Aaay bi havalara giirdiim efet çok tatlıyımdııırslm tatlı topiğin baldan tatlı hatunları nasılsınız bakem gerçi kimsecikler yokta ben yinede bir selam vereyim dedim
Aaay bi havalara giirdiim efet çok tatlıyımdııır:124:
kızlar bende burdaydım uzunca bir süre bişe yazmayınca kk beni dehlemiş
Sanada hayırlı akşamlar canııım nasılsıın?
hoşgelmişsin canım başak yapmıştırr o az cadı değil sen inadına gel canımmm hahahyt
ay hadi yaa tırstım baak pko yüzünden rahim boyumu kısalabiliyomuuşcanım ben o ilaçlaeı kullandım 2 kere çatlatma ignesi oldum fayda etmedi sogan kürüyle ogluma hamile kaldım benim kızımda dikiş atıldı gene durmadışimdi umudum gittigim doktor bakalım doktor pko yüüzndende rahim boyun kısalabilir dedi işim allaha kaldı artık doktor vesile
valla pek sıcak karşılanmadım ama aynen inadına geliyom pek bir arsızım bende ayol
canım yok öle olmamıştır da çok sayfa atlıo muhabbetler koyu senin yazılarını görmemişlerdir belkide bazen benide tınlamıolar ben de fasulye gibi geziom arada
şaka yaptım canım başak saolsun çok sıcak karşıladı sayfalar yoğun olunca arada kaynıyosun gerçekten ama ben yinede bodoslama dalıyom malum başak öyle hatunları seviyor
iyim canım özlemişim kızz seni hiç yazmıonda artıkın ayrı gayrı düştük heee
valla bende özledim kuzum yaa kociş bu aralar akşama kadar çalışıyo oyüzden bende pek giremiyom canım yaabilmim anam kisme yok güya biride yazmış yeni gelene sanırım sen bide gece muhabbetlerini gör dieeegördük
kızlar bende burdaydım uzunca bir süre bişe yazmayınca kk beni dehlemiş
öyleyimdiy çok mütevaaziyimdiyçokta mütevazıyız
sevilmiycek gacımı başak muhabbetleri çok hoşuma gidiyor senin muhabbetlerde çok hoş arayıpta bulamayıcağım hatunlarla dolu burası hepiniz birbirinizden harikasınızhe benden bahsediosun yaniii başak benide çok seviomuşşş biliomusun bende seviom zilliyi
valla bende özledim kuzum yaa kociş bu aralar akşama kadar çalışıyo oyüzden bende pek giremiyom canım yaa
öyleyimdiy çok mütevaaziyimdiyhoş geldin canım sende
canım yok öle olmamıştır da çok sayfa atlıo muhabbetler koyu senin yazılarını görmemişlerdir belkide bazen benide tınlamıolar ben de fasulye gibi geziom arada
valla pek sıcak karşılanmadım ama aynen inadına geliyom pek bir arsızım bende ayol
he benden bahsediosun yaniii başak benide çok seviomuşşş biliomusun bende seviom zilliyi
nese canım hepinize iyi geceeler öpüldünüz sabah görüşmek üzere
aşkolsun kızlar yaa siz bizim topiğimizin güllerisiniiizhadisko biraz dikenlisi sadecenee arada tikenlerini gösteriyo başağa bidahakine senin içinde tikenler başağı demek kötü davrandı sana heee biz sorarız onaa
kız zaten ona bizde kıyamayız cadıdır madıdır ama bitanemizdir o bizim insan sevdiğiyle uğraşır ya bizimkide o hesapyok kız kıyamam ben ona hem başak bana sıcak davrandı hemde o hamile bebişine yazık
merhaba kızlar ,
ben buralarda yeniyim ve çok dertliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?