Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrr şimdilik bana müsade olişimle karnımızı doyurak
acıktık ayol sonra gelecem
sessa hadi sende işlere koyup pasaklı karı

ohh mis gibi oldun bende camlarımı siliyorum yavaş yavaşş
temizlliğe kalkacağım ağır işleri halldiyomm,,
2 tane halım var yıkanacak yarın hava yağmurlu imişş onları yıkıcaktım vazgeçtimm,,
afiyet olsun gülümm

kızlarrr şimdilik bana müsade olişimle karnımızı doyurak
acıktık ayol sonra gelecem
sessa hadi sende işlere koyup pasaklı karı

kız ben değil kocam pasaklı okumadın mı hayatımda ilk kez böyle oldu ev diyorum ayol ben 1 aydır başka şehirdeydim diyorum kız okusanaaaa
2 gündür anca kaba temizliğimi bitirdim eve geldiğimden beri oturmadım desem yeridir artık bugün moral de bitti enerji de.. sorun ince temizliğe geçmek için moral enerji bulamamak

ama bu oda oda olayını deneyecem bakalım.. toptan yapmaktan daha kolaysa yaşadık bir de şu erenayın dediği derzler için mavi suyu aldıracam yarın da onu denerim..

erenay mood sewinçç hepinize teşekkür ederim kızlar 2 saattir oturuyorum kalkayım tekrar biraz hem dinlendim hem de az da olsa moralim düzeldi bakalım..
(tabi bu sevincin pasaklı demesi hariç benim durumumu anlamamış bile

hadi ben gittim öptüm hepiniziiii.. mola verince haberdar ederim sizi durumdan

Ben ilk 1 ay klomen kullandım tek doz sonra kullanmadım 1 ay sonra düzgünce başladım tedaviye gene ilk ay tek doz kullandım 2 aydır falanda glukofen + 2 doz klomen kullanıyorum bu ayda büyümedi gelecek ayda gene aynı kullanacakmışım ozamanda olmazsa bu sefer iğnelere geçilcekmiş bende tablet kullandım zaten şimdiye kadar ama fazla etkili olmuyo anlaşılan ilaçlar iğne daha etkili anlaşılan inşallah öyle bari olur yaa evet canım 18 olmayınca kullanma boşuna işe yaramaz zaten 3 ay falan klomen tedavisi en fazla kullandırcakmış doktorum ama tabi şimdi tayinciyiz ya bakalım ordaki doktorum ne diycek ayrı bi tedavimi verir acabaa? :26::26:

ya yatağın konumu fealn değiştiya nerde yatacağımı bilemedim. doğru karar vermek istedimbu arada koyu renklilerde pervol kullanıyosun ama normal renklilerde

canım onlardada aynını kullanıyorum böylece renk değişikliği olmuyo renklililerde sadece beyazlarda ve çok açık renklilerde toz deterjan kullanıyorum

ay canım geçmiş olsun yaa buda sana ders olsun yeme bidaa tuzlu çekirdek kuruyemiş falaaan dikkat et kuzum kendine

off yaa canım çok sıkkın sara nın bebekleri tutunamamış
Haktan hayırlısı diyoruz ama üzülmemek elde değil
hadi yaa tutunamamışmıı ay çok üzüldüm yaa allah sabır versin dilerim kendiliğinden olur bebişi bugün aldığım ikinci üzücü haber kankeytomunda sanırım bebişi ölüymüüş 7. haftası içindeydi kalp atışlarını dinlemeye gitmişti bugün bebişinin ama atmıyomuş doktor belki gelişimi geriden geliyodur genede 1 hafta daha bekleyip gene atmazsa öyle alalım dimiş ay kuzum yaa kıyamam onada

maymuş seni kırdın kızın kalbini işte

ayy çok geçmiş olsun canım kız madem alerjin var niye yiyosun sende tuzsuzundan bari yeseydin gerçi o da ne tatlı gelmiştir yasak ya:)

sara canım çok üzgünüm.hayırlısı böyleymiş,inşallah doğal yolla kavuşursun bebeklerine, çok tanışamadık senşnle ama bugün aklım hep sendeydi,üzgünüm canım.

erenayefecim canım geçmiş olsun hasasiyetin varsa dikkat et Allah şifa versin tatlım

sağol canım Allah razı olsun senden çok üzgünüm kendimi toplayayım daha detaylı tanışırız kendine iyi bak

sağol canım Allah razı olsun senden çok üzgünüm kendimi toplayayım daha detaylı tanışırız kendine iyi bak

bilmiyorum faydası olurmu ama ya en kötüsü olsaydı diye düşünmeye çalış.ben 3 kez bebeğimi kaybettim her seferinde belkide sakat olacaktı,belki doğup küçücükken melek olup gidecekti allah bunları yaşamamı istemedi diye düşünerek toparlanmaya çalıştım... sende öyle düşün, belki çok daha kötü bi şekilde kaybedecektin bebeğini...hayırlısı böyleymiş..dularımdasın canım inş.en kısa zamanda doğal yollla kavuşursun bebeğine.

2 kere özgeçmişimi yazdım yazmamışsınız buraya siz beni beyenmiyosunuz

selam başakkkk
evini merak ettim ama biz arkadaş değilmişizçok yazık bize
kızlar sizlere de selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…