yaa ama suclu normalde laff soleyletmem annemler sakasına bısey desın zıplarım hemen ama bugun beı kırıdıı
kızzz deme öle kızzzzzzzz
aaaa sen ne fenasın hee
hımmm gormesım cnaım bugun benı affet kafam kazan gıbıı
haklısın bugünn
şaka yaptımmm
duphastonn
kızdıgım bıde burası sessız bı yer ılk defa tek kalıyrm bınada kımseyı tanımıyrm bısey olsa hadı ınsan bı arar
bişey olsa ara 155 i ücretsiz o hatlarr 5 dk ya polis damlar kapınaaaaa...
bişey olsa ara 155 i ücretsiz o hatlarr 5 dk ya polis damlar kapınaaaaa...
banada glukefen vermişti hem yumurtlamaya hem zayıflamaya yardımcı olsun diye
inşallah işe yarar
kızlarr benide ekleyin listeyee,
ben 5 yıllık evliyim 24 yaşındayım.3 yıldır bebek istiyoruz bi düşüğüm oldu artı pkoluyum
hahaha gayrı bısy olmaz heralde hemde babam odemlı ata bılıyom gercı uzukdalar ama dk adam yollarlar kocada ayakda uyusun
neyse ya ozledım saka maka ya cook sevıyrum kokusunu ozledım askımmmmmmm bıde sogukda calısyokyama yaa
dayanamadı karıııııııhahaha gayrı bısy olmaz heralde hemde babam odemlı ata bılıyom gercı uzukdalar ama dk adam yollarlar kocada ayakda uyusun
neyse ya ozledım saka maka ya cook sevıyrum kokusunu ozledım askımmmmmmm bıde sogukda calısyokyama yaa
kızlarr benide ekleyin listeyee,
ben 5 yıllık evliyim 24 yaşındayım.3 yıldır bebek istiyoruz bi düşüğüm oldu artı pkoluyum
hos geldın bebemmm uzulme burdan ıns hepımız hamıs cıkacazzzz
kıyamazmış kocasına
boşuna demiyorlar karı koca arasına girmeyin diye belinay şimdi bize cephe almasın
kıyamazmış kocasına
boşuna demiyorlar karı koca arasına girmeyin diye belinay şimdi bize cephe almasın
dayanamadı karııııııı
işte bunun için diyom uzatma diyeeee
sen üzülüyon hep
tamam tatlım hoşgeldinn
lsteci başı ekler sabah senideeee
1. sayfada listemiz bakabilirsinnn
yalnız şartımız var hergün uğraıcan,bi kelimede olsa yazcan siteye girip 1 hafta bize uğramayanı atıyoz listedenn
hayırr almam bugun sız benım yanımda oldunuz hele bı sabah olsun kocam gelsın hepınıze kuserım ozman kocama laf ettınız dıye am a sımdı canlarımsınız35: 0:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?