- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
walla güzelmişbelki tanışırız bir gün....
aaa canım tanışmadınızmı çok tatlı bir karıdır başakımız
şaka maka severik yani topik başı karımızı

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla güzelmişbelki tanışırız bir gün....
evet canım o yüzden sırf sakin olmam lazım zaten inş.başarırım...
doğru diyosun canım herşey olacağına varır, parasında da değilim sadakam olsun yani napim sadece bu süreç zor olacak inş.kolay olur..
hatalı bi işlemin çıkışını ben yapmışım canım dikkatsizliğimin bedelini ödüycem işte sadece küçük bi dikkatsizlik ama hayırlısı napim...
iyi geceler kızlarr..belinaycım inşallah gitmek zorunda kalmazsın dr a dr seni tedavi için beklerken ben hamileyim diye gidersin de şok olur:) sen bu arada linayamı gideceksin?
hadi öptüm hepinizi![]()
o kadar yazdınki başakı merak ettim walla çok mu korkuyosunuz kızz![]()
evet canım o yüzden sırf sakin olmam lazım zaten inş.başarırım...
doğru diyosun canım herşey olacağına varır, parasında da değilim sadakam olsun yani napim sadece bu süreç zor olacak inş.kolay olur..
hatalı bi işlemin çıkışını ben yapmışım canım dikkatsizliğimin bedelini ödüycem işte sadece küçük bi dikkatsizlik ama hayırlısı napim...
iyi geceler kızlarr..belinaycım inşallah gitmek zorunda kalmazsın dr a dr seni tedavi için beklerken ben hamileyim diye gidersin de şok olur:) sen bu arada linayamı gideceksin?
hadi öptüm hepinizi![]()
ağrılarla sancılarla idare ediyoz şimdilik,henüz tarihimiz belli deği,normal düşündüğüm için bu haftayıda geçiririz heraldeiyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl ne zamana geliyor inşallah![]()
hoşgeldin canım nasılsın doğumada az kaldı ALLAH hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun oğluşuna
kızlar topicimiz şu anda birinci vallehhhmaşallahhh ne çene varmış bizde
topici 1. sıraya çıkardık
üstelik topic başı karısı yokken
![]()
![]()
![]()
evet kuzum linaya gidecem rabbim izin verirse inş bi sorun cıkmaz paranda cebinde kalır ona bebişine bişey alırsınhaıylı gecelerr
kız sevınc inş kızım olurda onunda saclarını yaparım ay yatarken bilem sacını yaparım kızımın![]()
sen dewral o zaman kız topiği hepimizi sen karşılayıp ağırladın walla![]()
ağrılarla sancılarla idare ediyoz şimdilik,henüz tarihimiz belli deği,normal düşündüğüm için bu haftayıda geçiririz heralde
amin nazoşum,rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah
ağrılarla sancılarla idare ediyoz şimdilik,henüz tarihimiz belli deği,normal düşündüğüm için bu haftayıda geçiririz heralde
amin nazoşum,rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah
aaa canım tanışmadınızmı çok tatlı bir karıdır başakımız
şaka maka severik yani topik başı karımızıböle dolanır o
![]()
sen dewral o zaman kız topiği hepimizi sen karşılayıp ağırladın walla![]()
maalesef tanışamadım canım, hani ben şimdi hamilelik düşünmüyorum yaa benide alırmıki topikine..topik başı karısımı![]()
kızlar ben çıkıyorum,biraz başım ağrıyo
başak hanım da gelince görür zaaar geldiğimi,bu sıra ondan çok geliyorum topice![]()
kızlar ben çıkıyorum,biraz başım ağrıyo
başak hanım da gelince görür zaaar geldiğimi,bu sıra ondan çok geliyorum topice![]()
iyi sohpetler kızlar ben kaçar
görür inşallah kendisi bizden az gelip bide bizim yıldızlarımızı söndürecek olur
geçmiş olsun iyi gecelr
iyi geceler canım inşaallah sancın geçer..iyi sohpetler kızlar ben kaçar
alır kızzz bende daha beklemedeyim yaaaaa batımı bile veriyom geleceğini bildiğim halde
başak karımız alır topicine iyi karıdır o sadece başka topiclerde fink atıp buraya uğramayandan gıcık alır
nem kapar listeden atar![]()
iyi geceler canım inşaallah sancın geçer..
tekliflere açığım:)) ne yani kız eski topiklerimize gitmicezmi,işimiz gücümüz olmıcakmı,nazi kampımı burası![]()
yandın kızım başak herkeşler sana karşı hade bakalım yetiş yetişebilirsen
kankan bile kurtaramaz bu saatten sonra hoş oda yok piyasada![]()