Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hm.anladim canim..bizde hayir hic cevre baskisi yok, tabi ki aileler cocugumuz olsun istiyor ama sorun eden yok esim dahil..bir benim sorun yapan..asiri cocuk sevgimden ileri geliyor belkide..ayrica esimde de hiz ve morfolji sorunu var..takiyorum iste kafaya.bende zaten bu ayki tedaviden sonra oluruna burakacam.

cnm ne zamanki oluruna bıraktın o zaman geliyo bebişin ;)

Hm.anladim canim..bizde hayir hic cevre baskisi yok, tabi ki aileler cocugumuz olsun istiyor ama sorun eden yok esim dahil..bir benim sorun yapan..asiri cocuk sevgimden ileri geliyor belkide..ayrica esimde de hiz ve morfolji sorunu var..takiyorum iste kafaya.bende zaten bu ayki tedaviden sonra oluruna burakacam.

çok kafaya taktığında da olmadığını biliyosun dimi. rahat olmakta çok öneml

nazooooooooo nerelerdesin sennnnnn
dünden beri eroş gelmiyooooo

kesin yine inzivaya çekildiiiiiii:18::18:

Hm.anladim canim..bizde hayir hic cevre baskisi yok, tabi ki aileler cocugumuz olsun istiyor ama sorun eden yok esim dahil..bir benim sorun yapan..asiri cocuk sevgimden ileri geliyor belkide..ayrica esimde de hiz ve morfolji sorunu var..takiyorum iste kafaya.bende zaten bu ayki tedaviden sonra oluruna burakacam.

çok kafaya taktığında da olmadığını biliyosun dimi. rahat olmakta çok önemli

nabr tatlımmmmmmmmmmmm naslsınnnnn özlüyoruz yaa gündüz nerelerdeinnnn

iyim tatlmmmmmmmmm
sen nasılsınn
öğlen uğradım ya gülümmm
snra çıktım sergimiz warya oraya gidiyorum yarın son gün şükür ...ama çok güsel herşey şimdi kurs tatile girdi napcam bilmiyorum yaz boyunca ewde sıkıntıdan patlıcam

benim evim minicik cnm o yzden 80 tl ye anlaştık.ayrıca tabeekii bende kıyamam valla ellerine sağlık evi mis gibi yapmış,hem kız camları silmesin sakın diye ben annemi iyice tembihliyorum,içerden siliyo sadece, bizim ev 11.kat,allah korusun başı döner filan, valla 40 kere arıyorum annemi camları silmesin sakın diye... şaka yapıom bennn

dışı pismi kalıyo

nazooooooooo nerelerdesin sennnnnn
dünden beri eroş gelmiyooooo

kesin yine inzivaya çekildiiiiiii:18::18:

çarşamba perşembe kocası izinli oluyordu bugünde 4..12 ye dönmüştür
kesin misafiri vardır ondan gelememiştir
benimde eşim dün evdeydi giremedim bugünde gündüz fırsat olmadı
komşum kızını bıraktı bana , akşamda kardeşim işten geldi sonra da komşum geldi yemek ye çay iç anca fırsatım oldu

hoşgeldin canım, nslsn???

hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın

iyim tatlmmmmmmmmm
sen nasılsınn
öğlen uğradım ya gülümmm
snra çıktım sergimiz warya oraya gidiyorum yarın son gün şükür ...ama çok güsel herşey şimdi kurs tatile girdi napcam bilmiyorum yaz boyunca ewde sıkıntıdan patlıcam

para kazancanmı sergiden

Dumancım kendini çokta şartlama sonra çok üzülürsün üzülmeni istemem. Inşallah bu ay olur tabiiki ama yine de üzülmeeee

Back
X