Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm iyi yaptın kızzz
anladığım modelse kullanışlı robotlar onlarr
aynen kızım benim kocacım hariççç
kıyamam ben ona nasılda farklııdır canım o benim canımm

Erenayefede geldi hoşgeldiii saat kaçtan beri bekliom yaaa...başak gelip gelip gidiooo bişide yazmıooo üüüüüüüüüüüüüüüüüü

ancak kocişimi yolladımm kızz
aldım tatlımı elime geldim
mutfağım dağınık bıraktım öylece koştum geldimm

hoşbulduk canım nasılsın bakım bugün güsl haberler ver

iyiyimmm uykum var sadece o kadar daha bıcı bıcı yapcammm yaaa çok üşeniommm....haberler güzel şimdilik gördük konuştuk babamla bugün yürüttüler...sen nasılsın napıosunn?

yok serayım listeyi düzenliyodum gitte bak kimler atıldıııııııı

hemen bakemmmmm patladım ama varyaaa hep geç gelionuz ama yajık banaaaa(

başak bugün yeşile yazdığım mesajı okudunmu?
çok duygusallaşmıştım,ama sen yorum bilem yapmadın hee

Son düzenleme:

ay bende yapmak istiyom ama üstümde bi ağırlık varki sorma.oh oh sevindim rabbimmm tez zamanda tamamen ayağa kaldırsın sağlığına kavuştursun inşallah .bende çok yoruldum canım evimde çok eksiğim vardı tam takır kuru bakır misali market alışverişi yaptık yürüyerek geldik ama heryerim koptu eve geldim yemekti derken gün bitmiş yarında pazara gitçem ay ne akdar yooğun bi karıyım ben yaaa

sara ablacım nasılsın??
transferin yaklaştı
heyecan var mı???
allah pozitif görmeyi 9 ay sonrada koklamayı nasip etsinn

eroşm bundn annem

eroşm bundn annemEki Görüntüle 426480

kulanşlımı bilmem

bu sevinç karısı nerde yahhh ben geliom yok sonra bıdı bıdı anca çene çalıo gel kız buraya bak giderim haaa

oki tatlımmmm ye bakem tatlını afiyet olsun ...bırak kalsın mutfak yaaa sonra hallolur...

[ı] sağol canım allah razı olsun senden [/ı]

allah herkezden razı olsun hepimizin kucağı dolsun inşallah canım benimmm....habersiz bırakma bizi oluymuuu?

kızlar sizdede sayfa 3549 dan 3550 yemi atlıyooo
çok pis kafaya taktım daaaa

yoooo bende olmiyi öleee

sara ablacım nasılsın??
transferin yaklaştı
heyecan var mı???
allah pozitif görmeyi 9 ay sonrada koklamayı nasip etsinn

oki tatlımmmm ye bakem tatlını afiyet olsun ...bırak kalsın mutfak yaaa sonra hallolur...

[ı] sağol canım allah razı olsun senden [/ı]

allah herkezden razı olsun hepimizin kucağı dolsun inşallah canım benimmm....habersiz bırakma bizi oluymuuu?

kızlar sizdede sayfa 3549 dan 3550 yemi atlıyooo
çok pis kafaya taktım daaaa

yoooo bende olmiyi öleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…