tabiiki kuzummmmmmm ne dimek dünür olacık hıı?
benim kızım daha 14 aylık bende anlamadım arkasından düşük olunca yoksa bendede pıhtılaşma falanmı var inşallah bir daha olmaz düşük yaaa
korkuyorum peki çözümü varmı?
balık kokusunu pısır pörtleği alıyo diyolar ya yalanmı acaba:26:
eroş sana bişi anlatıp ööle gitmek istiyom. kaç gündür aklımda hep unutuyorum.
sana acıklı bi hikayemi anlatcam. senin topike son giriş tarihin hatırlıyorsan 24 şubattı hatırladınmı.
bu tarih benm son adet tarihim aynı zmaanda.
ne zman doktora gitsem bana son adet tarihimi sordular hep. bende 24 şubat dedim. ve içten içe hep aklıma sen geldin . eroşun son gelme tarihiydi diye
yani seni hep güzel hatırladım arkadaşımmmm.hep iyi yanlarınla hatırladım seni
neyse ben kaçtımmmm
aynen wallaa...tanıdık kadın kıss anneme geliodu akraba gibi olduk :) walla şunu söleyim ev 200 m2 salonumun yarısı perde ...boş bi odam var çamaşır ütü odası o odanında yarısı perde...yatak odamda aynı keza...kadın bile alsam bende onunla çalışıomki tek bırakmıom evde beraber yapıoz işi...anca hastane işleri bitince yaparız artık...
storlarda yıkanmıyooo ama rahat siliniyoo
zebranın malzemeside storla aynı
jaluzinin değişik hali
tek tipp modern ,rahat,kullanışlı
sil tamam bitti
tül gibi çıkart,yıka asmaya çalış kırışırsa ütüle,tabi asarken düşme riskini saymıyorum bilee
yok annem çıkmıyomuş o sordum ben zati kazık gibi bişi.
aslında storum var siliyorum evet. ama diyorum ki beyaz zebra alırsam kiri kolay çıkmaz sararma falan olurmu.
ama koyu renk alsam kiri belli etmez silince rahat çıkar diyom . sen olsan ne renk alırdın
meraba kızlar ağlayasım var yaa eşimin sperm tahlili sonucunu aldık 21 milyon diyo yaa çok aaaz :84: napcaaz biz şimdi yaa? :26: olmazmı çocukumuuuz
canım kusura bakma görmemişim çıkmıştımyeşilcim nasılsın canım hayırlı akşamlar nerde bu hatuınlarrr
serayım canım görmedim senin yazdığınıda tatlım iyiyim sağolyeşilimmmmm sen nasılsın canımmm?
sağolasın canımm,tamam bi daha bööle kaçmam canımm...
sende bebeişini büyütüyosun valla
allahım hayırlısıyla tamamlamyı nasip etsinn
kocaman oldu bebikimiz maşallahh
ace mi domestosmu sence farkı varmı çamaşır suyu uzmanı olarak sorayım sana
10binmi milyonmu canım? yaa acabaa doğal yollardan olma şansı varmı yaa?yoksa tüp bebeklikmiyiz? :18::18: yaa bana bi akıl veriiin.. :84::84:
Karılar ya ben batları sormayı unuyom mood noldu hadiş noldu geldimi kırmızılar. Amannnn bat listesine hiç önem vermiyos
sevinçcim merhaba sen nasılsın ohh temizliğinide bitirmişsin mis gibidir şimdi senin ev
ben çıkıyorum eşim yemeğe gelcek sonra görüşürüz
günaydın kadınlarım oğluş yine uyutmadı beni gece kasık agrısıyla uyandım acayip gaz yapıyo erkek çocukları çok gazlı oluyomuş oda bende ağrı yapıyo maf oldum gece sizide özledim ya ben başağın eviniçok mrk ettim ama bulamadım resimleri yaaa
geldi kırmızılar canım
bu hadiş yine yazmadan gitti yaaaaa:44::44:
oy sevsinler senin olişiiiiiii benimkiside uyutmazdı uyku haramdı resmen daha dur son günlere yakın heç uyumazsın
canım başağın profiline gir altta albümlerinin içinde
bide uymaya çalışıyorum bu seferde eşim horluyo onada sinir oluyorum hem horlamasına hemde ben uyuyamazken onun hor hor uyumasına ya ben profiline girmiştim ama altta albüm felan görmedim bidaha bakim bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?