benı boy 1,60.kilo 55 normalmı :44::44::44::44::44::44:
ispiyoncuuuuuu git git küstüm sanaaaa:88::88:
ama yemedim sadece şekerli çay içtimm
belinay artık sana hiç güvenmiyom
sırrımı vermicem bi daha
kızlar ben kaçar kaocacım gelcek şimdikkkk by by sabak görüşrüzzz
k ü s t üm
tızım ben 46 beden giyiyom yaaaaa
ben öliyim en iyisi öliyimm:26::26:
seninki normal nettende bakabilirsin boyuna göre kilonu hesaplarsın[/QUOT
bakayım bı cnm
herşeye rağmen pozitif olucaz inşşşşşşşşş
günaydın seray cım
önemli olan işi sen yapıyosun tşk ederim kuzum. ben sana tükanın anahtarı vermişmiydim yav yoksa sen gizliden yedek mi yaptırdın:44:[/
yedek vardı bende canımmmm..napıosun nasıl gidio...benim kırmızılar gelio sanırım...umudumuz gelecek aya kaldı ...yine bi heyecanla ay bitirmeyi beklicem..
kim o en güzel bebek kz
gülüm bişeyi merak ettim sen diyetisyen misin????ne güzel tarifler veriyon ...masallah......
ne güzeltamam gıyerım annemmm ya dun ben kocıs ben yazr ken okudu dun sabah hastane ıcın erken kaltım dıyo aksam partıde cook mu ıctın ayılamdın dıyooo kaccda yattın dıyo partı kalbalıkmıydı nasıl dalga gectı benlee
beklıyrum kuzum gıt dusunu al cıcıslerını gıy ben bu gece burdayımmm
sağol kuzucum ya hep cana yakın sevecen bi kişi olduğumu söylerler.çok tşk ederim bilmukabelebaşakım amiiiin canım menim inşallah hepimiz yakında anne oluruz biliyomusun sana kanım çok kaynıyo men seni seviyom tızım
merhaba pelinim nasılsın canım
ben böyle kıskaaaaannnnnnnnnççççççç fetttttaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn düzenbbbbbaaaaazzzzzzz bi karı görmedim yaaaaanazemir belinay beni siz sevin annem bak sara abla sevmiyooo
olsun kızzzııııııımm bizden önce hamile mi kalcaktın senn. beraber kalcaz öyle ayrı gayrı yokgünaydın seray cım
önemli olan işi sen yapıyosun tşk ederim kuzum. ben sana tükanın anahtarı vermişmiydim yav yoksa sen gizliden yedek mi yaptırdın:44:[/
yedek vardı bende canımmmm..napıosun nasıl gidio...benim kırmızılar gelio sanırım...umudumuz gelecek aya kaldı ...yine bi heyecanla ay bitirmeyi beklicem..
abbas kim altındağ kim biri bana açıklasın[yaaavvriiimm gece seni düşündüm nasıldı gecen ben ABBAS ALTINDAĞ =)))))
belli ki diziler le ilgin yokk cuma akşamları atv'de ki dizideki bir karaterin ağzından yazdım sana ama beni anlamadım bacım...neyse akşam kaldın mı uykusuz???olsun kızzzııııııımm bizden önce hamile mi kalcaktın senn. beraber kalcaz öyle ayrı gayrı yok
abbas kim altındağ kim biri bana açıklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?