erenaycım sende bebeğini kaybetmişsin çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın..ilaçli rahim filmi mi çekileceksin,bende çekilmiştim....neymiş söyleceğin bizede söyle komikse güleriz:))
kardelen kuzum ne misafiri kız karnın burnunu geçmiş gözüne gelmişannem körsün mü,daha bdt ye 12 gün var,bide uzatmaları oynarsak,daha bi 20 güne kadar yolum var kısssssss
neyi neyi,çabuk söyle,misafirim gelcekmiş,kalkmam gerenk
neye gülcez anlamadım söölede gülek
bugün erken kalktım kahvaltımı yaptım biras işlerim var ama çok diilkıs senin ev işlerin bittimi de internette fink atıyon sen ?
ee bat listesine en yazak 10gün içinde mi yazak:26:başak kuzum yaz listeye bakem ilacımın sonunu içtim şimdikk bat;önümüzdeki 10 gün içinde
ayrıca yıldızlarım kızarsın artıkınn
bide kocişimin yarın hafta tatili ben girememm haber veriiiim
ıııı şeyyy benn ııııı geçmişi okuyodum daaaa ondaannn bide ablammm tell açtıııı göremedimm yazıyyııı ayyy korktummm kızma ablacım:18:
sağol canımm allah kimselere yaşatmasınn çok zorr yavrunu toprağa vermekk
rabbim onların acısını vereceği evlatlarla unuttursun inşallahhh
gülmeyin ama
şimdik benim arabamın muayenesi geçmişti bayağıdır eve hapis kalmıştımm
bugün muayeneye gitti(baksana sanki insan)şu aralar muayenedeymiş kociş aradıı
eğer geçerse benden mutlusu yokk buralar dar gelir artıkınn bol bol gezerimm
bugün erken kalktım kahvaltımı yaptım biras işlerim var ama çok diil
ee bat listesine en yazak 10gün içinde mi yazak:26:
bugün erken kalktım kahvaltımı yaptım biras işlerim var ama çok diil
ee bat listesine en yazak 10gün içinde mi yazak:26:
annem körsün mü,daha bdt ye 12 gün var,bide uzatmaları oynarsak,daha bi 20 güne kadar yolum var kısssssss
neyi neyi,çabuk söyle,misafirim gelcekmiş,kalkmam gerenk
niye gülmedin insan bunun için heyecanlanırmıı??amin canım....gerçeği söyliyim mi hiç gülmedim benn, ne güzel işte bol,bol gezersin sevin tabii:))
bdt ne? Ne bilim ben ben hiç doğurmadımkiHayırlısı olsn bakalaım yavaş gelsin sağlam gelsin bebişşşşşşşş
kardelennnnnnnn inş bende senin gibi bu haftaları görürüm canım ne yaptın ağrın felan varmı ya benim arada ağrım oluyo az ama korkuyorum bide kilosu kaç şuan öğrendinizmi bide normal doğummmu gözüküyo bide nst ye bağladılarmı ayyy çok soru sordum çünkü korkuyorumda:18:
niye gülmedin insan bunun için heyecanlanırmıı??
manyaklık işteeeee
beklenen doğum tarihi kuzumm bat gibi
nikolaycım maşallah senin kuzuya da,sona yaklaştın sayılır
diğer kızlar hepinize selamlar
pat diye çıkabilirim yalnız
sağol canımm allah kimselere yaşatmasınn çok zorr yavrunu toprağa vermekk
rabbim onların acısını vereceği evlatlarla unuttursun inşallahhh
gülmeyin ama
şimdik benim arabamın muayenesi geçmişti bayağıdır eve hapis kalmıştımm
bugün muayeneye gitti(baksana sanki insan)şu aralar muayenedeymiş kociş aradıı
eğer geçerse benden mutlusu yokk buralar dar gelir artıkınn bol bol gezerimm
başakcım bdt tkb gibi bişey
Kız bilinen doğum tarihi yani ama yalnız bebeklerin yüzde üçü bdt de doğarmış
erenaycım gelen misafir ikramlı değil canım,uğrıcakmış,ama genede evi bi süpürsem olabülüüüüü
hemen başlayım cevaplamaya,anca biter
inşallah sen de görürsün,inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavruşları kucaklarımıza
geçen bi suyum geldi sandım değilmiş
arada kasılmalarım oluyo ama yalancı kasılmalar onlar,kayda değer bişey yok
bebek pozisyonunu almış,henüz kanala girmese de ama tüm dr lar sözleşmiş gibi,kıymetli bebek,normal doğumun genel riski çok fazla,aman riske atma diyolar bana
e o zaman normal doğumun adı neden normal doğum anlamadım
kilosu geçen hafta 3200 dü,bu hafta sormayı unuttum
şöyle ki dün tam dört defa nst girdim,35.haftada başlamıştık biz
ilk nst de bebek çok hareket etti,kalp atımlarını kabul etmediler,ikinciye girdim,onu hiç beğenmediler,üçüncüyü dr kendi elleriyle bağladı,o da ikinciyle aynı çıktı
tekrar usg girdim,bebek iyi,hatta oynuyo diyo,şaşırdı dr,ben dedim yatırın,ben eve gitmem,gerekirse alın hemen,yok dedi çık servise,bi serum,düzelir
gittim serumu yedim,daha seruma başlar başlamaz nst düzgün çıkmaya başladı,bebeğin hareketlerini sayarsın,şu an her şey yolunda deyip yolladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?