Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadişkom da olsaydı şimdi beraber saydırırdık başak karısına :9:

:12: parfümünü sıkıp geziyordur evinde annesigil de gittiyse ee kocasıyla balayında hanım :1::1::1:

ben bende :1::1:

hoşş geldın nazoo:3::3::3:

ne güsel inş bi ömür boyo böyle gider ilk bebgınemı hamişsin[/QUOTE allah razı olsun evet ilk bebek ve çok istiyoduk olmuyodu süpriz oldu bize ama korkuyorum bişey olur diye

olmaz canım korkma rabbim korur melegini:16::16:

kızlar ben saaclarımı tost yapacam arada yazarımmm sabah hazır olsunnn eccık işim var:12::12::12::12:

doğru diyon kız niye bu kadar çok konuştunuz felan der:1:

kızlar ben çıkarım birazdan...yarın cidden çok zor bi iş günü bekliyo beni, küçük çaplı bi soruşturma geçiricem sanırım :( 300 usd zarar var ve sanırım benden karşılanacak:( bana lütfen dua edin yarını en kolay şekilde atlatayım... tatilim zehir oldu 2 gündür resmen...

aa neden kuzum niye senden biliyolar ne olduki yaa:53:

ayyy canımmm Allah yardımcın olsun kolay geçitlerden geçersin inşallah çok stres yapma bebeğimizi düşün haaa :19:

:6: deli karı işte evine taşındı ya noldum oldu ona şimdi hergün pazar :9::9::9::9:
evet canım o yüzden sırf sakin olmam lazım zaten inş.başarırım...

ALLAH sana kolaylık versin
kendine dikkat et canım boşver herşey olacağına varır üzme kendini iyi gecelr
doğru diyosun canım herşey olacağına varır, parasında da değilim sadakam olsun yani napim sadece bu süreç zor olacak inş.kolay olur..

aa neden kuzum niye senden biliyolar ne olduki yaa:53:
hatalı bi işlemin çıkışını ben yapmışım canım dikkatsizliğimin bedelini ödüycem işte sadece küçük bi dikkatsizlik ama hayırlısı napim...

iyi geceler kızlarr..belinaycım inşallah gitmek zorunda kalmazsın dr a dr seni tedavi için beklerken ben hamileyim diye gidersin de şok olur:) sen bu arada linayamı gideceksin?

hadi öptüm hepinizi:54::54:

kızlar topicimiz şu anda birinci vallehhh :65::65::65::65: maşallahhh ne çene varmış bizde
topici 1. sıraya çıkardık
üstelik topic başı karısı yokken :110:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X