Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sakınlestrıcı verdı cnm bıseye yaramıyo delı mıdır nedır ya bu 6. doktor walla takma deyıp duruyolar elde mı sankı.. bende beylıkduzundeyım ttlım

beylikdüzü ist. oluyo dimi:17:ben pek bilmiyorum cnm ya öğrenemedim hala.

çokmu takıyosn kafana bebişi cnm sen kaç yaşındaydın unuttum ya. listeye ekliyekte seni unutmıyak

ne güzel ALLAH hep huzur versin herkese bende evim annemede uzak kayınvalidemede uzak ama şimdi kayınvalideme yakın oturcam çünkü çoçuğa o bakacak. benimki senin haftandayken kalp gibi atıyodu ama kız çocukları geç hareket edermiş. bu arada kendini fazla yorma bırak işler bi şekilde hal olur yorma kendini aha ben 1 ay içinde ev taşıyacam elimi sürmeyecem annem teyzemler felan yapacak eşim yapacak. ben zaten zor eğiliyorum. geçen kandilde bi namaz kılayım dedim namaz bitene kadar bende bittim. eğiliyorum bidaha kalkamıyom:1:nefes nefese kaldım.

ayy cnm yaa ben tek odamı taşıdım o kadar zor geldiki . bütün evi taşıyanlara Allah yardım etsin çok zormuş beebğim yaaaa.

kuzum bende yerimde duramıyorumki aklım hep bişiler yerleştirmekte. uyuyamıyorum hortladım erkenden. başladım yine. işler bitmeden rahat duramam ben

beylikdüzü ist. oluyo dimi:17:ben pek bilmiyorum cnm ya öğrenemedim hala.

çokmu takıyosn kafana bebişi cnm sen kaç yaşındaydın unuttum ya. listeye ekliyekte seni unutmıyak

istanbul cnm.. sen neresındesın.. ya bıtnm ben 16 yasımdan berı duzensz adet oluom kı bebısı takıorm ama anlamadm.. 23 yasındaym cnm ben.. ekle tabı hangı bılgılerı soylemem lazm cnm

valla tatlım bende kullanmıycaktım. hatta dedimki. yerde otururum ama yine de almam kimsenin eskisini dedim. ama gelde kocaya laf anlat . tartıştık biras. bende mecbur kaldım. hem annem gelcek ya ona yatak oldu işte idare etcem artık cnmcım napiyim.

ne insanlar var dimi:41::41:

inş kocan en gusellerını alırdaa zaten bunu kaynana kayın babam dusunmesı lazım bı oglumuz var dort dortluk yapak dıyeee vıcdanlı gelınmıssın:9::9::9::9:

istanbul cnm.. sen neresındesın.. ya bıtnm ben 16 yasımdan berı duzensz adet oluom kı bebısı takıorm ama anlamadm.. 23 yasındaym cnm ben.. ekle tabı hangı bılgılerı soylemem lazm cnm

off 16yaşından beri mi. sanki o zamandan beri bbeği düşüncek halin yokya. bende nedne bulamıyolar psikolojik diyolar kuzum.

zamanı gelince olur merak etme herşey zaanla alakalı aslında.

1. sayfaya bak cnm ordaki bilgileri verirsen sevinirm

inş kocan en gusellerını alırdaa zaten bunu kaynana kayın babam dusunmesı lazım bı oglumuz var dort dortluk yapak dıyeee vıcdanlı gelınmıssın:9::9::9::9:

napiyim kuzum yaa kafamı takıp sinirlensem dahamı iyi. bizden bişi istemesinlerde .bişide almasınlar razıyım:31:

bilmem birden aklıma geldi ama az zamanı kalmıştı zaten bir aydan bile az.zaten kimse kolay kolay 40 haftayı bulmuyo :52:

dimi 40 hafta zorlaştı artık. kimbvilir belkimde doğurmştur artık. kaç haftalıktı acaba 37 vardır heralde

off 16yaşından beri mi. sanki o zamandan beri bbeği düşüncek halin yokya. bende nedne bulamıyolar psikolojik diyolar kuzum.

zamanı gelince olur merak etme herşey zaanla alakalı aslında.

