- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
öle deme yaaaaaaaaa,,,benim evimi mecbur hep el temizliyo,pismiyim ben![]()
annem seninkini yapan para için yapıyo hiç kötü yaparmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öle deme yaaaaaaaaa,,,benim evimi mecbur hep el temizliyo,pismiyim ben![]()
listyeye bakta görrrrrr
doğru söze ne denirrrama sen şimdi silme olurmu?söz ver bana bakimmm bırak idare et doğumdan sonra sil doğumdan öncede silsin kayınannen
![]()
annem seninkini yapan para için yapıyo hiç kötü yaparmı![]()
iste onu diyorum yaa..kafaya takdim baya. o yuzden bu ay sondur canim..pkom ilerlemesin diye yapdim 6 ay onceki tedavimi, simdide bebek icin....sende sorunlar neydi ?
merak etme tatlım doğumdan sonrada silmem. 3.kat biraz yüksek korkarım ben. içini ben dışını benim gözetitimde kocaya sildiririm![]()
süperrrr ellerine sağlıkkk cnmm...![]()
canım ıyı aksamalr ben yarın sabahtan gıtcem hormon testlerını yaptrmaya yarın evde olmam gıremem sıteye senı unuttum sanma :)lısteye eklersın bnı de cnm bebısıne de kendınede ıyı bak dua ederken bana da et olurmu senın duan kabul olur
fıstıklarrrr ben namazımı kılayım gelmeye çalışırım yine oluymuuugeç olunca şeytana uymayım...öpüldünüzzz
Gelemezsem şimdiden ii geceler tatlı rüyalar allah a emanet olunnn
evettt zaten annem gözetliyo yok yaa kadının günahını almayım temis temisss..azcık camlar pis kalmış ama olsun napalımmm![]()
oooo kocada yapıosa tamamdır bırak camları o silsin iş paylaşımı yapınn![]()
olsun kız yazık o da nsan ayy kıyamam . Ne kadar veriyon 1günlük 100tl
Duman: Bat yok
![]()
bende yumurtlam sorunu vardı cnm.
3yıldrı evliyim ve hiç korunmamıştım.
bende 10aylık evliyken doktora gittim . 1yıldolsun öyle gel dedi.
1yıl dolduktan sonra tekrar gittm 2kez klomen tedavisi gördüm. sonuç alamadık. sonra bıraktım tedaviyi.
1yıl sonra tekrar gittim yine klomen +çatlatma iğnesi kullşandım. yine olmadı.
sonra bidaha gitmedim doktora .
böyle tedaviye ara vermemin nedeni evdeki sorunlardı. kaynanamla yaşadığımız için çocuğum olmasa belkide daha iyi oiur diye düzgün tedavi görmedim.
en son tedaviyi bıraktıktan 3 ay sonra falan hamile olduğumu öğrendim tatlım. çok şükür Rabbim olmayanlara da nasib etsin.
ama sorun etme bu kadar daha çok yeni evlisin. çevrenden baskımı yapıyola
fıstıklarrrr ben namazımı kılayım gelmeye çalışırım yine oluymuuugeç olunca şeytana uymayım...öpüldünüzzz
gelemezsem şimdiden ii geceler tatlı rüyalar Allah a emanet olunnn