Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen öle san avut gendini

ben toz deterjan kullanıyorum renkliler ve beyazlar için ayrı
cam ve balon kenarında kocişim yatıyoorrr ordan gelipte benimi kaçırsınlar

hadişkom datlım ne yapacan başa gelen çekilirmiş çok yüz veripte tepene çıkarma
bir dahaki pikniğe beraberiz

ayy canım gözünüz aydın Allah şifasını versin inşallah

başakcım demek göbüşün baş gösterdi gözünaydın datlım
bu arada dar giymiyormuşsun aferim özellikle iç çamaşırını sakın dar giyme

karılar nerdesiniz yawww neyse ben çıkıyom zalatamı yapayım ok görüşürük bugün dizim var gelemeyebilirim
özleyin beni anacımmmmm

korunmak neden yasakmış bende korunuyom alla alla bekçisimisin

diyorum başkada bişi demiyorummm
sen korunuyon ama bebiş için korunnuyon tedavi görüyon deli karı.bebiş istemeyip korunanları diyorum
karılar nerdesiniz yawww neyse ben çıkıyom zalatamı yapayım ok görüşürük bugün dizim var gelemeyebilirim
özleyin beni anacımmmmm

iykkkkkkkkkk senimi özliycez

vay yazıya bak Allah şifa versin cnm geçmiş olsun. gelmeye çalş ama olmaz bööleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben toz deterjan kullanıyorum renkliler ve beyazlar için ayrı
cam ve balon kenarında kocişim yatıyoorrr ordan gelipte benimi kaçırsınlar

seni napsınlar acaba kaçırıpta başlarına belamı yapsınlar.

zati görür görmez totondan korkarlar

vay yazıya bak Allah şifa versin cnm geçmiş olsun. gelmeye çalş ama olmaz bööleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yoyuldum yawwffff ayaklarım acıoo ( saol canım benimmmm...napıonnn nasıl gidio anneciğin nasıl?ii dedikodu yapıonuzdur walla şimdi

seni napsınlar acaba kaçırıpta başlarına belamı yapsınlar.

zati görür görmez totondan korkarlar

saracımmm rabbim gönlüne göre versin cnmmm...başakcım seninde tatlımmm sonuçlar güzel çıkacak inşallahhhhhhhhhhh

slm arkadaşlar uzun zamandır sizin topiği takip ediyorum ilk sayfadan son sayfaya kadar hepsini okudum çoğu yerde kahkahalarla güldüm özellikle başakşım senin mesajlarına yeni evin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla huzurla oturursun inşallah evinde

slmmmm hoşgeldinnnn adanalı biri daha eklendii aramızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…