deli deliyi görünce çomağını saklarmiş..onun için hizaya gelne yapim kahvaltımı yaptım banyoya girecektim dedim bir bakim şu kk ya ne neyok...kız ben sizin kadar birbirinni dedikodusunu yapan kanka görmedim he çı,çı,çık....sen kahvaltını yaptınmı bakimm
naptınız kız dün mesajını daha yeni gördüm. yoksam kocan seni çiçekle kandırıp eve gelmedimi
KIZLARR YAZ GELDİİİİİ DÜĞÜN SEZONU ZAMANIIIII
KİMLERİN EVLİLİK YILDÖNÜMÜ YAKLAŞIYOR BAKALIMMMMMMMMMM
BİZİMKİ 16HAZİRAN:123:
canım her nedeni olabilir enfeksiyon rahim agzı açıklıgı hormon bozuklugu ve kan pıhtılaşması vs işte denilicek birşey olsa inan dicem ama bilinmez ne oldugu işşallah çaresi vardır da yavruna kavuşursun
yazık olmuş keşke görseydim ben kuyunca sesim evi inletti
günaydın cicişler ben geldim öpücüklerim nerde
geçmişteyim çatlak karııııııııııııı sevincibn çemkirmelerine yanıt veriyommmmmnbrr
naptınız kız dün mesajını daha yeni gördüm. yoksam kocan seni çiçekle kandırıp eve gelmedimi
KIZLARR YAZ GELDİİİİİ DÜĞÜN SEZONU ZAMANIIIII
KİMLERİN EVLİLİK YILDÖNÜMÜ YAKLAŞIYOR BAKALIMMMMMMMMMM
BİZİMKİ 16HAZİRAN:123:
yaptım yaptım korkma:112:biz dedikodumuzu yapmazsak nasıl kanka oluruzzzzzzzz.
Başımız belası pisliğim o benmmmmm
yok ben duymadımmmmmmbide perdeler icin kola mı ner varmıs kullann varmı kızlarr yada kosla tülll ne iyi gelır bilen varmı
neden kimse gelmemiş yaaa
Kız basak nerdesınnn koca totolu
21 haziran ama herzamanki gibi boş geçicek o bi süpriz yapmadığı sürece bende yapmıorummm
iyi bakalım güzel geçmişöyle bişey yapmaz yapamaaazz benim kocam...kabaca anlatayım,sana dur çok ayrıntıya girmeden sabah güzel bir öpücükle uyandım,sonra gün içinde çiçeğim geldi ardından eşim geldi hediyesiyle sonra yemeğe gittik geldik sonraaaaaaaaaişte kabaca böyle canım...seninkide yakınmış bak ne güzel 3 kişi kutlucaksınız:)))
21 haziran ama herzamanki gibi boş geçicek o bi süpriz yapmadığı sürece bende yapmıorummm
canım her nedeni olabilir enfeksiyon rahim agzı açıklıgı hormon bozuklugu ve kan pıhtılaşması vs işte denilicek birşey olsa inan dicem ama bilinmez ne oldugu işşallah çaresi vardır da yavruna kavuşursun
yazık olmuş keşke görseydim ben kuyunca sesim evi inletti
Günaydın cicişler ben geldim öpücüklerim nerde
kız aferin sana sen söz dinliyosun heee bebiş aç kalmıyo yani,walla iyiymiş sizin kankalığınız
ahahah poklarıyla oynarlar bencedee bebeğin altı nasıl değişir onu falanda bilmiyodur bu şimdi her temizleyişinde ortalığı pok götürür artıkın
Dimi yaa tilotuyla temizlik yapandan ne beklersiinZati baksana kuru fasülyeyi bilem geceden ıslatmadan pişirmiiş beceriksiz anam buuu bi halt bilmiyooo Ee topiklerde gezer ev işleriyle mutfakla hatta kocasıyla ilgileneceğine buralarda gezerse bi halt bilemez tabiisiii
Bencede kendi yapmışki bizimki bi halt öğrenememiiş
valla biz biribimizi yoluyoruz ama aramıza giren olursa kabak onun başına patlıyo. Bi nevi çingene ruhu var bizde
Kız sabah uyanınca karnıma sancı giriyo neden bilmiyorm ama karnımı acıktı acaba diyorumyüreğim dayanmıyo
[sıze=2]
oofff karnım aç zaten valla deniyecem bi ara bunu hem kolay hem de lezzetli gibi canım teşekkürler
tatlım bu hiç birşey yapamamanın çaresi gene kendimizde.. Ben de şikayet ediyorum böyle olduğu zamanlarda ama yaptıkça insanın içi açılıyor hafifliyor, hafifledikçe de daha çok yapasın geliyor.
