iyiyim hemşom sen nasılsın kıskananlar çatlasın
kısss hemşoooo walla güleceğim geldi başağın yazdığınaa dayanamadımmmm
o zamn sööle onuda ekliyek kaçmasın hatuş. ben bebek istemiyo sandım.. karılar resmileri koydum
ayyy çokmu zararlı canım yaa dar iç çamaşırı??? benim tilotlar biraz sıkıyo yaa aslında bebekden çıkmadı göbüş ama dr çok gaz olur bu zamanlarda dedi doğruda çıktı ondan böyle şiş geziyorum resmen ve sıkıyo çamaşırhamileler için varmı iç çamaşırı alt? şimdiden alsam saçmalamışmı olurumki bilemedim..
hoşbulduk kuşumm iyim napim geçmişi okuyodum :) sen napıyosun ???
canım çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin,sen yenisin galibahoşgeldinn
sen yemek yapmayıda mı biliyon
gez tilotla gez daha halvet yapamamış
biliyorum başağı çok tatlı bir hatun yakından takip ettim onu
tabii cnm ama hergün beklerim
şimdilik alt almaya başlayım ben o zamann sağol cicim..
dumancım hamişler için iç çamaşırı var alt üst atlet .ütyen hepicii var
napimmmm dizi izliom bi yandanda burda yazıom ama hep burdayım wallaatabi var kıs hamiş kilotları daha göğüslerde şişecek sığmıcak sütyene emzirme sütyeni almıştım ben cok rahattı valla...45 liraya aldımdı ama ...
neyse affettimsen uyma deli karıya aramızı bozar o
ayyy beydağlıyımı diyodun sennn..o bitanedir valla bebek istemesede varlığı yeterrrşimdi bebişe küs ama ben inanıyorum yakında o da başlıycak yeniden istemeye, kaçırma derim pırlantaa gidi hatundurr kendisi..
sanki kendi hergün burda topic başı karısı
ayyy beydağlıyımı diyodun sennn..o bitanedir valla bebek istemesede varlığı yeterrrşimdi bebişe küs ama ben inanıyorum yakında o da başlıycak yeniden istemeye, kaçırma derim pırlantaa gidi hatundurr kendisi..
bencede canım hemşom benim bol bol dua ediyorum ben ona
bu arada dumancım nasılsın iş yerindeki sorunu ne yaptın kazasız belasız atlattınmı :26:
canım hayırlısı önümüzdeki aya gelmez o bat inşalllllllaaaaahhhhhhhhhhh......
ayyyy ne güzel bişey bu yaaaa çok sevindim canım 2 çocuk annesi olacaksın ne güzelll....doğal yollamı oldu senin bebişler?
Evet cnm nasipse öyle olacak inşallah :)evet doğal yolla oldu cnm Rabbim in mucizesi
yok cnm bugün sonuçlanmadı bikaç gün sürer..ama %99 benden kesilecek bi mucize olmazsa, en azından ona hazırladım kendimibebişim için sadaka olsun napim...
sadakanız olsun canım üzülme sağlık olsun relaxxxxxxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?