yok kız evimi süpürdüm sildim toz aldım
kocişimin en sevdiği yemeği yaptım mumbar dolması
sakatatı sevmeyen bilmezbelim ağrıdı yawww
kalk evini temizle oturmuş işin nasıl biteceğini düşüneceğine
kızlarrr şimdilik bana müsade olişimle karnımızı doyurak
acıktık ayolsonra gelecem
sessa hadi sende işlere koyup pasaklı karı
canim ben 32gunde bir adet olurum, bazende 30gunde bir bilmem ki..ama ben iynesini kullanmadim, tabletini kullaniyorum.bilemiyorum, doktor 2gun sonra gel biraz buyumesi lazim dedi, 18e ulasmazsa catlama ignesi kulanamam dimi ? sen kacinci keredir klomen tedavisi kullaniyorsun?
ya yatağın konumu fealn değiştiya nerde yatacağımı bilemedim. doğru karar vermek istedimbu arada koyu renklilerde pervol kullanıyosun ama normal renklilerde
kızlar günaydın diyim öncelikle
başakçım canım evin çok güzel olmuşş
maşallah
kocaman evin ne güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn.....
değmiş beklediğineee,,,,
ben bugün halı yıkayacağım gecede kocişim evde belki gelemem ama gündüz uğramaya çalışıcamm
bu arada akşam başıma neler geldi bi bilsenizzz
şimdik ,benim iyot hassasiyetim varya yani tuza ,
2 akşamdır misafirler varya çayın yanında çekirdek yiyos tabisi....:125::125:
ben gece bi kabardım hryerimde kocaman kocaman kabartılar çıktıııı:90:
çok kaşındilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr kocişim çok korktuuu tabi bende:18::18:
az kaldıı acili boyluyodummmm:94::94:
neyse ki uzun kşıntı ve kolonya operasyonundan sonra sakinleştiii
neyse iyi günler arkadaşlarımmmm....
hadi yaa tutunamamışmıı ay çok üzüldüm yaa allah sabır versinoff yaa canım çok sıkkın sara nın bebekleri tutunamamış
Haktan hayırlısı diyoruz ama üzülmemek elde değil
yüzümü niye kaydetti kızım. yoksa öldürceğin adamlar listesine mi koycan beni:18:
maymuş seni kırdın kızın kalbini iştecanım ben espiri yaptım tabiiki inşallah alınmadın:26:
ama bu kadar canının yandığını bilmiyordum. tabiiki alınırsın bu durumda.
sonuçta sende bizim yürüdüğümüz yolardasın afedersinaramıza katılmanı isterim
normalde çok tatlıyımdır ama bu maymuşluğu nası yaptım bilmiyom:78:
kızlar günaydın diyim öncelikle
başakçım canım evin çok güzel olmuşş
maşallah
kocaman evin ne güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn.....
değmiş beklediğineee,,,,
ben bugün halı yıkayacağım gecede kocişim evde belki gelemem ama gündüz uğramaya çalışıcamm
bu arada akşam başıma neler geldi bi bilsenizzz
şimdik ,benim iyot hassasiyetim varya yani tuza ,
2 akşamdır misafirler varya çayın yanında çekirdek yiyos tabisi....:125::125:
ben gece bi kabardım hryerimde kocaman kocaman kabartılar çıktıııı:90:
çok kaşındilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr kocişim çok korktuuu tabi bende:18::18:
az kaldıı acili boyluyodummmm:94::94:
neyse ki uzun kşıntı ve kolonya operasyonundan sonra sakinleştiii
neyse iyi günler arkadaşlarımmmm....
maymuş seni kırdın kızın kalbini işte
ayy çok geçmiş olsun canım kız madem alerjin var niye yiyosun sende tuzsuzundan bari yeseydin gerçi o da ne tatlı gelmiştir yasak ya:)
sara canım çok üzgünüm.hayırlısı böyleymiş,inşallah doğal yolla kavuşursun bebeklerine, çok tanışamadık senşnle ama bugün aklım hep sendeydi,üzgünüm canım.
sağol canım Allah razı olsun senden çok üzgünüm kendimi toplayayım daha detaylı tanışırız kendine iyi bak
2 kere özgeçmişimi yazdım yazmamışsınız buraya siz beni beyenmiyosunuzSevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE:25 yaşında, 7 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, adet düzensizliği var, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 25 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, yumurtlayamıyordu, 2 kez klomen tedavisi gördü sonuç alamadı, tedaviye ara verdikten sonra doğal yolla hamile kaldı... ***
MOOD:26 yaşında, 1.5 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***
BELİNAYSU:21 yaşında, 2 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33:27 yaşında, 3.5 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharından sonra hamile kaldı...***
NAZEMİR:36 yaşında, 14.5 yıldır resmi 7.5 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, 2011 ocak ayında tüp bebeğe başladı o da bizden yani yumurtlayamıyor...*****
YETEEER:36 yaşında,8.5 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4.5 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...
