sanada bebemhayırlı cumalarrrrr hoşgeldin paşammm...
hayırlı cumalarrr bengisucumm...hoşgeldinn...
anlıyorum seni cnmmm...tabiki o travmayla biz bayağ bi ilişki yaşayamadık zaten...bişi sorcam eroşummm sen doktora git desen eşine gidermi peki bi sperm testi falan yaptır desen...ben dedim doktor lafı bile duymak istemiom dedi....hadi sıkıosa bidaha aç bu konuyu....:18::18:
benide kovun canım işlerim çok:18::18:kızlarrrrr ben kaçmak zorundayım ama bu muhabbetten kaçasım yyokk yaa napiimm ben
yatak odama girişmem gerek ev ayakta ben burda iteleyin kovalayım beniii
iç güveyden halliceyim bebem seni sormalısağol kuzum hamdolsun iyiyim sen nasılsın baklım:))
yaa haklıyım tabiii....
hayırlı cumalarrrrr hoşgeldin paşammm...
hayırlı cumalarrr bengisucumm...hoşgeldinn...
anlıyorum seni cnmmm...tabiki o travmayla biz bayağ bi ilişki yaşayamadık zaten...bişi sorcam eroşummm sen doktora git desen eşine gidermi peki bi sperm testi falan yaptır desen...ben dedim doktor lafı bile duymak istemiom dedi....hadi sıkıosa bidaha aç bu konuyu....:18::18:
valla bende özledim kuzum yaa kociş bu aralar akşama kadar çalışıyo oyüzden bende pek giremiyom canım yaa
öyleyimdiy çok mütevaaziyimdiyhoş geldin canım sende
ya neresi sevilcek onunsevilmiycek gacımı başak muhabbetleri çok hoşuma gidiyor senin muhabbetlerde çok hoş arayıpta bulamayıcağım hatunlarla dolu burası hepiniz birbirinizden harikasınız
aşkolsun kızlar yaa siz bizim topiğimizin güllerisiniiizhadisko biraz dikenlisi sadecenee arada tikenlerini gösteriyo başağa bidahakine senin içinde tikenler başağı demek kötü davrandı sana heee biz sorarız onaa
ahahah zilli haa süper uyduuuzilli karı başaaak dur kız nereye gidiyooon daha sohbet etceediik kociş kanepede sızdı kaldı uyandırmadım sizce rahatça sohbet edebileyim diye yaa ne zaman gelsem kimse olmuyoduu ne güsel sizi bulduydum bu gecee
ben önceden bu topiği takip ederken saat 23 ten sonra muhabbet başlıyodu ama artık kimse gelmiyor
merhaba kızlar ,
ben buralarda yeniyim ve çok dertliyim..
arkıdeşleeeeeeeeeeeee tüm tekirdağlılarrrrrrrr
depremle uyanıvedik be yaaaaaaaa
çommmm çokkkkkkkk korkuvedik sokaklara salıvedik kendimizi be yaaaaaaaaa
asla sözünden çıkmaz hayırlı evlattır benim kankammmm
bide benim sözümü dinlese ahhh ahhh
ayy kıss çok saf benim kanka yaaa
seviyom ben bu karıyı
seraycım yaranı deşmek istemiyorum kardeşim ama neden vefat etmişti bebeginbende kan pıhtılaşması rahim agzı açıklıgı ve pok var birde bir genim çok çalklışıyomuş bebegim ondan rahimde durmuyomuş senin sebebindemi rahim agzı açıklıgı bebem yada başka birşeymi:44::44:
sanada bebem
benide kovun canım işlerim çok:18::18:
iç güveyden halliceyim bebem seni sormalı
canım beni doktora hep eşim götürüyoo dolayısıyla zorlndığımı ve eziyetimi görüyo o yüzden ona dediğimde 2 dedirtmedi hemen gitti,ama doktorum demiştiki biz sadece bayana ilaç veriyoz bakalım senin sorun varmı demişti o yüzden 2 kere gitti beni m kocişimmm kıyamaz bana testlerini de yaptırdı
"senin çektiğini ben görüyom işin çok zor der hep"ben boşuna mükemmel demiyom adama
sende onunla git doktora denk getir saatlerini doktorunla konuş doktor söylesin ona o zmana itiraz edemez belki
ama sen neden onu doktora göndermeye uğraşıyonn ,sizin doğal gebelik değilmiydiii
sen git bi problem yoksa dene bakalım
ayrıca beydağlının dediği gibi uzak durma o gelmiyosa sen git süslen püslen,kır zincirini
çabuk,çabuk hemen kalk işini bitir kuzum sonra gel rahat,rahat sohbetini yap hadi bakalım aniden biri gelir falan çok ayıp hadi,hadi çabuk işlerini bitir kafan rahatlasın..
