slm canım hoşgeldin aramızaaslmlar günaydınlar güzel annişler veya anne adayları beni tekrar aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
her şey gönlünüzce olsun topik hamişşlerle dolsunnnnnnnnnn
hee bide içiyo ya suyunu sormaakız üzülme keçiboynuzu kürü yaparsın daha başka tedavileride var bitkisel onları yaparsınız
yaa bzizimki çaba sarf etmiyoki hiç ben kadar düşmüyo üstüne yeter onlar diyokız olur normal yolla bizim komşu doktora gitti doktor tüp bile olmaz dediydi adamda neredeyse hiç yoktu sipermen ama rabbim verdi
doğal yolla hamiş kaldı besin takviyesinde bulun hadişe sor o daha iyi biliyor kürler uygulayın sende pko lusun bir soğan kürü yap kendine beni dinle
o zaman bebişiniz gelir sıkma canını
ay canım benim yaa çok sevindiim inşallah bebeğiniz size uğurlu gelir canım benim nekadalıksın pekii?kızlar çok sevinçliyim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm Allahıma şükürler olsun bu akşam doktora gitcez:))
canım merve gelmiyecekmiş artıkın dşdşmde niye gelmiyon diyee açmadı galiba bizim topik onu :26:başak hanım başak hanımmmm biz merve02 ve regeni merak edelim ölelim meraktan anacım onlar hergün nettelermiş hemide başka topiclerde bilmem haberin varmı
bak ya başak karısıda okudu okudu kaçtı
ANNEM BEN ÇOK YORGUNDM TEMİZLİK YAPTIM EVİMİ YOKSAM GİTMEZDİM. KUSURA BAKMA YALNIZ BIRAKTIK SENİ. AMA SENDE UYUYUP UNUTMUŞSUNDUR
YAA ERKEKLERİN GAZLI OLDUĞU ANNE KARNINDA BELLİ OLUYO DEMEKKİ
BEBEĞİM BANA ARKİDEŞLİK YOLLAMIŞIN. BUNDAN SONRA RAHATLIKLA GÖREBİLİRSİN ARKADAŞ DEĞİLDİK YA ONDAN GÖREMEDİN
ARKADAŞMIYIZ CNM SENİNLE ARKADAŞ OLMAMIZ LAZIM
SEN YNE DE GİRDİKÇE GEL ANNEM
DOLU KARI EVET:78::89::103::118::119:
YOK KUZUM YAPAMADIM VALLA. HAKLISIN SEN BİLİYON BU İŞLERİYAPACAM KARARLIYIMDA TUTTURAMADIK Bİ TÜRLÜ
EVET BENDE STORUMU BANYOYA SERİP YIKADIM VALLA . SİLMEKLE İÇİM RAHAT ETMEDİ. BUNDAN SONRA ACE DÖKCEM BAKALIM NASIL OLUYOR
ya kırık beyaz yada toz pembesi gibi bişi dimiii
kaç kilo aldın hamişlikte
hıh ben nikoyu arkadaşlığa ekledikten sonra görürdü zati
amin cnm Rabim sana da nasib etsin en güzelinden tez zmanda
ne kaması be cvp yazıyom ya sen napıyon tontişşşşş
hadi yaa papatyadamı sakıncalıymıış e yuh artıkın yaaa ne içcez biz hamişkeenkız öle deme dilek kapıları açık olurda sona kalırsın haaa
bu arada başak dellenmiş gördünmü
papatyayı çok içme hamişken özellikle düşüğe sebep oluyor
ben bitki çaylarını çok severim ama hamişken ağzıma bilem sürmem
hoş bulduk canııım nasılsıın?bengisuuuu hoşgeldin canım nasılsın
neyse ben çıkıyorum kociş geliyormuş yemeeemizi hazırlayayım görüşürüz öptüm bye
kız deliiiii şart tabiiiiiii blendırla bebeğine sebze püreleri yapacan yedirecen
mikserle pasta felan yapacan misafirlerine deliiiiiii gereksiz olurmu çoook gerekliiii
canım şart tabi mesala köfte yapacan soğanı blendırdan geçirmen gerek sonra bebişin 6 aylık olunca ek gıdaya başlıyacan yaa ona mercimek çorbası yapacan onuda geçirmen lazım. oyüzden gereksiz diil iyi yapmışsın.