SARA_28:37 yaşında 4 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı, şu an tüp bebek tedavisinde...***
SERAY0307:29 yaşında, 1.5 yıllık evlı, ev hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY:32 yasında, 3.5 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...
HATİCEEE:23 yaşında, 6.5 yıllık evli, 1 kızı var, 3 yıldır yeni bir çocuk için çalışmalar yapıyor, 2010 yılında ve 2012 ocakta bir düşük olayı var, yumurtluyamıyor...
MYHOS:25 yaşında, 1.5 yıllık evli, çalışmalara yeni başlandı ve son hız devam etmekte...
HURR:32 yaşında, 12.5 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bıraktıktan bir süre sonra hamile kaldı...***
NİKOLAY:26 yaşında, 2011 temmuzda evlendi, iş hatunu, hamile... ***
BENGİSU: 24 yaşında, 1 yıllık evli, henüz taze gelin ve ev hatunu, eşiyle 8 ayda hızla evlendiler, evlendiğinden beri çalışmalar yapıyorlar ama tık yok, pkolu...***
KSEL:32 yaşında, 4 yıllık evli, iş hatunu, 2011 mayıs tan bu yana çalışmalar yapıyor, yumurutlayabiliyor fakat yollar engelli süpermenlerin sayısı ve hızı yetersizdi, topiğimiz ona uğurlu gelmiş olmalı ki katılır katılmaz preseed jeli ile gebe kaldı ... jel bebek***
DUMAN85:26 yaşında, resmi olarak 1.5 yıllık aktif olarakta 1 yıllık evli, iş hatunu, 1 yılda 3 kez düşük yaptı, kan pıhtılaşması sorunu ile uğraşıyor ve 3-5 yıl içerisinde menopoz tehlikesi vardı ama şu an doğal yolla hamile kaldı...***
HACER_31:32 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, bir düşük olayı var, ocak 2012 de myomdan ameliyat oldu, bi süre sonra doğal yolla hamile kaldı...
SEWİNNCC:32 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 5 yaşında bir oğlu var, ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük olayı yaşadı, kanında pıhtılaşma sorunu var o yüzden bi süreliğine korunma aşamasında...***
HADİSKO:25 yaşında, 3.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 yıldır bebek çalışmaları yapıyor...***
İNGİLİZCEMUZİK: 25 yaşında, 1 yıllık evli, ev hatunu, evlendikten bir süre sonra bebek çalışmaları yapmaya başladılar ve bebişi çok bekletmeden geldi...
EYLEMSEVCAN:32 yaşında, 2.5 yıllık evli, ev hatunu, 1 adet kızı var, kızından sonra 1 düşük yaşadı, bal ve çörek otu karışımından sonra hamile kaldı...
UMMUUMAR:22 yaşında, 10 aylık evli, ev hatunu , yumurtlayamıyor...
BEGUMSAVCI: 23 yaşında, 1 yıllık evli, ev hatunu, bebişi olmaması için tıpta bi nedeni yok doktorlar pskolojik diyor...
BAT LİSTEMİZ
SERAY: 28 MAYISKIRMIZILAR TEŞRİF ETTİİİİ
SEVİNÇ: 8 HAZİRAN:97:
BELİNAY: 12 HAZİRAN :97:
NAZEMİR: 14 HAZİRAN :97:
MOOD: 17 HAZİRAN:97:
BENGİSU: 18-20 HAZİRAN :97:
ERENAYEFE:
DUMAN:BAT YOK:118:
UMMUUMAR: 22 HAZİRAN:97:
HADİSKO: 18 HAZİRAN:97:
SERAY: 3 TEMMUZ :97:
2 kere özgeçmişimi yazdım yazmamışsınız buraya siz beni beyenmiyosunuz
mumbarmııııı banada işkembe dolması yaparmısın bacım yaa
iyi akşamlar kızlarnasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?