Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazoşum canım becım doğum günün kutlu mutlu olsun

inşallah yeni yaşında bebeğin gelir eşinle çocuklarınla mutlu mesut uzun bi ömür yaşarsın

hayattaki tüm güzellikleri sonuna kadar hakeden güzel insan iyiki doğdun iyiki varsın ve iyiki benim arkadaşımsın:38::38::38::38::38::38::38:

nazoşum canım becım doğum günün kutlu mutlu olsun

inşallah yeni yaşında bebeğin gelir eşinle çocuklarınla mutlu mesut uzun bi ömür yaşarsın

hayattaki tüm güzellikleri sonuna kadar hakeden güzel insan iyiki doğdun iyiki varsın ve iyiki benim arkadaşımsın:38::38::38::38::38::38::38:

amiiiiinnn
canım ne güzel şeyler yazmışın iyiki bende seni tanımışım iyiki arkadaşımsın :16::38:
temennilerin içinde çok çok teşekkürler

:2::2::2::2: selam kızlar nasılsınız biz aileee boyu nezle olmuşuzzzz:2::2::2::2::2:
nazoo canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara..
başak taşınmışsın gözünaydın canım annende geliyormuş
hade bakalım ilk misafirinide ağırla :34::34::34:

:2::2::2::2: selam kızlar nasılsınız biz aileee boyu nezle olmuşuzzzz:2::2::2::2::2:
nazoo canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara..
başak taşınmışsın gözünaydın canım annende geliyormuş
hade bakalım ilk misafirinide ağırla :34::34::34:

geçmiş olsun canım bu havalar insanı hasta ediyo insan ne giyeceğini şaşırıyo bi bakıyosun güneş açmış bi bakıyosun yağmur yağıyo dikkat et canım bol bol C vitamini al ve dinlen nezlede dinlenmek çok önemli

geçmiş olsun canım bu havalar insanı hasta ediyo insan ne giyeceğini şaşırıyo bi bakıyosun güneş açmış bi bakıyosun yağmur yağıyo dikkat et canım bol bol C vitamini al ve dinlen nezlede dinlenmek çok önemli

saol tatlım aynen dediğin gibi havalardan hasta olduk valla :50::50: bu arada dinlenmek ne haddime düşmüşkiii sabah kalktım ev temizliği balkonlar merdivenler derken daha beter oldum oğlanı doktora götürdüm geldim bi baktım ben ondan daha beterimm :2::2:
akşama yemek bile yapamadım daha ne yapsamkiii:26::26:

canım nasılsn ?

saol tatlım nezle olmuşum senden nbr???

sara sen nasılsın tatlım neler yapıyorsun evdesin sanırım dimi bol bol dinlen :26::26:

Son düzenleme:
saol tatlım aynen dediğin gibi havalardan hasta olduk valla :50::50: bu arada dinlenmek ne haddime düşmüşkiii sabah kalktım ev temizliği balkonlar merdivenler derken daha beter oldum oğlanı doktora götürdüm geldim bi baktım ben ondan daha beterimm :2::2:

gecmıs olsn cnm bende ıyı gbym ıste napım evı temızledm yoruldum :)

kıyamam boş ver işi gücü ya sağlığın daha önemli iş her zaman yapılır

yemek olarak güzel bi mercimek çorbası yap içine bol limon sık oooh şifa niyetine yiyin

sara sen nasılsın tatlım neler yapıyorsun evdesin sanırım dimi bol bol dinlen :26::26:

ben evdeyim canım bugün bi çorba bide biber dolması yaptım oda iki saatte iki dinlenip bi iş yapıyorum:9::9::9::9::9::9::9:

kızlaaaarrr naaabeeerrrr???

hemen neden gelmediğimin hesabını vereyimm
cuma kayınanneme gittimm cumartesi gece indimm
dün ve bugün günüm vardı oraya gittimmm

yeni haberimi paylaşayımm ;;;;;;;;;;
cumartesi günü randevu aldım doktora gideceğimm
allahım mübarek 3 aylarda hakkımda hayırlısını versinn
amin demenizi bekliyorum şu anda

neyse gece görüşürüzz.. 21 den sonra burda olurum herhalde...

