Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar nasılsınız giremiyorum evde değilim yatacam yatmadan birşey soracam dün ilişkiden önce preseed kullandım ilişkiden 20 en az yattım sonra 15 faland a duş aldım çıktıktan bi süre sonra bisi aktı sanırsam jel fazla gelmiş şimdi oruç tutacam birşey olurmu tekrar duş almadım şu anda evde kalmıyoruz

ben iiiyimm canım seni sormalı kızz senin kırmızı gelmişmidi ben yine kırmızıları gördüm sanırım düzenli olmaya başladım

erenayefeeeee nasılsn hatunnn kıss bakıorumda bizim topiktekileriii etrafına topladın bana cvp bile yazan yok (başak)

benimde bugün aklıma geldin nerelerde acaba diye nerelerdesin bakalım
sorduğun soruylada alakalı bi fikrim yok ama gerek yoktur diye düşünüyorum sonuçta jel geri gelmiştir

nazom başakım sizler nasılsınız başak gözüme görünme kızzzzz

hem gözüme görünme diyon hem beni soruyon annemiyiyim bebeğim sağolllll. sende dostumsun niye alındınk. sadece onlr içimi rahatlattı diye öyle didim

başakcımmmmmmmmmmmmmmmmmmm bana ev hatunu yazarmısınnnnn

benimde bugün aklıma geldin nerelerde acaba diye nerelerdesin bakalım
sorduğun soruylada alakalı bi fikrim yok ama gerek yoktur diye düşünüyorum sonuçta jel geri gelmiştir

bi süre çalışacam abla yardım amaçlı belki devamlı belli değil aslında pc var dükkan da kk giremiyorum her yerde açmak istemiyorum kaynan da yi m tel giriyorum abla hemen banyo ya girmedim ınş sperm değildir RABBIM kabul eder

sağol canım ben iyiyim sen de bayağı yoğunsun daha ne kadar sürecek bu yoğunluk

canım bebekle uğraşıom allahım esirgesin nazarlardan korusun çok tatlı bi gülüşü ömre bedel kızz demek benim olsaa hiç kucaktan indirmicemmm nasılda anlıo sevildiniii görsennn içimm gidiooo akşama kadar oynuorum ilgi istiyo o uyudunda iş yapıoruzz bacı iş bitermi hiç heryer heryerde aşağısı düzenlendi benim bura b..k a döndü bende yavaş yavaş yapıom ütüdü çamaşırdı bulaşıktı bide bebekel urğaşınca hiç bakamııom meşgale buldum sanırım kendime heheh sevinç duymasınnn

erenayefeeeee nasılsn hatunnn kıss bakıorumda bizim topiktekileriii etrafına topladın bana cvp bile yazan yok (başak)

iyiyimm canımmm özlemişler beni kıııızzzzz
ben yaklaşık 3 ayıdr girmedimm
eski kankayım ben alnor hep etrafımdaydı zateeeeennnnnnn
ama başak konusunda aynı şeyi diyemicem o saten usta satıcıdırr
acaip adam satar

yemeyiz biz sazanmı sandın bizi

yok canım hemen girmemişinki zaten banyoya... zaten 20 dakika beklemek gerekiyormuş diye duydum bence sperm değildir
ksel gelseydi onada sorardık inşallah gelirde sorarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…