işte ben bu saatte burdayımmmmmm
anca bu saatlerde gelebiliyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napiyim gündüz annemle çay içiyos sohbetediyosssss
gelip senle çenemi yarıştırcam sevinç karısı.
yarında gelemem. ama salı günü burdayım artıkın . arkamdan konuşanlar. söz verip verip gelmiyo diyenler.
aklımın bi köşesindesiniz sizi asla unutmıycam. seray belinay hadiskooooo sevinçç arada nazoda sıkıştırmış lafını
neyse gün olur devran dönerelbet bi gün buluşacağızzzzzzz bu böyle yarımmmmm kalmayacakkkkkk
hepinizindeeeee gözünde yaşşşşşşşşşş
"aman başak yapma başak" yalvaracaksuınızzzzzz
karılar aklımdayken size bişi srocam. cevaplayın
çam. makineis ,için sıvı deeterjan kullanan varmı. kullanan varsa bana da önerin. ve beyazlar için ayrı renkliler için ayrımı kullanılıyor deterjan.......
bi sorum daha var. yatakınızda kocanızmı yoksam sizmi cam kenarında yatıyosunuz
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese güzel bi hafta olsun inşallah
abooooo başakk kısss ben bu haftadan sonra olmam heralde evimize geçersek internet yokolsa zaten hep burdayım bilion yanee
walla görümcem kullanıo memnun ama kayınannem beğenmemiş ....ben hiç kullanmadım...kocişim cam kenarında yatıo aslında nası desem kapıya en yakın o yaniöle alıştık biz walla...her türlü kolayca kalkabiliom yerimden zaten...bizim yatagın başucundada cam var kocişin yattıgı taraftada...genelde o uyuyamaz kalkar gider tv izler geri gelir öle daha rahat oluo ...bizde öle yanii
kızlarrrrr buarada kayınbabam çıkıo yarın hastaneden...şimdi gidip kocişle karşılamak için ''welcome home büyük reis'' yazısı alacaz sonrada evi temizlicemm...görüşürüzzz...öpüom hepiniziiii
canım sanada güzel bir hafta diliyorum bol bebişli
yarın test günün dimi :26:
sen korunuyon ama bebiş için korunnuyon tedavi görüyon deli karı.korunmak neden yasakmış bende korunuyom alla alla bekçisimisin
diyorum başkada bişi demiyorummm
karılar nerdesiniz yawww neyse ben çıkıyom zalatamı yapayım ok görüşürük bugün dizim var gelemeyebilirim
özleyin beni anacımmmmm
vay yazıya bak Allah şifa versin cnm geçmiş olsun. gelmeye çalş ama olmaz bööleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeabooooo başakk kısss ben bu haftadan sonra olmam heralde evimize geçersek internet yokolsa zaten hep burdayım bilion yanee
walla görümcem kullanıo memnun ama kayınannem beğenmemiş ....ben hiç kullanmadım...kocişim cam kenarında yatıo aslında nası desem kapıya en yakın o yaniöle alıştık biz walla...her türlü kolayca kalkabiliom yerimden zaten...bizim yatagın başucundada cam var kocişin yattıgı taraftada...genelde o uyuyamaz kalkar gider tv izler geri gelir öle daha rahat oluo ...bizde öle yanii
kızlarrrrr buarada kayınbabam çıkıo yarın hastaneden...şimdi gidip kocişle karşılamak için ''welcome home büyük reis'' yazısı alacaz sonrada evi temizlicemm...görüşürüzzz...öpüom hepiniziiii
ben toz deterjan kullanıyorum renkliler ve beyazlar için ayrı
cam ve balon kenarında kocişim yatıyoorrr ordan gelipte benimi kaçırsınlar
evet canım yarın test günü dua et sevincim
canımmm nasılsınnnnnkarılar evimin resimlerini koyuyom bakarsınızzzzzzzzzz
vay yazıya bak Allah şifa versin cnm geçmiş olsun. gelmeye çalş ama olmaz bööleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
seni napsınlar acaba kaçırıpta başlarına belamı yapsınlar.
zati görür görmez totondan korkarlar
slm arkadaşlar uzun zamandır sizin topiği takip ediyorum ilk sayfadan son sayfaya kadar hepsini okudum çoğu yerde kahkahalarla güldüm özellikle başakşım senin mesajlarına yeni evin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla huzurla oturursun inşallah evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?