Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

okumuşumduyda kesin hatıylayamadım vallaa accık ipucu veysen :26: amin canım inşallah yaa

canım benimde 6 sı kürtaj 1 ide kendiliğinden düşen 7 bebeğim gitti( benimde kanpıhtılaşmam,ve anti kardiopilin m ve g diye buda kanda olan bir sorun rahatsızlıklarım var son kürtajımdan sonra artık uzunca bir süre bebek düşünmüyorum ruhum ve bedenim çok yoruldu korkuyorumda ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun artık ne yapalım elimizde olan şeyler değil bu yaşadıklarımız..kısaca bu canım..

anneme yapıyorum kızlar pastayı çok güzel yapıyom diye bana yaptırıyoo yarın burdaki apartman komşularını çağırcakta oturmaya orda yencek gelin buyrun sizde arkidişler bekleriz pasta yemeyee

ayy ewet yaa hamileleri unuttum pardon..ama böle menü fikri almak hoşuma gider,senin menüde iyiymiş kuzum yeter yani daha ne o olsun

bende çıkıyom şimcilik hadi sizde işlerinizi yapınn başşaakkk kendini çok yorma sakın seni değil bebeği düşündüğümden söylüyorum yanlış anlamaaa

hatırladım canım şimdik 7 düşüğü duyunca çok şaşırmıştım hattaa allah sabır versin canım ne deyim inşşallah bir daha yaşamazsın öyle şeyleer bu arada anti kardiopilin ne kuzum nasıl bişey anlatsanaa :26::26: bu arada kan pıhtılaşması için iğneler olmadınmı canım sen gebelik başlar başlamaz her gün doğurana kadar iğne yapıyolay sanaa bayaa zor bi durum hergün koldan göbekten iğne falan yemek ama bebiş için değer valla benim bi öğretmen arkadaşım vardı onunda bi 7 sene falan olmadı sanırım tüp bebekmi ne yaptılar sonra kan pıhtılaşması çıktı iğne yiyodu her gün okulda derse girmeden önce ama geçenlerde gördümki dünya tatlısı bi kızı olmuştu bebişe kız annen az çekmedi senin yüzünden cadı seni didim severken ama değiyo tabi herşeyeee allah kimsenin kucağını boş koymasın

ayy ewet yaa hamileleri unuttum pardon..ama böle menü fikri almak hoşuma gider,senin menüde iyiymiş kuzum yeter yani daha ne o olsun

hbenim menü hep iyidir çok marifetli gacıyımdır burdanda zamanında az tarif vermedim bizim kızlaraa dünde mantı lahana sarması bide hasan paşa köftesi vardı meselaa o köfteyi tavsiye ederim ben çok severim istediğin xzaman sanada verebilirim güzel tarifler falan canım sen sor malzemeleri söyle ne yapabilirim bunlarla diye ben sana hemen yemek uyduruveririm

sağol canım inşaallah.. ben dediğin iğneleri son 5 hamileliğimde de kullandım diğer sorunum içnde kortzon dahi kullandım gerkli ne varsa yaptık yani ama nasip değilmiş olmadı...anti kardiopilinde bağışıklık sistemiyle ilgili kanda olan bir değer kortizonla düzeltmeye çalıştılar ama maalesef..
arkadaşın içinde çok sewindim kuzum RABBİM çocuğunu ona bağışlasın tez zamanda sanada nasip etsin ...
hadi bende kaçtım sonra görüşürüz...

karılarrrrrrrrrrrr nasılsınız bakemmm evimin işini bitirdim mis olduk misssss
ayyy bugün olişimin karnesini aldık geldik süper bir duygu yaaaaaaa
Allahım hepinize kısmet etsin inşallahhhh
ee neler yaptını yokluğumda

maşallah canım gözünaydın sigara yok sakın haaaaaaa

erenay canım şubatta yaptığın temizliği yaz temizliğinden saydığın için seni kutluyorum
sakın o kışın ara temizliği olmasın evler serildikten sonra 2 kez bende yaptımda ara temizlik
nasıl oluyorsa o şubatta yaz temizliği

bu karı böyle işte önce hamiş oldu bizi unuttu
şimdi evinin sevdasında hiiiç oralı olmuyor
tilotunu giyip giyip geziyor karrııııı

ay darısı bizimde başımıza inşallah inşallah bizde görürüz o günleri bigüün
hadi yaa vurulduğun onca şey yaptığın haldemi düştüüü ah canım yaa yokmu bi çaresi bunuuun :26::26:

yandın gızım sennnnnnnnnnnnn düdüklüden su çıkmadığı sürece korkma kaynayınca altını kız imil imil pişsin
herifin zehirlendimi yoksam beceremedinmi yapmayı :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…