Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

erenay geçmiş olsun canım yaaaa neden öyle olmuşki
yoksa sende de benim gibi pıhtılaşma felanmı vardı
3 tane düşük yaptımda oğlumun üstüne pıhtılaşma çıktı bende :26:

ayyyyyyyyyy çok mutlu oldummm vallla hacercim ALLAH tamamına erdirsin ayy bizim bu topik ne güzel oldu göbüşlü göbüşlü hurcum sen nasılsın bebiş nasıl?

beklicez başka şansımız yokkktatlı bekleyiş ama dimi .benim güsel gidiyo cnm maşallah aman nazar değmesin .çık çık dinlen cnm bol bol yat dinlen

erenay geçmiş olsun canım yaaaa neden öyle olmuşki
yoksa sende de benim gibi pıhtılaşma felanmı vardı
3 tane düşük yaptımda oğlumun üstüne pıhtılaşma çıktı bende :26:
sağolasın canım
geçti gitti zaten
6 yıl önceydiii
bilmiyorum doktorlar allahın takdiri dedii
hiçbir problem yoktu aslında ama benim yaşım küçüktü biz ona bağladıkk sonucu
allahım kucağımızı başka evlatlarla doldursun hepimizinn
sağol cnm benim amin inşallahh allah herkese nasip etsin

aminnnn kuzum allahım sağlıkla tamamlamayı hayırlısıyla büyütmeyi nasip eylesinnn

anladım canım allahım bir daha yaşatmasın kucağına almayı nasip etsin.

hepsini denedim tatlım olmuyo sağolasın.ben size bilgi veririm napayım keşke olsa ama olmuyoooooooooo

tamam anladım olmuyorsa yapacak bişi yok sen girince yaz her hafta şu kadarlık olduk diye

anladım canım allahım bir daha yaşatmasın kucağına almayı nasip etsin.

tamam anladım olmuyorsa yapacak bişi yok sen girince yaz her hafta şu kadarlık olduk diye
sağol canımm sağoll
allah hepimize naip etsin inşallahhhhhh
bakın başak karısı gidiyom demeden kaçmış

kaçar o zaten hep öyle yapar
duymasın yazdıklarımı saçımı başımı yolarr
bu başak karısı varya öyle havalı kiii
ayy yanına varılmaz
bi bilsen bi baksan geçmişe bana ne kadar eziyet etmişliği vardırrrr

bunları sakın ona deme ama hee
bak beni yolarken senide çıkarır aradann

hepsini denedim tatlım olmuyo sağolasın.ben size bilgi veririm napayım keşke olsa ama olmuyoooooooooo

hurcum ordaki profili doldurman gerek URL numarasını girmesende olur ama tahmini doğum tarihini aralarında - işareti koycan sevinçin dediği giibi 26-03-1980 gibi profil bilgilerini boş bırakmamaya çalış çıkar ok

:)) teş tatlımm inşallah tammamına ereriz hepberaber en minik benimki topikte günler çabuk geçsin alalım elimize

geçiyo hacerim valla geçiyo daha yeni hamile olduğumu hatırlıyorum bak şimdi 7 aylık oldum göbüşümde çıktı sorunsuz gelsinlerde gerisi boş.

başak hanım başak hanımmmm biz merve02 ve regeni merak edelim ölelim meraktan anacım onlar hergün nettelermiş hemide başka topiclerde bilmem haberin varmı

evet beebğim seni tebrik ediyorum listemizle ilgilenen hatunlara ayrı bi saygım var

bu gümüşmadalyayı hakeeediyosunn

o merveyle regenide halletcem az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…