ev hatunuyum bende canım 28 yaşındayım evliliğimde 4 yıl bitti 5.yılımıza girdik bir tane 6 haftalık düşük birde aşılamayla kimyasal gebeliğim oldu görünürde sorunumuz yok beklemedeyiz bebiş için
:130::130::130:arkamdan dedikodumu yapıyosun ama
nasıl kızzzz odama kadar da geldin m,i
valla bizi ihmal etmezsen çok sevinirim ben
annem biraz bekleticem notlat yazıyrm:126:
canım ya çok geçmş oldun dinlen bol bol geçince gelirsin yine
eyvah bence de yedin çünkü arkandan bi sürü dedikodu yaparız gelmezsen
memnun oldum cnmmm...bende iş hatunuydum marttan beri ev hatunuyumm19 aylık evliyimm ...22 haftalık bebişimi ağustosta kaybettimm...siz bebek çalışmalarına hemenmi başladınız.
aaaa töbeee haşaaa dedikodunu yapmıom kuzucum yapsam ulu orta yazarmıyımmmm seviom seni bennn ....sizde benim arkamdan dedikodu yapmış olmazsınız yazın anasını satimm...okurum nasılsabekliom bakemmmm resimlerii yaz notlarını
bende memnun oldum canım bebek çalışmlarına hemen başladık 2 yıl sonra aşılamaya başlıycamız ay doğal yolla hamile kaldım 6 hatalıkken karnımda gelişmedi ve düşükle sonuçlandı sonra aşılamayla hamile kaldım o da kimyasal gebelikle sonuçlandı
hakkımızda hayırlısı olsun cnmmm....doğru zamanda rabbimin izniyle olacak inşallahhh
evet canım yarın test günü dua et sevincim
sen korunuyon ama bebiş için korunnuyon tedavi görüyon deli karı.bebiş istemeyip korunanları diyorum
iykkkkkkkkkk senimi özliycez
seni napsınlar acaba kaçırıpta başlarına belamı yapsınlar.
zati görür görmez totondan korkarlar
yoyuldum yawwffff ayaklarım acıoo( saol canım benimmmm...napıonnn nasıl gidio anneciğin nasıl?ii dedikodu yapıonuzdur walla şimdi
aminnnn inşallah canım rabbim daha fazla aratmaz inşallah
sevinçhemşerim nasılsın
ayyy çokmu zararlı canım yaa dar iç çamaşırı??? benim tilotlar biraz sıkıyo yaa aslında bebekden çıkmadı göbüş ama dr çok gaz olur bu zamanlarda dedi doğruda çıktı ondan böyle şiş geziyorum resmen ve sıkıyo çamaşırbaşakcım demek göbüşün baş gösterdi gözünaydın datlım
bu arada dar giymiyormuşsun aferim özellikle iç çamaşırını sakın dar giyme
hoşbulduk kuşumm iyim napim geçmişi okuyodum :) sen napıyosun ???dumancımmmmm hoşgeldinnn cici annecimm benimmm napıonn?
canım çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin,sen yenisin galibadumancım senin bebeğinde hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
slmmmm hoşgeldinnnn adanalı biri daha eklendii aramızaa
sağol canım yemek yapıyorm da bi taraftan mutfağa gidip geliyormsen naslsın
sorma kuzum yapmöazmıyız hiç. kaçarmı dedikodu
annemi bu gece yolcu edicez inşallah tatlım artık evime alışmam gerek .acaba evde tilotla gezmek nası bi duygu:97:
aminnnn inşallah canım rabbim daha fazla aratmaz inşallah
gülün siz gülün
o arkadaşta benimle aynı durumdaydı
özlemesen özleme beeeeeeeeee
ayyy çokmu zararlı canım yaa dar iç çamaşırı??? benim tilotlar biraz sıkıyo yaa aslında bebekden çıkmadı göbüş ama dr çok gaz olur bu zamanlarda dedi doğruda çıktı ondan böyle şiş geziyorum resmen ve sıkıyo çamaşırhamileler için varmı iç çamaşırı alt? şimdiden alsam saçmalamışmı olurumki bilemedim..
hoşbulduk kuşumm iyim napim geçmişi okuyodum :) sen napıyosun ???
canım çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin,sen yenisin galibahoşgeldinn
evetttt biliommm oralarııı...burda sevinç var beydağlı var hadişko var adanalı hepiciği başka hatırlamıomm ama vardı daha sanırım
bende ıyı olmaya calısyorum cnm hala hastaymm aman dıkkat et sende kendıne kuzum bebısede dıkkat et.. ozledım sevıncle senle konusmayı walla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?