bunu her konuda aynı şekilde uygulamak gerekiyor dışarı çıkmak, sosyal ilişkiler, bakımlı olmak, cinsellik, kitap okumak, ders çalışmak ya da hobilerinle uğraşmak vs.hepsinde geçerli bu kural..
yani benzer benzeri çeker prensibi bu.. nasıl yaşıyorsan o sana yapışıyor bir süre sonra.. kurtulmak zor geliyor.. Ama zorlayarak bir süre devam ettiğinde bir bakıyorsun ki istediğin şey alışkanlık olmuş..[/sıze][sıze=2]
eskiler alışkanlıklar 40 günde kazanılır derlermiş (iyisi de kötüsü de) ve bilimsel olarak da bu kanıtlanmış ama 21 gün diyor davranış bilimciler.. bir konuda 21 gün kendimizi zorlayarak yaparsak eğer, sonrasında bir bakıyoruz ki kendiliğinden yapıyoruz farketmeden.. Otomatiğe bağlanmış alışkanlık olmuş..[/sıze][sıze=2]
aynı şekilde kötü alışkanlıklardan kurtulmak konusunda da uygulanıyor bu kural.. Sigara gibi..[/sıze]
[sıze=2]
ben bilerek denemedim ama şunların hepsi başıma geldi : (bir süre yaptığımda ya da yapmadığımda )
kendimize bakmadığımız zamanlarda içimizden aynaya bakmak bile gelmez,
ama bakımlı olduğumuz zamanlarda gelir gider bakarız aynaya ay ne güzelim deriz :)
ev kirliyken ya da dağınıkken yapmak istemeyiz istemedikçe daha da beter olur.. Daha da zor gelir..[/sıze]:18:[sıze=2]
içimizden gelmez, sanki dünya yansa kıpırdayamayacakmışız gibi bi ağırlık çökerr[/sıze]
[sıze=2]ama ev temizken gelir gider düzeltiriz, içimiz açılır eve baktıkça temiz temiz zevk duyarız..
ve sonrasında yapmak kolay gelir..
ya da kitap uzun süre okumazsak okuyamayız bir süre.. Elimize alır 1-2 sayfa okumaya çalışır bırakırız..
ama 1-2 kitap bitirince okumadan duramadığımızı farkederiz..
ya da dışarı uzun süre çıkmazsak evden çıkasımız gelmez.. Herkes öldün mü kızım diye aramaya başlar,:102:
eve kapattın gene kendini diye annemiz kızmaya başlar..ama 3-5 gün çık gez, hergün çıkmak gezmek istersin..:118:
böyle sayısız örnek var.anladınız işte :))
ama şu da var ki bize burda ne deseler, ne yapsalar aslında olay kendi irademizde bitiyor..
çok sağol tatlımmm sorduğun için[/sıze][sıze=2] canım ben zaten izmirden gelir gelmez 2 günde bütün kaba temizliğini evin bitirmiş ve tükenmiştim..
o akşam inceye başladım ama salonu bitirebildim.. Ertesi gün de anlattım ya kociş beni zorla dışarı çıkardı kızdı..gece 2 de geldik eve..[/sıze][sıze=2]dün de gece 10 a kadar iş yerindeydim çalıştım.. O saatten sonra ancak yemek hazırladım yedik. biraz ütü yaptım yattık yani benim işler öylece kaldı anlayacağın..
pazar gününe inşallah.. Iş yerindeyim geç dönüyoruz çünkü hep :44:
[sıze=3]sen neler yaptın kolaylayabildin mi erenaycım.. Ahh keşke ben de evimde olsammm[/sıze][/sıze][sıze=2]
ah canım seni benden iyi kimse anlamazseninki gene iyi en azından çocuk yapıyor..ben 3 yıla yakın çocuk istememe rağmen eşim istemedi.. Biz 5 yıl korunduk bunun son 2-3 yılında ben istiyordum o istemiyordu..neler çektiğimi bir allah bilir.. şimdi çok pişman "zamanı geri alsak evlenir evlenmez çocuk yapardık di mi??" dedim geçen gün.:26: "kessssinlikle ilk işşş. Hemeennn" diyor.. Ama şimdi de olmuyor iş işten geçti şimdi de çok istiyor yani sorsan istiyor ama dediğin gibi durduk yere söylemiyor. Ille ben söyleticem... Istiyor hem de çookkk istiyor artık buna eminim.. Ama sanırım bizi üzmemek için konusunu açmıyorlar tatlım .. Zaten her ay hüngür hüngür ağlıyoruz. neden konusunu açıp bizi yine ağlatsınlar ki?? Erkek mantığıyla düşün tatlım.. Onlar bizim gibi değil..
