Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canım o yüzden sırf sakin olmam lazım zaten inş.başarırım...

doğru diyosun canım herşey olacağına varır, parasında da değilim sadakam olsun yani napim sadece bu süreç zor olacak inş.kolay olur..

hatalı bi işlemin çıkışını ben yapmışım canım dikkatsizliğimin bedelini ödüycem işte sadece küçük bi dikkatsizlik ama hayırlısı napim...

iyi geceler kızlarr..belinaycım inşallah gitmek zorunda kalmazsın dr a dr seni tedavi için beklerken ben hamileyim diye gidersin de şok olur:) sen bu arada linayamı gideceksin?

hadi öptüm hepinizi:54::54:

anladım canım sıkma canını dediğin gibi sadakanız olsun RABBİM kolaylık wersin iyigeceler:54:

o kadar yazdınki başakı merak ettim walla çok mu korkuyosunuz kızz:31:

:60: :60: :60:
evet canım o yüzden sırf sakin olmam lazım zaten inş.başarırım...

doğru diyosun canım herşey olacağına varır, parasında da değilim sadakam olsun yani napim sadece bu süreç zor olacak inş.kolay olur..

hatalı bi işlemin çıkışını ben yapmışım canım dikkatsizliğimin bedelini ödüycem işte sadece küçük bi dikkatsizlik ama hayırlısı napim...

iyi geceler kızlarr..belinaycım inşallah gitmek zorunda kalmazsın dr a dr seni tedavi için beklerken ben hamileyim diye gidersin de şok olur:) sen bu arada linayamı gideceksin?

hadi öptüm hepinizi:54::54:

evet kuzum linaya gidecem rabbim izin verirse inş bi sorun cıkmaz paranda cebinde kalır ona bebişine bişey alırsın:16::16::16::16: haıylı gecelerr

kız sevınc inş kızım olurda onunda saclarını yaparım ay yatarken bilem sacını yaparım kızımın:1::1::1::12::12::12:

iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl ne zamana geliyor inşallah :16::16::16::16:
ağrılarla sancılarla idare ediyoz şimdilik,henüz tarihimiz belli deği,normal düşündüğüm için bu haftayıda geçiririz heralde
hoşgeldin canım nasılsın doğumada az kaldı ALLAH hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun oğluşuna

amin nazoşum,rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah

:60: :60: :60:

evet kuzum linaya gidecem rabbim izin verirse inş bi sorun cıkmaz paranda cebinde kalır ona bebişine bişey alırsın:16::16::16::16: haıylı gecelerr

kız sevınc inş kızım olurda onunda saclarını yaparım ay yatarken bilem sacını yaparım kızımın:1::1::1::12::12::12:

ayyy inşallah belinayım kızzzzzz:1:

sen dewral o zaman kız topiği hepimizi sen karşılayıp ağırladın walla:9:

he kız zatiii bana emanet eder canı isterse duy başooş duyyyyyyy :29:

ağrılarla sancılarla idare ediyoz şimdilik,henüz tarihimiz belli deği,normal düşündüğüm için bu haftayıda geçiririz heralde

amin nazoşum,rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah

ayyyyy inşallahhhh yaaaaa
tabi artık ağırlaştın sancılar kasılmalar olur
bende 3 gün sancılandım hastanelere koştumda normal doğuramadım
meğersem olişin kordonu dolanmış sezeryan oldum mecburen
ama her zaman tercihim normal doğumdur :16::16: hayırlısı canım bebek hareketlerine dikkat et :16:

aaa canım tanışmadınızmı çok tatlı bir karıdır başakımız
şaka maka severik yani topik başı karımızı :12::12: böle dolanır o :1:

maalesef tanışamadım canım, hani ben şimdi hamilelik düşünmüyorum yaa benide alırmıki topikine..topik başı karısımı:60::60:

kızlar ben çıkıyorum,biraz başım ağrıyo
başak hanım da gelince görür zaaar geldiğimi,bu sıra ondan çok geliyorum topice:27:

maalesef tanışamadım canım, hani ben şimdi hamilelik düşünmüyorum yaa benide alırmıki topikine..topik başı karısımı:60::60:

alır kızzz bende daha beklemedeyim yaaaaa batımı bile veriyom geleceğini bildiğim halde :21::21:
başak karımız alır topicine iyi karıdır o sadece başka topiclerde fink atıp buraya uğramayandan gıcık alır
nem kapar listeden atar :1::1::1::1:

görür inşallah kendisi bizden az gelip bide bizim yıldızlarımızı söndürecek olur:36:
geçmiş olsun iyi gecelr

:46::46::46::46::46: yandın kızım başak herkeşler sana karşı hade bakalım yetiş yetişebilirsen
kankan bile kurtaramaz bu saatten sonra hoş oda yok piyasada :1::1::1:

iyi sohpetler kızlar ben kaçar
iyi geceler canım inşaallah sancın geçer..

alır kızzz bende daha beklemedeyim yaaaaa batımı bile veriyom geleceğini bildiğim halde :21::21:
başak karımız alır topicine iyi karıdır o sadece başka topiclerde fink atıp buraya uğramayandan gıcık alır
nem kapar listeden atar :1::1::1::1:

tekliflere açığım:)) ne yani kız eski topiklerimize gitmicezmi,işimiz gücümüz olmıcakmı,nazi kampımı burası:9:

iyi geceler canım inşaallah sancın geçer..

tekliflere açığım:)) ne yani kız eski topiklerimize gitmicezmi,işimiz gücümüz olmıcakmı,nazi kampımı burası:9:

yok kız istediğin topiclere bakabilirsin ama burayada girecen oralarda gezip buraya heç uğramazsan sinirlenir karı
ama ben onu başka topiklerde basarım adım ispiyoncuya çıkar ne alakaysa amma kulakları çınladı ha bugün :9::9::9::9:

seraycım hoşgeldin sesin neden çıkmıyor pastayı yapıpta yedin ohhhhhhhhh:56::56::56:
bu arada kayınbaban nasıl oldu canım sormayı unutuyorum :26::26:

Back
X