Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız belinayyy inşallah hade bakalım sen yinede çalış ihmal etme :21::23:
9 gün varmış ama olsun :21:

son gune kadar kocıse engel olamıyrm kı :60: ya bide fazla yatmadım inş gidecegi yere gider :9::9: yatıncada stres oluyorum bakalım kısmet annem benı gene hamıs olarak görmüş:31::31:

acile gittim canım yaa fayda etmiyo zaten ilgilenme diler bile

:53::53: alla allla başka doktora gitseydin keşke Allah korusun

son gune kadar kocıse engel olamıyrm kı :60: ya bide fazla yatmadım inş gidecegi yere gider :9::9: yatıncada stres oluyorum bakalım kısmet annem benı gene hamıs olarak görmüş:31::31:

:9::9::9: boş ver olacağı varsa oluyor zatii gidecekleri yere gidiyorlar :9::9:
inşallah kız annenin rüyası çıksın :21:

kızlar ben 3 aylık hamileyim ama bu gün çok sancım var :(
canım bebek kendine yer açıyodur şöyle bıçak saplanması gibimi hel bir anlat nasıl agrı:6::6:
kızlar bu paşa yakalayınca fena dövüyo ama bana kıyamaz siz koruyun kendinizi dime paşammmm:16::16: hoşgeldin canımmm seni gördüğüme çoook sevindim...
döverdimde neyse senin dokunulmazlıgın var:9::9:hade gene yırtın :9::9:
alır alır ama o öle bir karı kiii başka topiclerde fink atıp buraya heç yazmazsan hemen listeden atar kovar hiç utanmaz :110:
:53::53::53:amanın kekligi ürkütmemek lazım ozaman :27::27:
:64::66::81: hade bakalımmm inşallahhhhhhhhhh
:17::17::17::17:
hadi inşaallah kuzum..kız senden iyi kaçak mı olur ben bir kerelik yaptım işte ama seeennnn:9:

kız eymenime gidiyom halası ya oglanı görmeyince bir tuaf oluyorum yarında kalça çıkıklıgına randevuyu aldık sıpamı hastaneye götürücem sonra ver elini oglumla annemlere bu arada eşimi bugün aramış annem beşik için bizim akıllılar içinden çıkamamışlar beşşigin işşallah rabbim bizlerede nasip eder kız dumancım vallahi senin avatar benim eymenime benziyo halası haberin olsun bir dudakları büzüyo küçücük ediyoki içime sokasım geliyo kucagıma geçen aldım aç aranıyo tşörtümü emecek sıpam ogün hem nini söyledim hem agladım evlatlarım aklıma geldi acaba bende alırmıyım yavrularımı söylermiyim ninnilerimi ay gene duygusala bagladım ben ya :43::43::43::43:ah yavrum dedim sütüm olsa seve seve acaba diyorum sütüm çoktuyo bi rbebegi emzirseydim emzirebilirmiydim :26::26:

kızlar şimdi eger reglim gelirse ki inş gelmez:1::1::1::1: 2 günü dok gidecem kac gün sürer gidip gelmem ne gibi bi tedaviye başlarlarr normalde bi daki aya eşim izne cıkacak iznimi bekleyim :26:

kızlar şimdi eger reglim gelirse ki inş gelmez:1::1::1::1: 2 günü dok gidecem kac gün sürer gidip gelmem ne gibi bi tedaviye başlarlarr normalde bi daki aya eşim izne cıkacak iznimi bekleyim :26:

reglin gelmeyecek sende günün geçince keseyi görmeye gidecen onun içinde 1 gün gitsen yeterli :34::34:

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
sewinncc, belinaysu+, nazemir+, jiya, ozay37baris, beydagli+, duman85+, pasam3405

:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah yaaaa bi topic başı karısı yok :9::9::4:

Back
X