canım hamilelik takvimi yapsana görek bebüş ne kadarlık oldu maşallah bulantı felan yok dimi ben hastanelik oluyorumda hamiş olunca
olmuyo cnm benim yapılmıyo maleseffffbulantım yok benim olmaz güzel geçiyo maşallah öteki hamileliklerimdede olmamıştı iyiyiyim yani bebişim şu anda 10 haftalık cnm
amiiin ablacım sağolasın çok sevinçliyim çok dünyalar benim oldu diyebilirimmm
bilmiyorum cnm ya olmuyo yapmaya çalışıyorum öngörülen formatta değildir yazısı çıkıyo sinir oldum zaten öfffffffffffewet cnm dimi zaman su gibi akıyo walla eskidik doğru hacer çok yeni daha
maşallah yaaa daha dün duymuş gibiyizartık taze hamişimiz hacer siz eskimişsiniz ayol
takvim niye olmuyorki
canım benim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh meleğin gelsin
amin hurcumm Allah hepberaber topikimizle birlikte kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh hemen gelse keşke demi yarın elimize alsak meselaa
hürrem buraya baktınmı canım
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
baktım gülüm baktım olmuyo işte olmuyooooooooooooooo
amin hurcumm Allah hepberaber topikimizle birlikte kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh hemen gelse keşke demi yarın elimize alsak meselaa
kız hasiko ne okuyon yazsana sohbete katılsana ne geçmişmiş be okuyup okuyup kaçıyon
bende sana küsüyom işte deli karı
OLeykli ne oleeeeyyy :) bizimki golü attı ahhahhaasağoalsın başakcım kız cmrt test yaptım çıktı ha geldi ha gelecek kırmsılar derken gelmedi, belirtilerde artıyo, 6 gün oldu geçeli testtede çıkınca bugün randevu aldık gitcez çok şükür Allahım isteyenlerede nasip et aminn
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH CNM hep birlikte alalım .ah keşke dimi zaman çabuk geçsede hemen alsak bebişlerimizi ama sabır aslında zaman geçiyoda bize geçmiyo gibi geliyo başkalarına daha çabul geçiyo sanki duydukları zaman aaaaaaaaa ne çabuk geçmiş diyolar dimi
yeşilcim sağol bak sana ne diyeceğim şimdikcanım kusura bakma görmemişim çıkmıştımiyiyim canım sende iyisindir inşallah
serayım canım görmedim senin yazdığınıda tatlım iyiyim sağol
sabah erken kalkınca akşamda erkenden uykum geliyor canım yatıyorum hemen
kayınbabanın ameliyatı iyi geçmiş iyiymiş çok sevindiminşallah bian önce toparlar kendini daha da iyi olur
sende dikkat et kendine tatlım bu koşturmacda öpüyorum kocaman
amin canım sağolll
evet canım büyüyor Allahın izniyle darısı en kısa zamanda sana ve isteyen dileyen herkese olsun inşallahhh Allah sizin bebişlerinizin büyüdüğünüde görmeyi nasip etsin inşallahhh
kızlar çok sevinçliyim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm Allahıma şükürler olsun bu akşam doktora gitcez:))
evet katılıyorum hurcumm inşallah zorluk çekmeyiz ben beklerim ama yinede sabrsızım ben:) başkalarına göre çabuk geçiyo anaaaa doğurmuş bile diyolar ahahhaha:) senin nasıl geçiyo ben 1 hafta yıllık izine çıkayım diyorum aslındaa işimde rahat ama yatmak istiyorum evde şu kritik günleri geçirmek için
bak hacer yapmış bilem aferin kız ne güzel olmuş takvimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?