iyiyimm canımmm özlemişler beni kıııızzzzz
ben yaklaşık 3 ayıdr girmedimm
eski kankayım ben alnor hep etrafımdaydı zateeeeennnnnnn
ama başak konusunda aynı şeyi diyemicem o saten usta satıcıdırr
acaip adam satar
canım bebekle uğraşıom allahım esirgesin nazarlardan korusun çok tatlı bi gülüşü ömre bedel kızz demek benim olsaa hiç kucaktan indirmicemmm nasılda anlıo sevildiniii görsennn içimm gidiooo akşama kadar oynuorum ilgi istiyo o uyudunda iş yapıoruzz bacı iş bitermi hiç heryer heryerde aşağısı düzenlendi benim bura b..k a döndü bende yavaş yavaş yapıom ütüdü çamaşırdı bulaşıktı bide bebekel urğaşınca hiç bakamııom meşgale buldum sanırım kendime heheh sevinç duymasınnn
bebek kimin bebeği
ulan biraz anlayış gösterin beeeeee işim var yazamıyom ne biçim arkadaşalrsınız iki dakkada yüz laf ettiniz arkamdan beeee
vay anasını satıyım beeee
farkettim acaba kaç kuruş ediom:))))hahah kız öle deme o taze annecikk üzmee benn seviom cadı madı ama seviommmm biliomusun benim yokluğumdan yararlanıp kankamı yoldan çıkarıodu
ulan biraz anlayış gösterin beeeeee işim var yazamıyom ne biçim arkadaşalrsınız iki dakkada yüz laf ettiniz arkamdan beeee
valla bak hakkını yemem ucuza satmaz ama
iyi kazanır sattıklarındann
oooo öyle çıkarır anlayamazsın
şok
şok
şok
ilk kez açıklıyorum
burda benim karakterimi bozan başaktıryoksab men acaip edepli bir kadınım
senin doğum 1.12.2012 yazıyordu dünden beri farkettim 30.11.2012 olmuş farkettinmi sen yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
tam üzerine ymuro yapıyon bebeeeeemmmulan biraz anlayış gösterin beeeeee işim var yazamıyom ne biçim arkadaşalrsınız iki dakkada yüz laf ettiniz arkamdan beeee
erenaycım haklıymışsın bacım satıcıymış bak yine sattı anasını:)))
görümcemin aşağıya taşındı yaa o işle uğrsşıo bende bebekle oynuommm çok felaket bişi maşallah
ben yaptım nazo yanlş hesaplamşm. maaşalah iyi dikkatlisn
keşke yakın olsak evime çağırırdım ve tanışmayı isterdim ama ben ilçedeyim
sara ablacım nasılsın??
transferin yaklaştı
heyecan var mı???
Allah pozitif görmeyi 9 ay sonrada koklamayı nasip etsinn
anlamadım 3549dan 3550 atlıyacak zaten :44:
canım hoşgeldin doktorun kim acaba
oki tatlımmmm ye bakem tatlını afiyet olsun ...bırak kalsın mutfak yaaa sonra hallolur...
allah herkezden razı olsun hepimizin kucağı dolsun inşallah canım benimmm....habersiz bırakma bizi oluymuuu?
yoooo bende olmiyi öleee
çokta alıştırma sonra senin başına kalmasın olur olmaz zamanda sana bırakır işin varmıymış yokmuymuş demeden
sen iyi yazmaya başadn arkamdan eroş yazamıyom şu an ama gelcem birazdn
sağol canım düşünmen bile yeterli hangi ilçedesin
amin canım sağol inşallah senin bebişinde gelir hemencecik
tatlım bizim topikte yazdım
oluuuuy habey edeyim
okadar da değilll yaptırmam şimdiii evi tam toparlanmadı dieee bakıorummm yoksaa her dakka olmazzz benimde işim gücüm var zatennn hemen kendi işime geçiommmm en geç 1 haftaya tam yerleşirlerrr mutfağı bekledi felan derken oda oldu buzf-dolabıda yerleşti benden bişi beklemesin cnaım ben anca yanıma gelirse severim ama bebek bu sevilmesse olurmu hiççç sevmek ayrı bakmak ayrııı ben öle ibşi olduğu takdirde uygun bi dilde sölerimm işim var dieee aslında haklısın alıştırmamak lazım işte arkadaşımda gelcek gelemio kızzz ilgilenemiom bırakın topiğe gelmeyii evim doluo anası babası dıdısı kardeşi cartı curtu of of of bi bulaşık yıkamaya kalkmıoda ama ben patlarım bacı aşağısı olsunnn dehlerimm
işte bende onu demek istedim sen baştan tavrını koyda kullandırtma kendini sevmek istediğinde alır seversin yine bebek sevilmezmi
ben bişi yazmadımm
birisi benim adımı kullanarak yazmış kankacığımmm:18::18::18:
(bak ne kadann bozulmuşum ben)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?