slmmmm hoşgeldinnnn adanalı biri daha eklendii aramızaa
seraycım kayınbabana çok geçmiş olsun bende adanadayım hemşeriyiz yani
daha önce başka topikte konuşmutuk galiba tuğbanın topiğindemiydi yanlış hatırlamıyosam :44:
cok saol cnmmm evet gördümmmnerde oturuosun?
sağol canım yemek yapıyorm da bi taraftan mutfağa gidip geliyormcanımmm nasılsınnnnn
sorma kuzum yapmöazmıyız hiç. kaçarmı dedikoduyoyuldum yawwffff ayaklarım acıoo( saol canım benimmmm...napıonnn nasıl gidio anneciğin nasıl?ii dedikodu yapıonuzdur walla şimdi
otogarın arka tarafı fevzipaşa barkal olarak geçiyor
sağol canım yemek yapıyorm da bi taraftan mutfağa gidip geliyormsen naslsın
sorma kuzum yapmöazmıyız hiç. kaçarmı dedikodu
annemi bu gece yolcu edicez inşallah tatlım artık evime alışmam gerek .acaba evde tilotla gezmek nası bi duygu:97:
evetttt biliommm oralarııı...burda sevinç var beydağlı var hadişko var adanalı hepiciği başka hatırlamıomm ama vardı daha sanırım
sağol canım yemek yapıyorm da bi taraftan mutfağa gidip geliyormsen naslsın
sorma kuzum yapmöazmıyız hiç. kaçarmı dedikodu
annemi bu gece yolcu edicez inşallah tatlım artık evime alışmam gerek .acaba evde tilotla gezmek nası bi duygu:97:
başka adanalı yok canım birde ben eklendim başak beni kabul ederse:18:
eder ederrrr başak bitaneee
biliyorum başağı çok tatlı bir hatun yakından takip ettim onu
ii takip etmişsinnn napıosun çalışıomusun?kendinden bahsetsene biraz
amin cnm inşallahsaracımmm rabbim gönlüne göre versin cnmmm...başakcım seninde tatlımmm sonuçlar güzel çıkacak inşallahhhhhhhhhhh
sağol cnım benim uzun zmandır takip ediyosunda niye gelmedin kuzum hiç . çok eğlenceli akrılar var burda. sende katılsanslm arkadaşlar uzun zamandır sizin topiği takip ediyorum ilk sayfadan son sayfaya kadar hepsini okudum çoğu yerde kahkahalarla güldüm özellikle başakşım senin mesajlarına yeni evin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla huzurla oturursun inşallah evinde
:130::130::130:arkamdan dedikodumu yapıyosun amaeder ederrrr başak bitaneee
başka adanalı yok canım birde ben eklendim başak beni kabul ederse:18:
nasıl kızzzz odama kadar da geldin m,ibiliyorum başağı çok tatlı bir hatun yakından takip ettim onu
annem biraz bekleticem notlat yazıyrm:126:başakkkkkk hani resimlerrrr
canım ya çok geçmş oldun dinlen bol bol geçince gelirsin yinebende ıyı olmaya calısyorum cnm hala hastaymm aman dıkkat et sende kendıne kuzum bebısede dıkkat et.. ozledım sevıncle senle konusmayı walla :)
eyvah bence de yedin çünkü arkandan bi sürü dedikodu yaparız gelmezsenkaçmazzzzzzzzzzzhadi hayırlı yolculuklar annene...alışırsın kısss ayyy ne rahatlamışsındır yaa hele bide tek kal tadını çıkar bakalımmm nasıl güsel olurrr....tilotla gezmek süper bi duyguu tavsiye ederimmm ...annemlerin evindeyken evde askılı giyemezdim babam kızardı evlenince rahatladım wallaa...halbuki dışardada giymem askılı falan ...insanın evinde rahat dolaşması süper bişi...buarada kocişim dediki yarın evimizde yatarız gideriz dedi...napcam ben yaaaa giremicemm nete bide ev temizlemem lazımmmm üüüüüüüüüüüüüüüüüüü poku yedim bennn
kabul ederseniz bende burdayım artık çok eğlenceli hatunlarsınız bilgilerimi az önce verdim listeye eklemek istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?