Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sende bendensin demekki hamişken resmen sürünürüm ben

heeee daha temizliğe başlamayan karılar var herhalde bayramı bekliiiler ikisini bir edecekler
canım

kıs hamişkte çatlamamak için bebe yağımı sürsem. artık sürmeye başlaam gerek sanrm

Son düzenleme:
duman kız beydağlı gelmicek galiba msjta attm ama yanıt vermemiş çokmu krıldı acaba.

maşşalhh amma yatacan haaaaa keşkem bıraksaydın

eğer beydağlımı kırdıysan gözünü oyarım senin karııııı
annesi rahatsızdı belki onunla uğraşıyodur

başak karısı iklinin sonucu ne oldu bebiş nasıl
ın yok gerçi daha geçmişteyim ama

sana bu msjı yazmştm

kız beebk yapmayı biz öğretiriz sanaaaaatam biizm alanımızz ayrınytılı olarak geniş vakitte sana bilgi veririm . hatta ben nasl yaptım onu bileee

başak karısının takdiklerine sakın bakmayın hayatta hamiş kalamazsınız onun Allah yüzüne bakmış
yoksa ayda bir kereynen o hooooooo ooooo

geçmiş olsun eroşcummmm....

güselde ben hiç tadamıom hele sıcaklar çöktümü mersine kaçıcammm yada antalya

canım dikkat et sende yeme çekirdekkkk yeme deli karıııı bak iki dkka boş bırakılmaya gelmiosunnn

ay kısss sanki oralar cok serin nese denizden çıkmazsın artık

walla bende sinirliyken kendimi işe veririm o zaman o hışımla bi güzel yapılıoki insanın kafası dağılıo wallaa yoksa ilhamın gelmesini bekliomm...

off yaa canım çok sıkkın sara nın bebekleri tutunamamış
Haktan hayırlısı diyoruz ama üzülmemek elde değil

canım yaaaa Allahım hayırlısını nasip etsin...inşallah doğal yolla en kısa zamanda gelecek bebişleri saracımın....

becerikli hatuna bak senn yaaa....bende istiommmmmmmm mumbarrrr....accıkda kızartsana süper oluooo

başakcımmm sonuçların ii çıkmış kuzucumm cok sevindimmm...Rabbim korusun sizi yaww bu doktora giderken zaten şunu sorcam bunu sorcam die gidioz bişi soramadann totomuza baka baka dönüoz ama ben en son gittiğimde yazdım kağıda koydum doktorun önüne ohhhh...tabi o işi yine soramıodum olduda bitti maaşallahhh

karılar napıyorsunuz bakem valla ben koşturuyom gene
bu arada daha yaz temizliği yapmayan pasaklı karılara duyurum var
2. yaz temizliğine başladım işten fırsat buldukça gelecem karılar

ohhh maaşallahhhh banada gelsene sevinçcimmm...ben daha halıları bile kaldırmadım...hoş daha dün gittim evimee 3 haftadır gitmiodum...kadın tutcam wallaa...toptan halledecem temizlik halı perde vss...1 gündede bitmez 2 gün alırım artık napimmm ...kolay gelsin sana cnmmm...

eğer beydağlımı kırdıysan gözünü oyarım senin karııııı
annesi rahatsızdı belki onunla uğraşıyodur

yokkız dün başka topikteymiş ama cvp bilem vermemiş valla çok üzüldüm bida msj attım. kız o kadar kötü bişi demedimki.

bebk istemiyo sandım onu.:18::18:ayy gelmezmi bida

o biçim karısın vallllaaa
ikili iyi çıkmış gözünaydın hade bakam halvetede girmişsin altın kuru keyfin yerinde
bu arada yağlanmaya başla ben hem bebe yağı hemde badem yağı kullandım
1 tane bilem çatlağım yok hem karın çok rahat büyüyor kalınmadan

kıs hamişkte çatlamamak için bebe yağımı sürsem. artık sürmeye başlaam gerek sanrm

kız bu saatte kk da ne işin var kargalar kahvaltı yapmadan temizliğemi giriştin

sağol zarif hatunum benimaslında doktor sağlıklı bi gebelik diyorsa bence sonuna kadar halver serbest demektir ööle diilmi:26:

kız sorma başka soracaklarımda oluyo hepsini unutup sadece doktoru kuzu kuzu dinleyip geliyom.

sadece doktorun dediklerine "tamam" diyorum ağzımdan başka bişi çıkmıyo

ama bu kez sesim çıktı şunu diyebildim: niye bebeğe bakmıyos

göstermedi ya bebişimi

yokkız dün başka topikteymiş ama cvp bilem vermemiş valla çok üzüldüm bida msj attım. kız o kadar kötü bişi demedimki.

bebk istemiyo sandım onu.:18::18:ayy gelmezmi bida

bebek neden istemesin 7 tane düşüğü var psikolojik olarak hazır hissetmesi lazım
oda benim gibi pıhtılı

hoşgeldin yavriiiiiiiiiiiii

kız aysun sesin niden çıkmıyorrrrrr eve gidecektiniz haniimm kız dün kocişe mumbar yaptım ilk defa
herif bana tekrar aşık oldu

geçmişi okudum bitti yazdımm...walla eve gittik dün evimizde yattıkkk...ama kayınbabamı pansumana götürecektim o nedenle sabahtan geldim...onuda hallettik ...2 günde bir pansuman var...olmamı kıssss benim kocişde yemezki yapsammm...şırdan yer ama karın mumbar yemezz...garip demi

başak karısının takdiklerine sakın bakmayın hayatta hamiş kalamazsınız onun Allah yüzüne bakmış
yoksa ayda bir kereynen o hooooooo ooooo

nie öle dion kıssss Allah belki öle olanlarında yüzüne bakarr bak sen o taktik işe yarıcak kesin...kucaklarda laptop ellerde mouse tv ye bakan yüzler sonrada gelsin bebişlerrr

çatlaklar hamişkten sonrada duruyomu ay çok kötüymüş kız. o zaman ben başlıyım şimdikten. senden neyim eksik. sen çatlamadıysan benmde çatlamam gerek
iyilik canım senden naber?

cnm sende beb yağı kullanıyomösn

nolsun bebeğim ya kalktım kahvaltı hazırladım kendime pc başında yidim

burda çok vakit kaybediyorum kalkasım gelmiyo.

kız sevinç sen nasl yetiştiriyon işlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…