Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyiz cnm sen nasılsın?nasıl gidiyo?duyarsın cnm merak etme çok güsel bi duygu onun pıt pıt minicik kalbinin atışı allah herkese nasip etsin sende duyacaksın bak görürsün

saolasın hurcumm inşallah Allahım nasip etsin senin nasıl gidio kasıkların ağrıyomu çabuk yoruluyomusun, vala bi iş yapcam zaman 40 kez düşünerek yapıyorum yardımcımda yok nasıl olcak bilmiyorum hsonu temzlik yaptım bi odayı süpürdüm bi yattım hep dinlenmemi istiyo vala

biraz çabuk yoruluyorum cnm kasıklarımda ağrı olmuyo şimdilik.işler gözümde büyüyo walla benimde cnm ya aman dinlen fazla yorma kendini sen lazımsın cici anne

biraz çabuk yoruluyorum cnm kasıklarımda ağrı olmuyo şimdilik.işler gözümde büyüyo walla benimde cnm ya aman dinlen fazla yorma kendini sen lazımsın cici anne

Halimize şükür Allahım isteyenlerede hemen versin bekletmesin ben kafayı yiyodum olmuyo diye şimdi bu sıkıntılar bile hoşuma gidiyo eh biraz nazlı oldum ama inşallah abartmam

Halimize şükür Allahım isteyenlerede hemen versin bekletmesin ben kafayı yiyodum olmuyo diye şimdi bu sıkıntılar bile hoşuma gidiyo eh biraz nazlı oldum ama inşallah abartmam

dimi ama cnm AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN rabbim herkese nasip etsin inşallah .eeeeeeee birazcık nazımız olsun cnm o kadarını hakediyoruz

tatlım ben şi,mdilik çıkıyorum eşim geliyo çarşıya gidicez grşrz:79::79::79::79:

karılar napıyorsunuz bakem valla ben koşturuyom gene
bu arada daha yaz temizliği yapmayan pasaklı karılara duyurum var
2. yaz temizliğine başladım işten fırsat buldukça gelecem karılar

kız ben anladım durumunu hani evde iş dolu sen buralarda takılıyon ya o yüzden pasaklı karı demiştim

çok geçmiş olsun canım haktan hayırlısı herzaman için

karılar napıyorsunuz bakem valla ben koşturuyom gene
bu arada daha yaz temizliği yapmayan pasaklı karılara duyurum var
2. yaz temizliğine başladım işten fırsat buldukça gelecem karılar
benim zati bitti ohhhhhh sanada kolay gelsn pis karı kimbilr evin ne kadar pistir

benim zati bitti ohhhhhh sanada kolay gelsn pis karı kimbilr evin ne kadar pistir

hade ordan daha nisan ayında yaptım yaz temizliğimi camlara yağmur yağdı diye içime sinmedi gel bak yağ dök yala
misim ben missss benim evimin pis hali bilem çoğunun evinden temizdir

hade ordan daha nisan ayında yaptım yaz temizliğimi camlara yağmur yağdı diye içime sinmedi gel bak yağ dök yala
misim ben missss benim evimin pis hali bilem çoğunun evinden temizdir

sen burdaki karılara pismi demek istedinkaçncı katta oturuyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…