Allah yardımcın olsun canım

inşallah tedavin sonuç verir ve bebeğin gelir

sara abla naabeeeeeeeeeeeeerrrr
allahımm test gününe az kaldıı çok heyecanlanıyorum senin adına
hayırlısıyla çift çizgi göreceğiz inşallah

canım bak volüm 1.5 muş yani toplamda 21.000.000 x 1.5= 31.500.000 sperm var tabi sayı çok önemli değilmiş ileri hareketlilik önemliymiş. gerçi bizde oda yoktu ama. keçi boynuzu yedi kocişşş. domates çok faydalıymış canımmmm. ballı fındıklı muzlar yaptımmm.
hadi yaa domates kolay yediririm ben onu peki onun neye faydası varmışki tam olarak? yaa ben kocişe keçi boynuzunun pekmezini zor içiriyom yaa of yaa fındık bulsam alcam zaten yedircem onu bu arada ballı fındıklı muzlar ne oluyo kız acaba ballı muzlu sütmi yapsamki bende güzel oluyo öyle :1::1: hmm bunları bildiğim iyi oldu peki başka neler yedirip içirmek lazımkii? :26::26: bu arada bugün yumoş kontrolüme gittim hiç gelişmemiş yumurtalarım yaa geçen ay daha iyi gelişmişti vallaa :14::14: neyse bu ay olmaması daha iyi tabide taşınma olayları falan olcak malum ama böyle gideysede zoy hamiş kalcaam doktor gitmeseydin gelecek ayda klomeni deneyip sonrada iğneye başlatcaktım seni didi artıkın ordaki doktorun devam eder didi oof off nooluydu sankim şu velet kendiliğinden geleydii bizide uğraştırmayaydıı :26::26::50::50:

hadi yaa domates kolay yediririm ben onu peki onun neye faydası varmışki tam olarak? yaa ben kocişe keçi boynuzunun pekmezini zor içiriyom yaa of yaa fındık bulsam alcam zaten yedircem onu bu arada ballı fındıklı muzlar ne oluyo kız acaba ballı muzlu sütmi yapsamki bende güzel oluyo öyle :1::1: hmm bunları bildiğim iyi oldu peki başka neler yedirip içirmek lazımkii? :26::26: bu arada bugün yumoş kontrolüme gittim hiç gelişmemiş yumurtalarım yaa geçen ay daha iyi gelişmişti vallaa :14::14: neyse bu ay olmaması daha iyi tabide taşınma olayları falan olcak malum ama böyle gideysede zoy hamiş kalcaam doktor gitmeseydin gelecek ayda klomeni deneyip sonrada iğneye başlatcaktım seni didi artıkın ordaki doktorun devam eder didi oof off nooluydu sankim şu velet kendiliğinden geleydii bizide uğraştırmayaydıı :26::26::50::50:

üzülme canım yaa
herşey allahtan sınavımız bu bizimdeee
nereye taşınıyosun hayırdırrr???

abboowwww lafta sokarmış :9::9::9:
biliyokta konuşuyok :19::19: amniyosentez bilem oldum canlı canlı karnımdan su aldılar hamileyken :110: 1 doğum 3 kürtaj bırakta bilek o kadar :110:
canım sanada mutlu pazarlar napıyon bakem bebüşlerimiz iyimi sen iyimisin bol bol dinlenip çok iyi besleniyon demüüüü:24:
kız o çok kötü yaa bendende biopsimi ne yapmışlardı ultrasonda sıvı görünce apandisim patlamış olabilir diye tam 3kere şırıngayı batırdı içerde alabilmek için çevirdi çevirdi çıkardı canım çok yandı yeter artık didim sonrada alamayınca apar topar ameliyata alıp beni ortadan yardılardılardı karpuz gibiii :14::14::14:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16:

bugun nazonun dogum günü kızlarrrr:21::21::21::21::21::21::21:

dogum günün kutlu olsun ablacımm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:Eki Görüntüle 429651
nee nazonun doğum günümüymüüş :53: ah canıım doğum günün kutlu olsun nazoooo
haapy birtdaaay naazooooo
haapy birtdaaay naazooooo... :24::24::24:
ne halveti kız bu kadar işin gücün arasında.:32:şu halveti bi yakalasam zati bırakmıycam:4:.

