Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canımmm nasılsınnnnn
sağol canım yemek yapıyorm da bi taraftan mutfağa gidip geliyormsen naslsın
yoyuldum yawwffff ayaklarım acıoo ( saol canım benimmmm...napıonnn nasıl gidio anneciğin nasıl?ii dedikodu yapıonuzdur walla şimdi

sorma kuzum yapmöazmıyız hiç. kaçarmı dedikodu

annemi bu gece yolcu edicez inşallah tatlım artık evime alışmam gerek .acaba evde tilotla gezmek nası bi duygu:97:

bende ıyı olmaya calısyorum cnm hala hastaymm aman dıkkat et sende kendıne kuzum bebısede dıkkat et.. ozledım sevıncle senle konusmayı walla :)

kaçmazzzzzzzzzzz hadi hayırlı yolculuklar annene...alışırsın kısss ayyy ne rahatlamışsındır yaa hele bide tek kal tadını çıkar bakalımmm nasıl güsel olurrr....tilotla gezmek süper bi duyguu tavsiye ederimmm ...annemlerin evindeyken evde askılı giyemezdim babam kızardı evlenince rahatladım wallaa...halbuki dışardada giymem askılı falan ...insanın evinde rahat dolaşması süper bişi...buarada kocişim dediki yarın evimizde yatarız gideriz dedi...napcam ben yaaaa giremicemm nete bide ev temizlemem lazımmmm üüüüüüüüüüüüüüüüüüüpoku yedim bennn

ii takip etmişsinnn napıosun çalışıomusun?kendinden bahsetsene biraz

ev hatunuyum bende canım 28 yaşındayım evliliğimde 4 yıl bitti 5.yılımıza girdik bir tane 6 haftalık düşük birde aşılamayla kimyasal gebeliğim oldu görünürde sorunumuz yok beklemedeyiz bebiş için

saracımmm rabbim gönlüne göre versin cnmmm...başakcım seninde tatlımmm sonuçlar güzel çıkacak inşallahhhhhhhhhhh
amin cnm inşallah
sağol cnım benim uzun zmandır takip ediyosunda niye gelmedin kuzum hiç . çok eğlenceli akrılar var burda. sende katılsan

kabul ederseniz bende burdayım artık çok eğlenceli hatunlarsınız bilgilerimi az önce verdim listeye eklemek istersen

selamlar eşim evde onun için ben bu akşam yokum

pelin seni merak ediyodum özel mesaj atmayı düşünüyodum sana
nerelerdesin bayadır yoksun

eder ederrrr başak bitaneee
:130::130::130:arkamdan dedikodumu yapıyosun ama
başka adanalı yok canım birde ben eklendim başak beni kabul ederse:18:

biliyorum başağı çok tatlı bir hatun yakından takip ettim onu
nasıl kızzzz odama kadar da geldin m,i

valla bizi ihmal etmezsen çok sevinirim ben
başakkkkkk hani resimlerrrr
annem biraz bekleticem notlat yazıyrm:126:
bende ıyı olmaya calısyorum cnm hala hastaymm aman dıkkat et sende kendıne kuzum bebısede dıkkat et.. ozledım sevıncle senle konusmayı walla :)
canım ya çok geçmş oldun dinlen bol bol geçince gelirsin yine
eyvah bence de yedin çünkü arkandan bi sürü dedikodu yaparız gelmezsen

arkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…