seni üzmemek için açmıyordur konusunu.. Buna emin olabilirsin
ohhhhh sefam olsun o zaman yap şekerim kaç yıldır hasretsin yapıcan tabi bol bol keyfini çıkar evinin valla
ben de sobalı evdeydim eskiden donardım hep kat kat hatta battaniyelerle gezerdim kışın.. Kaloriferli eve çıkar çıkmaz yaz kış donla gezicem derdim
bi kaç kez yaptım ama sonrasında deli mi yim ben bu halim ne dedim bi an jeton düştü :103: şimdi mini elbiseler şortlar falan öyle takılıyorum.. Ama saten falan değil penye giyiyiorum rahat rahatValla bütün kurtlarını dökene kadar yap derim
Kirli kıyafet soruna gelince de başakcım;
eşim işyerimizin atölye işlerine de yardım ediyor.. Sana bir gün kotlarının hatta gömleklerinin fotolarını çekip göndereyimnasıl kirlenir bir kıyafet o kadar kendi gözlerinle gör
bir de bunun dışında mesela pikniğe gidersin yerlere oturursun toz toprak olur hele açık renkse mahvolur.. piknikte mangal, balkonda barbekü yaparsın is olur yağ olur,[/sıze][sıze=2] eşin maç yapar gelir çimlerde çamurlarda mahvolur, bunlar leke dışındaki çok kirli olarak ilk aklıma gelenler[/sıze]:26:[sıze=2]
bunların dışında yemekten, meyveden, sigaradan, içeceklerden, mürekkepten, tozdan, kandan daha binlerce şeyden lekeler oluşur..
Bütün lekeler yağ lekesi değil ki pril sık üstüne at:26:
sonra benim eskiden çalıştığım yerde alt katta depo gibi bir yer vardı sadece orda sigara içebiliyorduke çay sigara muhabbet yapıyoruz kalabalığız.. Ordaki beton kaldırım gibi yerlere oturuyorduk.. [/sıze] [sıze=2]kalorifer kazanı da orda bazen tüter.. hergün kıyafetlerim kosla katkısı ile yıkanırdı ordayken (3 yıl)
daha şimdi aklıma gelmeyen milyon şey var.. Mesela sizin de gömlekmiydi bilmiyorum..biz okulda orta - lise beyaz gömlek giyerdik.. O okul sıraları kollarımızı kapkara yapardı hergün..[/sıze][sıze=2] zavallı annecim 3 çocuk [/sıze] [sıze=2]
heleki çocukların ve ergenlerin kıyafetlerinin nasıl çok aşırı kirleneceği konusuna hiç girmeme gerek yok,onlar bu konuda çoooookkk yaratıcıdır
sen de yakında anne olucaksın ..kendini her türlü çooooookkk kirli ya da lekeli kıyafetlere hazırla tatlım..
[/sıze]
ayy iyi yürekli anne kuzum kahvaltını erken yapman hem senin hem bebeğinin açısından iyi..sancın sadece uyanınca mı oluyo yani...
valla biz biribimizi yoluyoruz ama aramıza giren olursa kabak onun başına patlıyo. Bi nevi çingene ruhu var bizde
Kız sabah uyanınca karnıma sancı giriyo neden bilmiyorm ama karnımı acıktı acaba diyorumyüreğim dayanmıyo
evet sabahları oluyo. Bide geceleri oluyo tüfekhaneye kalktığımda falan. Hemen geçiyo ama neden oluyo anlamıyom
beni şımartıyosunuz kızlar anam bu muhteşem yüzyıl ne ka sinir bir diziymiş deminden beri hop oturuyom hop kalkıyom 8 bölümü seyrediyorum kaldı 70 bölüm
şımar kuzum şımar sefan olsun...kız anlamadım muhteşemde sezon finali oldu sen yenimi izlemeye başladın diziyi
başakk ne örüyon sesin çıkmıyo kız yoksa meşhur tilotunu mu giyosun anam ne tilotmuş sizin topiğe geldiğimden beri bu konuşuluyor çık,çık,çık ne ayıp yaa..yoksaaaa pazen yada basmamı tilotun ee malum anca sığarsın içine
mustafa daha güzelllyok canım ya ortalarda izlemiştim tamamını izliyim dedimdeoglu mehmetei çok güzel yavrum ya kıyamam ah yanımda olsa keşke sevsem koklasam
insan arkadaşını tiye alırmı kız gülermi aaaaaaa çok ayıppp ne tilotu kız bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?