kocam gaza geldi dün taşındık.

ufak tefek eşyalrımı yerleştiriyorm:21:mis gibi oldu evim.

kaynanaya da dün akşam misafir olarak yemeğe gittim. sofrayıda toplamadan kaçtım:10: ohh ne güzel bi duyguymuşşşş:21:

bugünde annm geliyo ankaradan ilk misafirim melek annemmmmm:16::16::16:

kan testi yaptırdınmı cnm hemen koşsaydın ayyyyy çok güzl yaa uğurluı geldi nem topik. kız bilgilerini ver didim sana listeye yazamadm bişi:52::52::52::52::52:

çok güzel bi haft olsunnnnnnnnnn:16::16: kız vanilyam:1:sizin topikten hamiş çıkmadımı kuzum ne var ne yok arada anlat:34:

kız sen nerde biliyodun yoksam akraabanmı nazooo.

nazoooooooo 50yaşınamı girdinnnnnnn annemmmmm
başoşum yeni evin hayırlı olsun ooh sonunda kendi evine kuruldun keyfini çıkar iyi yapmışsın toplamadan kaçmakladaa :60::60: oh olsun o kaynanayaa :46::19:

nzocumm 28. Yaş günün kutlu olsun sevdiklerinle kocanla uzun hayırlı ömürler diliyorummmm

inş yanlış bilgi diildir:26:
Ne 28i kız onu nerden çıkardıın? :53: 37 oldu nazo ablamız :16: inşallah seneyeki yaşında kucağında bebişin olucak :16::16:
testler normal cıktı yıne bırseyım yok dıye 4 saat agladım mıllet cıkmasın dıye aglar horınlarım duzgun tuplarım acık..psıkolojık dıyo bana doktor anlamadm gıttı..
nerde oturuosn cnm yakınsan yardım ederım ben sana
kız delii bişeyin yokta ne üzülüyosunkii daha ne istiyon kuzum yaa bak bende pko var ilaç üstüne ilaç kullanıyom daha gelecek ayda olmassa iğnelik olcam yaa off :14::14:
canım anlamıyorm bende bunu ya psıkolojık adet olmuyorum bu nasıl ya brakıyım 8 ay olmam :) neresındesn ıstanbln cnm
oy oda çokmuş yaahuuu nasıl okadar süre adet olmuyon sen yaa :53::53:
ayy cnm yaa ben tek odamı taşıdım o kadar zor geldiki . bütün evi taşıyanlara Allah yardım etsin çok zormuş beebğim yaaaa.

kuzum bende yerimde duramıyorumki aklım hep bişiler yerleştirmekte. uyuyamıyorum hortladım erkenden. başladım yine. işler bitmeden rahat duramam ben
Yaa anla halimii biz bide eşyaları alanyadan teeey malatyaya taşıycaaaaz orda 2 sene durcaz ordan doğuyaa ordada 2-3 sene durcaaz ordan hooop batıyaaa off bööyle gezcez iste ordan oraya daha bissürü kez :14: eşyam ıvır zıvırımda çok üstelik işim çook zor anlıycağınız üstelik daha evimizi bilem bulamıycaz gidip evimi kendim beğenemiycem göremiycem birilerine buldurcaz anca off en çok o mesele kurcalıyo zaten kafamı yaa :26::44:

hoş geldin canım nerelerdeydin kaçaak :20:
üzülme canım yaa
herşey allahtan sınavımız bu bizimdeee
nereye taşınıyosun hayırdırrr???
tayinimiz çıktı canım malatyaya gidiyoruz haziranın sonunda of yaa nasıl ev bulcaz böyle uzaktaan :14:

Back
X