Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oleyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler kız nasıl oldu anlatsanaaaa testmi yaptın nedir ne değildir ayrıntılara gir
Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başlarımıza

Amin canım tüm isteyenlere sanada nasip etsin Allah, 6 gün geçti, 2 gün geçince ben evdeki testi yaptım, çıktı heralde test bozuk dedim inanamadım o günde hafif leke gelmişti dedim oldum heralde bidahada gelmedi lekeden başka, testtede çıknca doğru dedim, ogün moralim sıfırdı neşem yerine geldi darısı size inşallah dua ediyorum rabbim en kısa zamanda sizede göstersin, eşim ben bekliyodum zaten dedi:)

oleyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler kız nasıl oldu anlatsanaaaa testmi yaptın nedir ne değildir ayrıntılara gir

Amin canım tüm isteyenlere sanada nasip etsin Allah, 6 gün geçti, 2 gün geçince ben evdeki testi yaptım, çıktı heralde test bozuk dedim inanamadım o günde hafif leke gelmişti dedim oldum heralde bidahada gelmedi lekeden başka, testtede çıknca doğru dedim, ogün moralim sıfırdı neşem yerine geldi darısı size inşallah dua ediyorum rabbim en kısa zamanda sizede göstersin, eşim ben bekliyodum zaten dedi:)

ANNEM BEN ÇOK YORGUNDM TEMİZLİK YAPTIM EVİMİ YOKSAM GİTMEZDİM. KUSURA BAKMA YALNIZ BIRAKTIK SENİ. AMA SENDE UYUYUP UNUTMUŞSUNDUR

YAA ERKEKLERİN GAZLI OLDUĞU ANNE KARNINDA BELLİ OLUYO DEMEKKİ
BEBEĞİM BANA ARKİDEŞLİK YOLLAMIŞIN. BUNDAN SONRA RAHATLIKLA GÖREBİLİRSİN ARKADAŞ DEĞİLDİK YA ONDAN GÖREMEDİN

bende görmedim başağın evini bende çok merak ettim işin ters tarafı linke tıklıyorum hata veriyor simsiyah bir ekran çıkıyor
ARKADAŞMIYIZ CNM SENİNLE ARKADAŞ OLMAMIZ LAZIM
anam kimsecilerde olmazmı be yaaaaaa
bak başak kızmaaaa
kimsecikler yokkkkkk napimmmmmmmm bidenemmmmm
başka topiklere bakıyom mecburrrrrrrrrrr
SEN YNE DE GİRDİKÇE GEL ANNEM
yok oluyor alıştım sensizliğe

dolu karılar var burda bekle bekle öldük
DOLU KARI EVET:78::89::103::118::119:

kız başoş bu yorgunlukla halvette yapmazsın sen olay herife oulyor valla
YOK KUZUM YAPAMADIM VALLA. HAKLISIN SEN BİLİYON BU İŞLERİYAPACAM KARARLIYIMDA TUTTURAMADIK Bİ TÜRLÜ
anaaa karıya bak eyice duygusala bağlamış
hormonlar tavan yapmış demekkii kendini yerden yere çalıp yorulma dedik hamilesin unutuyorsun

bazı storlar yıkanıyor canım yere seriyorsun halı gibi yıkıyorsun mis oluyor missss
EVET BENDE STORUMU BANYOYA SERİP YIKADIM VALLA . SİLMEKLE İÇİM RAHAT ETMEDİ. BUNDAN SONRA ACE DÖKCEM BAKALIM NASIL OLUYOR
koyu renk alma evin aydınlık heryer ama beyazda sırıtır hafif renkli bişi alsana renk verir
ya kırık beyaz yada toz pembesi gibi bişi dimiii
ayyyyyyyy bende sinir olurum ben hamileyken çok kusuyordum yemek yiyemiyordum yemek yiyenlere uyuz oluyordum
kaç kilo aldın hamişlikte
başak hanım totosunu büyütsün ben burda onun işleriyle uğraşayım
hıh ben nikoyu arkadaşlığa ekledikten sonra görürdü zati
amin cnm Rabim sana da nasib etsin en güzelinden tez zmanda
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
sewinncc

gelde topic topic gezme

bak ya başak karısıda okudu okudu kaçtı

ne kaması be cvp yazıyom ya sen napıyon tontişşşşş

neyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy çok sevindimmmmmm canım yaaaaaaaaa Allah'ımm vay beeeeeee ne zaman öğrendn ne ara yaptın bu çocuğuuuuu

Allah tamamına erdirsinnnnn

ayyy hadi hayırlısı doktoruna git gel gelişmeleri yaz canım tamammı merakta bırakma bizi dualarım seninle

kız başoş toz pembesi al çok güzel olr evin açık renk beyaz alırsan sönük kalır anam sonrada fuşya koltuk alırsın pembeli lilalı heryer bayılırım valla
hacer hamile bak oda senin gibi gizli yapanlardanmış hade bakalım listeyi güncelle darısı başlarımıza

merhabalarrrrr kıslar nasılsınız? hepinize selamlar sevgiler saygılarrrrrrrrrrrr

merhabalarrrrr kıslar nasılsınız? hepinize selamlar sevgiler saygılarrrrrrrrrrrr

hürrem nerdesin anam sen anneler klübüne kaydoldun dimi 2012 kasım annelerimi bizi unuttun gittin hamiş olunca valla haaa biz iyiyiz anam hacer hamileymiş onun dışında yerimizde sayıyok valla sen nasılsın bebiş nasıl

hacerrrrrrrrr kıs çok sevindim cnm tebrik ederim tatlım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh:119::119::119::119::119:

neyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy çok sevindimmmmmm canım yaaaaaaaaa Allah'ımm vay beeeeeee ne zaman öğrendn ne ara yaptın bu çocuğuuuuu

Allah tamamına erdirsinnnnn

OLeykli ne oleeeeyyy :) bizimki golü attı ahhahhaa sağoalsın başakcım kız cmrt test yaptım çıktı ha geldi ha gelecek kırmsılar derken gelmedi, belirtilerde artıyo, 6 gün oldu geçeli testtede çıkınca bugün randevu aldık gitcez çok şükür Allahım isteyenlerede nasip et aminn

başak ben 13 kilo almıştım canım doğumdan sonra çoğu gitti yediklerime dikkat ettim benim sıpada 3 aydan fazla emmedi
araya ramazan felan girdi oruçtu uykusuzluktu derken eridim gittim. Ama son zamanlarda düşükler kürtajlar derken dengem şaştı 3 kilo almışım
onun telaşındayım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkıdeşte olurum şekerim senin istediğin arkıdeşlik olsun sonra tekrar yollarsın linki bakarım evine ok mi
çok merak ettim canım yolluyom teklif

burdayım şekerim ben hiç biyere kaydolmadım niye sizi unutayım aşk olsun arada bakıyorum tabi sizde başka topiklerde geziyonuz yaaaaaaaa iyiyim tatlım maşallah bebişde iyiiiiiiiiiii

burdayım şekerim ben hiç biyere kaydolmadım niye sizi unutayım aşk olsun arada bakıyorum tabi sizde başka topiklerde geziyonuz yaaaaaaaa iyiyim tatlım maşallah bebişde iyiiiiiiiiiii

canım hamilelik takvimi yapsana görek bebüş ne kadarlık oldu maşallah bulantı felan yok dimi ben hastanelik oluyorumda hamiş olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…