olmaz die bişe yok...herşey Allahtan ...neden olmasın kiben cıkıom dayanamıcam çok uykum var...üzme sakın kendini...kürlerden uygula eşine keçiboynuzu falan ii geliomuş die duydum...yanlış olmasın ama araştır netten...öptüm cnmm..
ahh canım demekki ondan olmuyorduuu. tatlım geçer o bi tanem inşallah üüzlme pekmez yidir kocana iyi besle düzelirrr
ya aslında temizlemede çok fark yok
sadece domestos yoğun kıvamlı ya rahat kullanılıyo mutfakta banyoda falan
ama tuvalet ve klozette kesinlikle ace derimm ohh fışır fışır döküyomm ben miss
tuvalet için domestosa yazık bence
bana domestos 1 hafta ancak gidiyo banyoda ama ace alınca daha fazla 10-15 gün gidiyo
ama mutfkta domestosss
binli sayılarda olanardan bahsettim canımm
tam net sayı vermek değildi amacımmm
yani 10 bin 100 bin 500 bin filan
Allah allaaah okadayanda olabiliyomuymuş öyleeeacaba bende preseed jelmi alsam netten? cuma bidaamı değer versek yaa ay naapsak bilemediim
hatırlıyosun bak kselin eşininkide düşüktüü ama zırt diye hamile kaldı hatun. üzülme kuzum demkki ondan olmuyodu amaaraştırdıydım zaaten 40 milyonun üstünde olması gerekiyoduu ama bizimki yarısı kaday keçi boynuzu pekmezini zaten sabahlayı tahinle karıştırıp kahvaltıda yiyodu zaten onuuu ama şimdik artıkın hem suyunu içiricem sabah akşam hemde öğlen falanda 1-2 kaşık pekmez yedireyim ben ona evet iyi geliyo o speymenleye hatta kselde öyle hamiş kaldıydıı kseliim gel anneem nerdesin sana bişey sormam lazııım sesime geeel kseeeeeel...
Yav ikimizdede çıkmayan şey kalmadı haa tabi olmaz öylee meselaa geçen ay yumuytam güzel geliştiydi gene olmadıydıı ondanmıydıki acabaa? Ay çok moralmanım bozuldu yaa anlayan yokmu bu speymenleydeen nazooo sen niye cevap veymiyoon tiiye almıyon benii kseli bulun banaa ona soycam kaçtı acaba eşinin sonuçlayı bide speym noymalda 3-5 gün ayasında veriliyo bizimki 7 gün oldu ya ondan düşmüş olma şansı varmı acabaa? :18::18::26:
aldım bebeğim cevap bilem yazdım daha girer girmez ama moralmanım sıfır yaa acaba testi tekrarlasakmıı çünkü eşim sperm verdiğinde 1 haftalıktı o spermenleer adettim ya oyüzden bayağı yapamadıydık 7 günlük speyminde sayısı daha çok olması geyekmezmiydi ama yaa neden okaday aaaz hareketlilikte %60 aktifmiş o güzel ama sayısı az yaa napcaz biiz tüp bebek yolumu göründü yaani bizee jel bebek denesek bizde ksel gibim olmazmıkii kselin kocişinin sayı nekadardı acabaa? kocişe bende keçiboynuzu kürüne başlayacam içsin bebeiş istiyosa hıh..
ya aslında temizlemede çok fark yok
sadece domestos yoğun kıvamlı ya rahat kullanılıyo mutfakta banyoda falan
ama tuvalet ve klozette kesinlikle ace derimm ohh fışır fışır döküyomm ben miss
tuvalet için domestosa yazık bence
bana domestos 1 hafta ancak gidiyo banyoda ama ace alınca daha fazla 10-15 gün gidiyo
ama mutfkta domestosss
yok biisinden duymuştum sankii
doktor bu sayıyla olmaz demiş ama kadın hamile kalmışş
bilmem nazoşa soralım bidee
AMAN BEN GİDİYOM YETER ARTIKIN YAAAAAA
Allah'a emanet olun karılar sizi seviyom
nazo da hiç yazmadı
iyi fikir aama ben kanmam ööle dökücem fışır fışır fırçalıcam şöle 10 dk bekleticem ooohh anca hijyen olrrr(bence ben biraz takıntılıyımya)normalde 3 günlük perhizle veriliyor sperm testi ama geçen sene aşılamada bizde 8 günlük verdik doktor çok iyi demişti sonucu
morfoloji falan önemliymiş diye duydum ben sayıdan çok
doktor size yorum yapmadımı iyidir diye, kötü olsaydı zaten direk tüp yaptırın derdi demekki kötü değil sonuç
bende speryli kutuya koyuyorum çamaşır suyunu wc yi temizlerken heryere eşit şekilde döküyorum hem heryere çamaşır suyu geliyor hemde fazla dökmemiş oluyorsun
AMAN BEN GİDİYOM YETER ARTIKIN YAAAAAA
Allah'a emanet olun karılar sizi seviyom
nazo da hiç yazmadı
ne soracaktınız inşallah bildiğim yerden sorarsınız
canım ya ablamın lafı bitmediki 5 dakika konuşacaz derken 50 dakika konuşmuşuz aklımda sizde kaldı
iyi fikir aama ben kanmam ööle dökücem fışır fışır fırçalıcam şöle 10 dk bekleticem ooohh anca hijyen olrrr(bence ben biraz takıntılıyımya)
bende gidiyom kociş aradı sesin çok fena hemen yat uyu dinlen dedii
ben aşkımın 1 dediğini 2 etmem,ben de kaçıyom kızlaaaarr
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?