nikolaycım maşallah senin kuzuya da,sona yaklaştın sayılır
diğer kızlar hepinize selamlar
pat diye çıkabilirim yalnız
seraycım yaranı deşmek istemiyorum kardeşim ama neden vefat etmişti bebeginbende kan pıhtılaşması rahim agzı açıklıgı ve pok var birde bir genim çok çalklışıyomuş bebegim ondan rahimde durmuyomuş senin sebebindemi rahim agzı açıklıgı bebem yada başka birşeymi:44::44:
merak etme tez vakitte koltukları def ediyom evdengliyim tospam geliyim işlemi korkutçan ,bebek bakmaklamı korkutçan?
ama börülcenin koltuklarında asla yatmam diyim sen bana yere yatak atarsın olurmuu
kuzucuğum bebekim olmasada tecrübeliyim bu konuda acaip çocuk bakarımm,güvenebilirsinn
laf aramızda bende sewdim yoksa hayatta affetmezdim birde hamile tabii ama bana ettiğini çektirecem ona..hiç kimseye fenalığım çok çemkirmem olmamıştır ama bu karı kendi kaşındı...
o kaşınır kızz bakma sen ona o çok saftirik karı,
geçmişte çok kaşımışlığım vardır
sende kaşı onu alıştırdım ben ama yeğenime zarar vermee
aferin sana senin görevin bu madem topik başı karısısın araştıracaksın..hem şaka yaptığınıda anladık zaten ama ben sana ne didim iyi hatırlaaaaaaaaaaaaa
kaşıcam merak etme...yok kuzum tabikide yeğenimize zarar vermem baksana öğlene kadar çocuğu aç bırakıyodu baskı yapalımda acık erken kalksın neyseki bugün kalkmış..
aa ne ayıppppppppp işlerin bitmedimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlarrrrr ben kaçmak zorundayım ama bu muhabbetten kaçasım yyokk yaa napiimm ben
yatak odama girişmem gerek ev ayakta ben burda iteleyin kovalayım beniii
nedenini bilmiom patoloji çıkmış birazdan almaya gidicem ağustosta kaybettim yeni çıktı sonucu....5.5 aylıktı gelişimi yavaştı...bakalım patolojide ne cıkmış...:18::18:hııı bide 3 lü testte nöral tüp defekti çıkmıştı...
ben gidersem gelemem ama temizlikteyimm,yatak odamın camını silcem gardolabı boşaltıp silcem,bazanın altını silcem işim uzun sonrada kocişim gelcek zatenn bi daha evde yarın gece 22ye kadar gelemem
ben hamileyken eşimle hiç gitmedim sorun cıktıgında amniyosentez olacagım zaman beraber gittik ilk ozaman gördü bebişi...ii fikir aslında beraber gitmekte fayda var...ben oda muayene olsun istiom...içim rahat eder en azından....doğal yolla gebe kaldım ben cnmm...süsleniom kuzucumm yapıom hepsini...bakalım adet bitti sanırım bugün bıcı bıcı yapar süslenirim yine...
bende haftaya başlıcam temizliğe( ee sen şimdi ne demek istiyon kalkmıcanmı yani kız sen oturursan kim yapacak o işleri kalk hemen besmele çek başla işlerine sonrada molalarda gelirsin,yine...yani oturursan kalacak ona göre..
