hmm ama o genelde metformin(şeker insülinle falan ilgiliiiii)
benimki yumurtalaama için kiloya etksi yokkk
yarar inşallah ya sen kaç kilosunkii boyun kaçç
dayanamadı karııııııı
işte bunun için diyom uzatma diyeeee
sen üzülüyon hep
tamam tatlım hoşgeldinn
lsteci başı ekler sabah senideeee
1. sayfada listemiz bakabilirsinnn
yalnız şartımız var hergün uğraıcan,bi kelimede olsa yazcan siteye girip 1 hafta bize uğramayanı atıyoz listedenn
kocan işe gidince gelcen o zamna nasıl bakçan yüzümüzeee
ay bn öliyim o zamannnn evet o ilaçlar işe yarıyorrrevet şeker hapı ama kiloda verdiyor ben kilo verirken yardımcı olmuştu
1.45 boy 56 kiloyum dr bana 50 kiloya düşecen demişti 52 ye kadar vermiştim sonra ramazandı kalabalıkdı derken almaya başladım tekrar
ben 1 hafta gelmeyım hadı net gıttı hadı pc bozuldu anaaaaaaa benı bı atın sacınızı basınızı yolarım
canım akıntı olması ıyı dıyolar bende yapacam adetım bıtsın 7 gunubaslayacagım ıns faydası olur bu arda pkolu ne demek ya:44::44:10.gününde kürün adet oldum bide baya akıntım oldu,bakalım işe yarayacakmı?
pkolu varmı benm gibii?
hayırr almam bugun sız benım yanımda oldunuz hele bı sabah olsun kocam gelsın hepınıze kuserım ozman kocama laf ettınız dıye am a sımdı canlarımsınız35: 0:
valla ben araya girmedimm hep iyi örnekler verdimmm
patlat kafasını didimm
kocan işe gidince gelcen o zamna nasıl bakçan yüzümüzeee
ben 1 hafta gelmeyım hadı net gıttı hadı pc bozuldu anaaaaaaa benı bı atın sacınızı basınızı yolarım
valla listeye bakmak lazım tatlımyaaaa10.gününde kürün adet oldum bide baya akıntım oldu,bakalım işe yarayacakmı?
pkolu varmı benm gibii?
bı yanak verın hepınızı opeyım ohh bıde sarmlar tatlılar borekler kekler yapar elı dolu gelırım benı affedersınzı olmazmı
belinay, pko+polikistik over,çok sayıda kist içeren yumurtalık dokusu demek.
bu kistler adet olunca eriyor,adet olmayada engel çoğu zaman uğraştırıcı bi hastalık,hamd olsun verene şikayetim yok
benı atamaz basak ben sız olmadan ne yaparım
canlarım benım ohhhh optum yanaklarınızdann
valla listeye bakmak lazım tatlımyaaaa
daaha öğrenemedik rahatsızlıklarımızıııı
yok öle ben diyetteyimmm yiyemem affedememmm dolayısıylaa
yediğimi dolunay görürse döver beni koçum o benim zayıflama koçum
ay bn öliyim o zamannnn evet o ilaçlar işe yarıyorrr
kızım mazeretin varr
dikkat ettiysen bugün başak siteye girip bize uğramayanları attı listeden, araştırıyo buluyo o çatlakkk tespit edincede çıkarıyo listedenn
çıkmakta şartlara bağlı yaniii...
sen başaka mı benzedinn???saçımı başımı yolcakmışş
şekerli cay ııctıgını deyım de sende görr
bıde cayın yanına tatlı ıstyodun hahahha
canım benim ideal kilomun 47 olması lazım boyuma göre ama dr en az 50kg düş dedi yumurtaları baskılayıp hamile kalmayı zorlaştırıyomuş kilo düşün yani bu kilo sana az gibi geliyor ama bedenim 42 kalça var bende üst yokta... bide memişler küçük olunca çok kilomu göstermiyo
k ü s t ümo zman sacını cekeyımde sende görr
canım benim ideal kilomun 47 olması lazım boyuma göre ama dr en az 50kg düş dedi yumurtaları baskılayıp hamile kalmayı zorlaştırıyomuş kilo düşün yani bu kilo sana az gibi geliyor ama bedenim 42 kalça var bende üst yokta... bide memişler küçük olunca çok kilomu göstermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?