Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o zamn sööle onuda ekliyek kaçmasın hatuş. ben bebek istemiyo sandım.. karılar resmileri koydum

ayyy beydağlıyımı diyodun sennn..o bitanedir valla bebek istemesede varlığı yeterrr şimdi bebişe küs ama ben inanıyorum yakında o da başlıycak yeniden istemeye, kaçırma derim pırlantaa gidi hatundurr kendisi..

napimmmm dizi izliom bi yandanda burda yazıom ama hep burdayım wallaa tabi var kıs hamiş kilotları daha göğüslerde şişecek sığmıcak sütyene emzirme sütyeni almıştım ben cok rahattı valla...45 liraya aldımdı ama ...

sen yemek yapmayıda mı biliyon
gez tilotla gez daha halvet yapamamış

sara abla inşallah yarınki test sonucunda olumlu haberler alırsın dualarım seninle rabbim yüzünü güldürür inşallah

dumancım hamişler için iç çamaşırı var alt üst atlet .ütyen hepicii var
şimdilik alt almaya başlayım ben o zamann sağol cicim..

valla canım şimdiden maşallah baya oldular ,,ben dana gibi olucam herhalde sonuna gelince bakınıyım bi aslında bişey almak istemiyorum kesinleşene kadar iice ama ne bileyim bunşar şart gibi duruyo...

saraaa dualarım seninle canım inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz.kaçta yaptırırsın test ona göre girerim nete

bencede canım hemşom benim bol bol dua ediyorum ben ona
bu arada dumancım nasılsın iş yerindeki sorunu ne yaptın kazasız belasız atlattınmı :26:

bencede canım hemşom benim bol bol dua ediyorum ben ona
bu arada dumancım nasılsın iş yerindeki sorunu ne yaptın kazasız belasız atlattınmı :26:

yok cnm bugün sonuçlanmadı bikaç gün sürer..ama %99 benden kesilecek bi mucize olmazsa, en azından ona hazırladım kendimi bebişim için sadaka olsun napim...

Evet cnm nasipse öyle olacak inşallah :)evet doğal yolla oldu cnm Rabbim in mucizesi

canım ben 3 bebegimi kaybettim 1 bebegim 20 haftalıktı erkek
sonra 7 sene sonra 2 ogluma hamile kaldım oda 18 haftalık
3bebegimide kızımı ömürümü yane 18 haftalık olarak kaybettim 29 mayısta geçen sene11 senelik evliyim diyetetyim 75 düşersen işşallah bebege vesile olucem eylül veya ekim gibi bebege vesile olucem işşallah bu arada kan pıhtılaşması var birde pko var rahim agzı açıklıgı var rahimim gene dikilicek igne kullanıcan pıhtılaşma için daaha aydınlatıcı olmadıysa sönra dönerim sizleretedavideyim 1 haziranda ilaç tedavisine başladım özgeçmişim bu canıms en yaz benim çıkmmam lazım sonra göürüşürz eşimle ilgilenmem lazım canım sonra görüşürüzkızlar iyi akşamlar bebeler sizle burda muhabbet varken eşimle muhabbet etmem lazım k.i.b

Son düzenleme:
siz misafirinize bölemi davranıyosunuz nasıl ev sahibisiniz ayağımız alışaydı eyiydi amma neyse sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…