bencede nazocummmmm bu başak sararttı bizi bende sarıyımmben vardım ama kimse yok diye oyuna dalmışım
ama artık bende çıkayım bukadar nöbetçilik yetti zaten başak benim yıldızlarımıda sarartmışhergün gelmeme rağmen
demekki artık hergün takılmama gerek yok
hayırlı cumalar tatlımmm ,inşallah seninledir bebişin allah doktor yollarında süründürtmesin bizleriiiigünaydın herkezleree
hayırlı cumalarrrabbim dularımızı kabul etsınnn benim reglıme 4 gun kaldı inş bebişim gelir yoksammm gene dogru doktorrr
yeter abla canım nasılsınnHAYIRLI CUMaLARRRR RABBİM DULARIMIZ KABUL ETSİN İNŞŞ
anammmarkıdeşleeeeeeeeeeeee tüm tekirdağlılarrrrrrrr
depremle uyanıvedik be yaaaaaaaa
çommmm çokkkkkkkk korkuvedik sokaklara salıvedik kendimizi be yaaaaaaaaa
hayırlı cumalar tatlım nasılsın?hayırlı cumalar kızlar, Allahım kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin hepinizi kocaman öpüyorumm
arkıdeşleeeeeeeeeeeee tüm tekirdağlılarrrrrrrr
şööle oldu tatlım üst katta bizim evimiz inşaat halindeyken evlendik. 3yıldırda yapılmasını bekliyoruz. 3yııl kaynanayla oturdum. kaynanayla aram idare eder sorun yok. arada illaki sorunlar çıkıyordu ama benm asıl sorunum kocasıylaydıcanım belkim sonra anlatırım biraz özelde
canım dur tahmin ediyim kaynanam evi kapa aldı parası oldukça yaptırdı o arada senide eve bir aldı sonra evine geçtin haklımuıyım bu arada kaynananla aran nasıldı merak ettim
sizlere doyum olmaz bende çıkıyorum sonra sveişirk artık sizlerle
başak tilotla mı temizlik yapıyoonnnnn... ay hiç güleceğim yoktu kızım alemsin yaaaagiy rahat şeyler temizliğini bitir sonra da tilotla kocişi karşıla mademm
başakkkkkkkkkkkk bebişine yunus sesi dinlett dün bana hacer söyledi bebeğin beyni gelişiyomuş anne karnında bi görsen benimkini dinletiyom nasıl tekmeliyo beni bu arada nasılsın canım.
valla 2..3 aydır pek tertip kalmadı bende canım isterse bal dök yala ama şu son aylarda bana tembellik çöktü
o yüzden kimseye çemkirmiyim kendimi biliyom
bende seni kapı tarafına yatırıyo sandım pardon
sağol tatlm evet önemli olan içindeki mutluluk. artık derte tmiyorum. sadece börülcenin şu koltukları çıksa rahatlıycamiyi geceler kızlar
başakcım evini çok beğendim canım,ama seray gibi her kareye kardelen bunu beğendi yazamadım,kusuruma bakma artıkın
rabbim güle güle oturmayı nasib etsin,zamanla içindeki eşya boşluğu da dolacaktır zaten
gerçi sen şu haliyle de çok mutlusun,önemli olan da bu
ben şimdi yatıyorum,iyi geceler
belinay kuzum sen niye o saatte kalkıyon:26::26:günaydın herkezleree
hayırlı cumalarrrabbim dularımızı kabul etsınnn benim reglıme 4 gun kaldı inş bebişim gelir yoksammm gene dogru doktorrr
dün gece bizde hissettik. belkim sabahta olmşurarkıdeşleeeeeeeeeeeee tüm tekirdağlılarrrrrrrr
cnm geçmişi okuyodm kusura bakma. yunus sesini nerden buldun
inşaallah bebeğin 4 gün sonra sana seninle olduğunu bildirir canım:))günaydın herkezleree
arkıdeşleeeeeeeeeeeee tüm tekirdağlılarrrrrrrr
internette yaz yunus sesi diye çıkıyo bitanem
nerdesin sen kaç saattir ben bu msjı yazalı 50saat oldu topik topik gezdm sıkıntıdan
bakıyomda herkes burda
kıs başak senle muhabbete geldim
çok meraktayım bugünn size sölicem gülceniz diye korkuyommm
neyse nasıllarsınız hatunlarr
nerdesin sen kaç saattir ben bu msjı yazalı 50saat oldu topik topik gezdm sıkıntıdan
annem körsün mü,daha bdt ye 12 gün var,bide uzatmaları oynarsak,daha bi 20 güne kadar yolum var kıssssssssağol tatlm evet önemli olan içindeki mutluluk. artık derte tmiyorum. sadece börülcenin şu koltukları çıksa rahatlıycam
kıs sen ne zaman doğurcan oğluşunuiçindemi saklıycan anlamadımki
belinay kuzum sen niye o saatte kalkıyon:26::26:
dün gece bizde hissettik. belkim sabahta olmşur
bakıyomda herkes burda
bakıyomda herkes burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?