1. sayfaya bak cnm ordaki bilgileri verirsen sevinirm

23 yasındaym cnm 1 sene 2 ay oldu evlenelı..
rahıl fılmı cektrdım tuplerım acık
klomen tedavısı gordum bıraktım sımdı ıbrahım saracogluna gonderdm tahlıllerı ondan gelecek kürleri beklıyorum.. yanı tedavı gormuorum bıraktım kendı halıne

23 yasındaym cnm 1 sene 2 ay oldu evlenelı..
rahıl fılmı cektrdım tuplerım acık
klomen tedavısı gordum bıraktım sımdı ıbrahım saracogluna gonderdm tahlıllerı ondan gelecek kürleri beklıyorum.. yanı tedavı gormuorum bıraktım kendı halıne

tamam tatlım ekliyorum listeye sık sık gel ama olurmu ihmal etme bizi . akşamalrı daha kalablık oluyoruz. ev hanımısın sanırım dimi.

belinaycım batını vermek istiyomusun tatlım listeye ekliyim . ihmal etme bizi haaa akşamlarıda gel.

kızlar ben çıkıyım artık daha işlerim var annem gelmeden bitirmek istiyorum mucukkkkkk:54::54::54::54:

belinaycım batını vermek istiyomusun tatlım listeye ekliyim . ihmal etme bizi haaa akşamlarıda gel.

kızlar ben çıkıyım artık daha işlerim var annem gelmeden bitirmek istiyorum mucukkkkkk:54::54::54::54:

12 hazıran kuzum aksamları gezmeye gıdyrz annem gelınce fırsat oldukca gırıyorumm

çok teşekkür ederim arkadaşlar
Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyuuuuuu
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:55::55::55::55::55::55::55:bide kocaya kaçtın

kavgada söylenmez:27:
iyikide kaçmışım valla hiç pişman olmadım ama ailem güzellikle vermedikleri için çok pişman oldular eşimi tanıyınca:21:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16:

bugun nazonun dogum günü kızlarrrr:21::21::21::21::21::21::21:

dogum günün kutlu olsun ablacımm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:Eki Görüntüle 429651

çok sağol canım benim :38:resimde çok güzel

ne halveti kız bu kadar işin gücün arasında.:32:şu halveti bi yakalasam zati bırakmıycam:4:.

kocam gaza geldi dün taşındık.

ufak tefek eşyalrımı yerleştiriyorm:21:mis gibi oldu evim.

kaynanaya da dün akşam misafir olarak yemeğe gittim. sofrayıda toplamadan kaçtım:10: ohh ne güzel bi duyguymuşşşş:21:

bugünde annm geliyo ankaradan ilk misafirim melek annemmmmm:16::16::16:

kan testi yaptırdınmı cnm hemen koşsaydın ayyyyy çok güzl yaa uğurluı geldi nem topik. kız bilgilerini ver didim sana listeye yazamadm bişi:52::52::52::52::52:

çok güzel bi haft olsunnnnnnnnnn:16::16: kız vanilyam:1:sizin topikten hamiş çıkmadımı kuzum ne var ne yok arada anlat:34:

kız sen nerde biliyodun yoksam akraabanmı nazooo.

nazoooooooo 50yaşınamı girdinnnnnnn annemmmmmm

yok 75 yaşına girdim:120::120::120:

nzocumm 28. Yaş günün kutlu olsun sevdiklerinle kocanla uzun hayırlı ömürler diliyorummmm

inş yanlış bilgi diildir:26:

keşke 28 olsam
şunu ortalama 37 yapalım
aminnn inşallah:38:

iyiki doğdun iyiki varsın doğum günün kutlu olsun nazoşum.eylem bu arada hayırlı olsun canım allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin.

çok sağol canım :38:

Son düzenleme:
nazocummmmm
sana abla demek içimden gelmiyor çünkü seni yaşıtım kabul ediyorum senin ruhun genç gülümm
nice mutlu yıllara
inşallahh yeni yaşın uğurlu gelirde bebişin seninle olur

:54::54::54::54:

nazocummmmm
sana abla demek içimden gelmiyor çünkü seni yaşıtım kabul ediyorum senin ruhun genç gülümm
nice mutlu yıllara
inşallahh yeni yaşın uğurlu gelirde bebişin seninle olur

:54::54::54::54:

canım benim içinden nasıl geliyorsa öyle hitap et, iltifatın içinde ayrıyeten teşekkürler
amin inşallah bebeksiz son doğum günüm olur

Back
X