tabikide lazım başak,hangilerden aldın canımm kaça aldınn
ooo evine çıkıyon hayırlısıyla heee
allah ağız tadıyla oturmayı nasiip etssin
ayrıca bebek olunca gerçekten çok lazım olacak
alınmış alınmıştır
valla herzaman kullanmasanda arada lazım oluyor hatta ben hamur yoğurmaya üşendiğimde robotta yoğuruyodum ,blendırda pudra şekeri yapıyorum mercimek çorbası yaptığımda robotta çekiyorum yani olmazsa olmaz
başakçım bişey alıyosan pişman olmıcaksın der eşim heppp
bende bu gün hiç gerek yokken gittim teflon tencere aldım küçük pilav tenceresi
olsun elbet kullanılıyorrr
amin canım sağol hadi hadi merak etmemişsiniz hiç
yarın transferim olucak canım Allah yardımcım olsun
hmmm evet tatlım tahmin etmiştin zati. senin yakın arkideşindi ama sizde geyik topikinde buluşursunuz sen sakın gitme burdancanım merve gelmiyecekmiş artıkın dşdşmde niye gelmiyon diyee açmadı galiba bizim topik onu :26:
hıh uyuyunca unutmadım bikereem balık hafızalımıyım ben hemencecik unutuyum
ayyy nazom yaa iyi niyetli saf nazom tahminedebilitesi yüksek nazom lafta kondurmazmış banaiş yapıyordur zaten site atmış bile sayfayı yenilemediği için
üzülmeyin canım Bak herşey çok güzel olacak inşallah iyide geçmiş ameliyat Allah elden ayağa düşürmesin
seraycım çok geçmiş olsun umarım biran önce sağlığına kavuşur. saracım geçen aklıma geldin bu kadın niye gelmiyo bu aralar diye canım inş tüp bebeke güzel bi bebişin olur.
canım kusura bakma görmemişim çıkmıştımiyiyim canım sende iyisindir inşallah
serayım canım görmedim senin yazdığınıda tatlım iyiyim sağol
sabah erken kalkınca akşamda erkenden uykum geliyor canım yatıyorum hemen
kayınbabanın ameliyatı iyi geçmiş iyiymiş çok sevindiminşallah bian önce toparlar kendini daha da iyi olur
sende dikkat et kendine tatlım bu koşturmacda öpüyorum kocaman
amin canım sağolll
evet canım büyüyor Allahın izniyle darısı en kısa zamanda sana ve isteyen dileyen herkese olsun inşallahhh Allah sizin bebişlerinizin büyüdüğünüde görmeyi nasip etsin inşallahhh
kızlar çok sevinçliyim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm Allahıma şükürler olsun bu akşam doktora gitcez:))
işte bunlar benim canlarım yaaaaa
iyiki sizi kara gün için seçmişim ayol
vallahi rahatladım Allah razı olsun hepinizden de.
arzumun robotunu aldım. 200tl ye.
daha ekonomik bişi alabilirdim, ama 3yıl sonra evim olucak en güzellerini kullanıyım diye paraya kıydım.
bugün eşyalar gelince eşim "ona ne gerek vardı buna ne gerek vardı" demeye başladı.
biliyosunuz erkek milleti hep bööledir (eroşun kocası out)
bi nevi hevesimi kırdı kocacım.
ama madem dediğiniz gibi işime çook yarayacak iyiki almışım he
alınmış alınmıştır ye gitsin
aslında evet topikte sormadım seni
ama senin topike gidip gidip baktım gelmişmi diye
Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallahhhhh
hmmm evet tatlım tahmin etmiştin zati. senin yakın arkideşindi ama sizde geyik topikinde buluşursunuz sen sakın gitme burdan
ayyy nazom yaa iyi niyetli saf nazom tahminedebilitesi yüksek nazom lafta kondurmazmış bana
seviçte hemen sokuveriyo lafları bana
kızlar çok sevinçliyim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm Allahıma şükürler olsun bu akşam doktora gitcez:))
işte bunlar benim canlarım yaaaaa
iyiki sizi kara gün için seçmişim ayol
vallahi rahatladım Allah razı olsun hepinizden de.
arzumun robotunu aldım. 200tl ye.
daha ekonomik bişi alabilirdim, ama 3yıl sonra evim olucak en güzellerini kullanıyım diye paraya kıydım.
bugün eşyalar gelince eşim "ona ne gerek vardı buna ne gerek vardı" demeye başladı.
biliyosunuz erkek milleti hep bööledir (eroşun kocası out)
bi nevi hevesimi kırdı kocacım.
ama madem dediğiniz gibi işime çook yarayacak iyiki almışım he
alınmış alınmıştır ye gitsin
aslında evet topikte sormadım seni
ama senin topike gidip gidip baktım gelmişmi diye
Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallahhhhh
hmmm evet tatlım tahmin etmiştin zati. senin yakın arkideşindi ama sizde geyik topikinde buluşursunuz sen sakın gitme burdan
ayyy nazom yaa iyi niyetli saf nazom tahminedebilitesi yüksek nazom lafta kondurmazmış bana
seviçte hemen sokuveriyo lafları bana
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
seray0307, erenayefe+, basakss+, hadisko+, sara_28+
OHHHH HOŞGELMİŞSİNİZZZ ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?