merak etme tez vakitte koltukları def ediyom evdenseni yanıma alırım koyun koyuna yatarızzzzzzz
iykkkkk hava sıcak istemem vazgeçtim
nolluyo len burdapis dedikoducularrrrrrr sanki san görümcelik yaptım . ne yaptıysam sankim bu muameleyi görümceler hakeder
aa ne ayıppppppppp işlerin bitmedimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm sen tlfdanmı giriyon
hemen başlayım cevaplamaya,anca biter
inşallah sen de görürsün,inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavruşları kucaklarımıza
geçen bi suyum geldi sandım değilmiş
arada kasılmalarım oluyo ama yalancı kasılmalar onlar,kayda değer bişey yok
bebek pozisyonunu almış,henüz kanala girmese de ama tüm dr lar sözleşmiş gibi,kıymetli bebek,normal doğumun genel riski çok fazla,aman riske atma diyolar bana
e o zaman normal doğumun adı neden normal doğum anlamadım
kilosu geçen hafta 3200 dü,bu hafta sormayı unuttum
şöyle ki dün tam dört defa nst girdim,35.haftada başlamıştık biz
ilk nst de bebek çok hareket etti,kalp atımlarını kabul etmediler,ikinciye girdim,onu hiç beğenmediler,üçüncüyü dr kendi elleriyle bağladı,o da ikinciyle aynı çıktı
tekrar usg girdim,bebek iyi,hatta oynuyo diyo,şaşırdı dr,ben dedim yatırın,ben eve gitmem,gerekirse alın hemen,yok dedi çık servise,bi serum,düzelir
gittim serumu yedim,daha seruma başlar başlamaz nst düzgün çıkmaya başladı,bebeğin hareketlerini sayarsın,şu an her şey yolunda deyip yolladılar
pokmu vaaarpko ne zaman pok oldu kıız ama haklısın pok gibi bişii benimde başımının belası o poook neyse işin şakası bi yana allah sana acil şifalarmı versin sabırmı versin ne deyim bilemedim canım yaa kan pıhtışlaşmasından korkma canım yaa hamiş kaldığında iğnelerle kontrol altına alınıyo oo
merak etme tez vakitte koltukları def ediyom evdenseni yanıma alırım koyun koyuna yatarızzzzzzz
nolluyo len burdapis dedikoducularrrrrrr sanki san görümcelik yaptım . ne yaptıysam sankim bu muameleyi görümceler hakeder
cnm sen tlfdanmı giriyon
kızma ama kızım siz nasıl ailelersiniz anlayamıyom yavv bebek bu babası görmeden olurmuu benim eşim hep kendi götürür,hamileykende,muayeneyede,kontrolede,tahlilede,sonuç almaya bile
doktordan duymalıyım der ne varsa ...
eeee doğal gebellikse çalışmalara hız verin yeter tatlım inşallah bana benzemezsin de hemen hamiş olursunn..
senin sütün gelmişmiydi??
doktora beraber gitmek en iyisi belki durumu görürse yumuşar konuşur yada tepki verir
olmaz ben senle uyumam kocişimlen uyurummmmmmerak etme tez vakitte koltukları def ediyom evdenseni yanıma alırım koyun koyuna yatarızzzzzzz
cnm sen tlfdanmı giriyon
kalkmalıyım diyorum ama kalkamıyorumm son durum ne bilmiyorummmbende haftaya başlıcam temizliğe( ee sen şimdi ne demek istiyon kalkmıcanmı yani kız sen oturursan kim yapacak o işleri kalk hemen besmele çek başla işlerine sonrada molalarda gelirsin,yine...yani oturursan kalacak ona göre..
molalarda gelinmiyo vallla bi gelince kalıyosun
ALLAH iyiliğini versin ben nasıl görmemişim bunu walla pok yazmış,paşamın yazılarına bayılırım zaten..biz tanışmıydık seninle kuzum...
yok kuzucum kayınvaldemdeyimm
bende anlamıom ben cok üzülmüştüm o duruma hiç gelmemişti...demedim bende dememmi gerekio yani...hıhh...
nese kuzucuklarım ben cıkayımmm hastaneye gidim alim bakalım sonucu....hepinizi öpüyommm çokkk ...çok saolun Allah razı olsun hepinizdennn....
walla kayınvalden yapıyosa iyiymiş benimki yerinden kalmaya üşenir...olmaz ben senle uyumam kocişimlen uyurummmmm
ıyykk sen tilotla yatarrsınn benim midem bulanırr ööğğğyykkk:120::120::100::100:
dedikodu değil iyi oku tospaaa
kızım büüyük temizlikteyim ben ama yarım kaldı misafirlerim vardı evin yarısında halı yok,yarısı temiz baştan alıyom mecburennnn
kalkmalıyım diyorum ama kalkamıyorumm son durum ne bilmiyorummm
bilmem kim yapıcek keşke kayınannem burda olsaydıı o yapardııııııııııııııı
aynenhatta mola vermeyip işi bırakıyosunn
sen şimdik beni hatırlamıyooonmuuu hiiih beni nasıl unutursuuunküştüm işteee ağlayılıdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?