bende aynı canım kıyafet,,,, artık 10.yılımızdayız yaratıcı fikirler bulamıyorum bennn
:44::44::44::44: 10 yılımız derken sen 10 yıllıkmı evlıydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı canım kıyafet,,,, artık 10.yılımızdayız yaratıcı fikirler bulamıyorum bennn
:44::44::44::44: 10 yılımız derken sen 10 yıllıkmı evlıydın
acile gittim canım yaa fayda etmiyo zaten ilgilenme diler bileay niye acaba acile falan gitsen canım..
bulursun kız dur daha bakalım çoook yıllar göreceksiniz inşaallah:))
kız belinayyy inşallah hade bakalım sen yinede çalış ihmal etme
9 gün varmış ama olsun![]()
olur niye olmasın hemdeee çook iyi olurrr.....bak ketenhelvaya maşallah bi kızı bi oğlu olacakk![]()
ay ne kadarı kaldıki ketenhelvanın doğumuna hiç gelmiyo artık bizim oralara..
acile gittim canım yaa fayda etmiyo zaten ilgilenme diler bile
son gune kadar kocıse engel olamıyrm kıya bide fazla yatmadım inş gidecegi yere gider
yatıncada stres oluyorum bakalım kısmet annem benı gene hamıs olarak görmüş
![]()
yok canım 2 yıllık evliyiz, kalanında da sevgiliydikk![]()
kuzum sevgiliylende hediye alırdım hep artık napim hatta o zamanlar daha yaratıcıydım:))kız daha 2 yılda mı bitirdin yaratıcılığı bende 10 yıl sandım hee:))
amin canımmmmaşallahallah ayırmasın kuzum
canım bebek kendine yer açıyodur şöyle bıçak saplanması gibimi hel bir anlat nasıl agrıkızlar ben 3 aylık hamileyim ama bu gün çok sancım var![]()
döverdimde neyse senin dokunulmazlıgın varkızlar bu paşa yakalayınca fena dövüyo ama bana kıyamaz siz koruyun kendinizi dime paşammmmhoşgeldin canımmm seni gördüğüme çoook sevindim...
alır alır ama o öle bir karı kiii başka topiclerde fink atıp buraya heç yazmazsan hemen listeden atar kovar hiç utanmaz![]()
:81: hade bakalımmm inşallahhhhhhhhhh
hadi inşaallah kuzum..kız senden iyi kaçak mı olur ben bir kerelik yaptım işte ama seeennnn![]()
maşallahallah ayırmasın kuzum
18 haftalık olmuşlar canım bugün görüştük...valla küsüştüler semroşla ikiside terketti bizi..semroşunda 35 haftalık olmuş doğuma ramak kaldı...
kızlar şimdi eger reglim gelirse ki inş gelmez2 günü dok gidecem kac gün sürer gidip gelmem ne gibi bi tedaviye başlarlarr normalde bi daki aya eşim izne cıkacak iznimi bekleyim :26:
inşallah sen bize müjdeli haberle gelirsin canımkızlar şimdi eger reglim gelirse ki inş gelmez2 günü dok gidecem kac gün sürer gidip gelmem ne gibi bi tedaviye başlarlarr normalde bi daki aya eşim izne cıkacak iznimi bekleyim :26:
amin inşalla bende 5 yıldır evliyim ama sanki daha yeni tanışmış gibiyiz yani ona ilk günkü gibi aşığım oda bana :)