Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

14 aylıkmı kız onu büyütsene öncee belkide daha vücut kendini toparlayamadı sezeryanse doktorlar 2 sene ara diyorlarya ben canım günlük aspirin kullanıyorum
hamile kalıncada günlük iğne kullanmamız gerekiyormuş ama bazen o tedavide bile düşebiliyormuş ne bilim yaaa
kızın güççükmüş bacımmmm

anaaa karıya bak eyice duygusala bağlamış
hormonlar tavan yapmış demekkii kendini yerden yere çalıp yorulma dedik hamilesin unutuyorsun

200 m2 mi ne güzellllllllll bayılırım büyük eve benimkisi 120 m2 bunada şükür öyle olmasına rağmen heryer perde yıkaması öldürüyor benim makina 2 gün akşamlara kadar dönüyor ama ben evimin işini bitirdim şükür

bazı storlar yıkanıyor canım yere seriyorsun halı gibi yıkıyorsun mis oluyor missss

seraycım çok geçmiş olsun umarım biran önce sağlığına kavuşur. saracım geçen aklıma geldin bu kadın niye gelmiyo bu aralar diye canım inş tüp bebeke güzel bi bebişin olur.

koyu renk alma evin aydınlık heryer ama beyazda sırıtır hafif renkli bişi alsana renk verir

meraba kızlar ağlayasım var yaa eşimin sperm tahlili sonucunu aldık 21 milyon diyo yaa çok aaaz :84: napcaaz biz şimdi yaa? :26: olmazmı çocukumuuuz

kız üzülme keçiboynuzu kürü yaparsın daha başka tedavileride var bitkisel onları yaparsınız

yeşilcim nasılsın canım hayırlı akşamlar nerde bu hatuınlarrr
canım kusura bakma görmemişim çıkmıştım iyiyim canım sende iyisindir inşallah
yeşilimmmmm sen nasılsın canımmm?
serayım canım görmedim senin yazdığınıda tatlım iyiyim sağol
sabah erken kalkınca akşamda erkenden uykum geliyor canım yatıyorum hemen
kayınbabanın ameliyatı iyi geçmiş iyiymiş çok sevindim inşallah bian önce toparlar kendini daha da iyi olur
sende dikkat et kendine tatlım bu koşturmacda öpüyorum kocaman
sağolasın canımm,tamam bi daha bööle kaçmam canımm...
sende bebeişini büyütüyosun valla
allahım hayırlısıyla tamamlamyı nasip etsinn
kocaman oldu bebikimiz maşallahh

amin canım sağolll
evet canım büyüyor Allahın izniyle darısı en kısa zamanda sana ve isteyen dileyen herkese olsun inşallahhh Allah sizin bebişlerinizin büyüdüğünüde görmeyi nasip etsin inşallahhh

sevinçcim merhaba sen nasılsın ohh temizliğinide bitirmişsin mis gibidir şimdi senin ev

ben çıkıyorum eşim yemeğe gelcek sonra görüşürüz

10binmi milyonmu canım? yaa acabaa doğal yollardan olma şansı varmı yaa?yoksa tüp bebeklikmiyiz? :18::18: yaa bana bi akıl veriiin.. :84::84:

kız olur normal yolla bizim komşu doktora gitti doktor tüp bile olmaz dediydi adamda neredeyse hiç yoktu sipermen ama rabbim verdi
doğal yolla hamiş kaldı besin takviyesinde bulun hadişe sor o daha iyi biliyor kürler uygulayın sende pko lusun bir soğan kürü yap kendine beni dinle
o zaman bebişiniz gelir sıkma canını

oy sevsinler senin olişiiiiiii benimkiside uyutmazdı uyku haramdı resmen daha dur son günlere yakın heç uyumazsın
canım başağın profiline gir altta albümlerinin içinde

oy sevsinler senin olişiiiiiii benimkiside uyutmazdı uyku haramdı resmen daha dur son günlere yakın heç uyumazsın
canım başağın profiline gir altta albümlerinin içinde

bide uymaya çalışıyorum bu seferde eşim horluyo onada sinir oluyorum hem horlamasına hemde ben uyuyamazken onun hor hor uyumasına ya ben profiline girmiştim ama altta albüm felan görmedim bidaha bakim bi.

bide uymaya çalışıyorum bu seferde eşim horluyo onada sinir oluyorum hem horlamasına hemde ben uyuyamazken onun hor hor uyumasına ya ben profiline girmiştim ama altta albüm felan görmedim bidaha bakim bi.

ayyyyyyyy bende sinir olurum ben hamileyken çok kusuyordum yemek yiyemiyordum yemek yiyenlere uyuz oluyordum

yok sevinç yaa baktım profile giriyorum ama albüm yok off yaaa mrk ettim hadiskoooo napıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…