Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slmlar günaydınlar güzel annişler veya anne adayları beni tekrar aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
her şey gönlünüzce olsun topik hamişşlerle dolsunnnnnnnnnn
slm canım hoşgeldin aramızaa yalnız ben seni hatırlayamadım pek konuştukmuydu biz hiç senlee :26:
kız üzülme keçiboynuzu kürü yaparsın daha başka tedavileride var bitkisel onları yaparsınız
hee bide içiyo ya suyunu sormaa pekmezini içiriyom artıkın naapalım :26::26:
yaa bzizimki çaba sarf etmiyoki hiç ben kadar düşmüyo üstüne yeter onlar diyo
kızlar çok sevinçliyim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm Allahıma şükürler olsun bu akşam doktora gitcez:))
ay canım benim yaa çok sevindiim inşallah bebeğiniz size uğurlu gelir canım benim nekadalıksın pekii?
başak hanım başak hanımmmm biz merve02 ve regeni merak edelim ölelim meraktan anacım onlar hergün nettelermiş hemide başka topiclerde bilmem haberin varmı
canım merve gelmiyecekmiş artıkın dşdşmde niye gelmiyon diyee açmadı galiba bizim topik onu :26:
bak ya başak karısıda okudu okudu kaçtı
ay ne güzel dimiin öylee

hıh uyuyunca unutmadım bikereem balık hafızalımıyım ben hemencecik unutuyum

neyse ben çıkıyorum kociş geliyormuş yemeeemizi hazırlayayım görüşürüz öptüm bye

hadi yaa papatyadamı sakıncalıymıış e yuh artıkın yaaa ne içcez biz hamişkeen bütün bitki çayları zararlı yaa off
bengisuuuu hoşgeldin canım nasılsın
hoş bulduk canııım nasılsıın?

neyse ben çıkıyorum kociş geliyormuş yemeeemizi hazırlayayım görüşürüz öptüm bye

aa ben cevap yazarken çıkmışsıın kusura bakma canım yaa geçmişi okuyodum bide başağın evine yorum yapıyodum görmedim affet beniii neyse bende çıkıyom kuzucum çok öpüyorum senii

kız deliiiii şart tabiiiiiii blendırla bebeğine sebze püreleri yapacan yedirecen
mikserle pasta felan yapacan misafirlerine deliiiiiii gereksiz olurmu çoook gerekliiii

valla herzaman kullanmasanda arada lazım oluyor hatta ben hamur yoğurmaya üşendiğimde robotta yoğuruyodum ,blendırda pudra şekeri yapıyorum mercimek çorbası yaptığımda robotta çekiyorum yani olmazsa olmaz

başakçım bişey alıyosan pişman olmıcaksın der eşim heppp
bende bu gün hiç gerek yokken gittim teflon tencere aldım küçük pilav tenceresi
olsun elbet kullanılıyorrr

işte bunlar benim canlarım yaaaaa
iyiki sizi kara gün için seçmişim ayol
vallahi rahatladım Allah razı olsun hepinizden de.
arzumun robotunu aldım. 200tl ye.
daha ekonomik bişi alabilirdim, ama 3yıl sonra evim olucak en güzellerini kullanıyım diye paraya kıydım.
bugün eşyalar gelince eşim "ona ne gerek vardı buna ne gerek vardı" demeye başladı.
biliyosunuz erkek milleti hep bööledir (eroşun kocası out)
bi nevi hevesimi kırdı kocacım.
ama madem dediğiniz gibi işime çook yarayacak iyiki almışım he
alınmış alınmıştır ye gitsin

amin canım sağol hadi hadi merak etmemişsiniz hiç

yarın transferim olucak canım Allah yardımcım olsun

aslında evet topikte sormadım seni
ama senin topike gidip gidip baktım gelmişmi diye
Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallahhhhh
canım merve gelmiyecekmiş artıkın dşdşmde niye gelmiyon diyee açmadı galiba bizim topik onu :26:
hmmm evet tatlım tahmin etmiştin zati. senin yakın arkideşindi ama sizde geyik topikinde buluşursunuz sen sakın gitme burdan
hıh uyuyunca unutmadım bikereem balık hafızalımıyım ben hemencecik unutuyum

iş yapıyordur zaten site atmış bile sayfayı yenilemediği için
ayyy nazom yaa iyi niyetli saf nazom tahminedebilitesi yüksek nazom lafta kondurmazmış bana

seviçte hemen sokuveriyo lafları bana

üzülmeyin canım Bak herşey çok güzel olacak inşallah iyide geçmiş ameliyat Allah elden ayağa düşürmesin

seraycım çok geçmiş olsun umarım biran önce sağlığına kavuşur. saracım geçen aklıma geldin bu kadın niye gelmiyo bu aralar diye canım inş tüp bebeke güzel bi bebişin olur.

çok teşekkürler kızlarrrr...Allah razı olsun hepinizdennn....öpüldünüzzz

kızlar çok sevinçliyim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm Allahıma şükürler olsun bu akşam doktora gitcez:))

tebrik ederim hacercimmmm Allah ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

ya varya ne geveze karılarsınız siz insan accık düşünür demi.. aysun akşam yorgun gelio okuyamaz hepsini az konuşalım demezmi yaa .oku oku bitmedi anasını satımm 3545 demi ne kaldım wallaageliom birazdaannn bi sigara içemmm SİZİ ÇOK SEVİYOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kimse gelmio didiyom bennnn (( hadi öpüldünüzzz...gelmeye çalışırım yine...

saracım yarın tüp bebek için gidiomuşsun...inşallah seninde güzel haberlerini alacaz...Allah a emanet ol cnmm...öpüldünn

Erenayefede geldi hoşgeldiii saat kaçtan beri bekliom yaaa...başak gelip gelip gidiooo bişide yazmıooo üüüüüüüüüüüüüüüüüü

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
seray0307, erenayefe+ BU ZİYARETÇİ BAŞAKMI ACABA

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
seray0307, erenayefe+, basakss+, hadisko+, sara_28+

OHHHH HOŞGELMİŞSİNİZZZ ...

demek öle haa iii bakalım sen karagün dostlarınlaaa muhabbete devam et hıhhh

Yok serayım listeyi düzenliyodum gitte bak kimler atıldıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…