Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaptım yaptım korkma:112:biz dedikodumuzu yapmazsak nasıl kanka oluruzzzzzzzz.

Başımız belası pisliğim o benmmmmm

öyle bişey yapmaz yapamaaazz benim kocam...kabaca anlatayım,sana dur çok ayrıntıya girmeden sabah güzel bir öpücükle uyandım,sonra gün içinde çiçeğim geldi ardından eşim geldi hediyesiyle sonra yemeğe gittik geldik sonraaaaaaaaaişte kabaca böyle canım...seninkide yakınmış bak ne güzel 3 kişi kutlucaksınız:)))

geçmişteyim çatlak karııııııııııııı sevincibn çemkirmelerine yanıt veriyommmmmnbrr

21 haziran ama herzamanki gibi boş geçicek o bi süpriz yapmadığı sürece bende yapmıorummm

21 haziran ama herzamanki gibi boş geçicek o bi süpriz yapmadığı sürece bende yapmıorummm

kuzum sen yapki oda utansın ilk yıllar hep ben yapardım walla böyle,böyle alıştı benimkide..neler yapardım ben ilk yıllarda sende bişeyler yap böyle uıldönümü ve doğumgünlerini ben hiç kaçırmam sıkıysa oda hatırlamasın...

iyi bakalım güzel geçmişevet biz 3 kişi kutluycaz bakalım nasl olcak. Inşallah bir dahakine sizde 2den fazla kişi olarak kutlarsınız. 3-4 fark etmezzzz

kız hadiş bizimde düğün tarihimiz 21 haziran.

Ama ben nikah gününü baz alıyorum. Hangisi doğru olurrrr

kız aferin sana sen söz dinliyosun heee bebiş aç kalmıyo yani,walla iyiymiş sizin kankalığınız

valla biz biribimizi yoluyoruz ama aramıza giren olursa kabak onun başına patlıyo. Bi nevi çingene ruhu var bizde

Kız sabah uyanınca karnıma sancı giriyo neden bilmiyorm ama karnımı acıktı acaba diyorumyüreğim dayanmıyo

Akşamdan ıslattımmmm fasülyeyiiiiiiiiiii:95::95::95::95::95: Tilotumuda kıskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa selülitli karıııııııı

ayy iyi yürekli anne kuzum kahvaltını erken yapman hem senin hem bebeğinin açısından iyi..sancın sadece uyanınca mı oluyo yani...

haklısın cnm çocuk olduktan sonra yoğun kirlerin artacağını hiç düşünmemiştimayrıca beyaz gömleğin 1günde kapkara olan kollarını unutamam

ayy iyi yürekli anne kuzum kahvaltını erken yapman hem senin hem bebeğinin açısından iyi..sancın sadece uyanınca mı oluyo yani...

evet sabahları oluyo. Bide geceleri oluyo tüfekhaneye kalktığımda falan. Hemen geçiyo ama neden oluyo anlamıyom

beni şımartıyosunuz kızlar anam bu muhteşem yüzyıl ne ka sinir bir diziymişdeminden beri hop oturuyom hop kalkıyom 8 bölümü seyrediyorum kaldı 70 bölüm

evet sabahları oluyo. Bide geceleri oluyo tüfekhaneye kalktığımda falan. Hemen geçiyo ama neden oluyo anlamıyom

bebek büyüdüğü için rahme baskı yapıyosa ondan olabilir hem rahimde büyüyor doğal yani korkma,,ama yinede kontrole gittiğinde sor doktoruna...

beni şımartıyosunuz kızlar anam bu muhteşem yüzyıl ne ka sinir bir diziymişdeminden beri hop oturuyom hop kalkıyom 8 bölümü seyrediyorum kaldı 70 bölüm

şımar kuzum şımar sefan olsun...kız anlamadım muhteşemde sezon finali oldu sen yenimi izlemeye başladın diziyi

başakk ne örüyon sesin çıkmıyo kız yoksa meşhur tilotunu mu giyosun anam ne tilotmuş sizin topiğe geldiğimden beri bu konuşuluyor çık,çık,çık ne ayıp yaa..yoksaaaa pazen yada basmamı tilotun ee malum anca sığarsın içine

şımar kuzum şımar sefan olsun...kız anlamadım muhteşemde sezon finali oldu sen yenimi izlemeye başladın diziyi

yok canım ya ortalarda izlemiştim tamamını izliyim dedimdeoglu mehmetei çok güzel yavrum ya kıyamam ah yanımda olsa keşke sevsem koklasam

insan arkadaşını tiye alırmı kız gülermi aaaaaaa çok ayıpppne tilotu kız bu

yok canım ya ortalarda izlemiştim tamamını izliyim dedimdeoglu mehmetei çok güzel yavrum ya kıyamam ah yanımda olsa keşke sevsem koklasam
mustafa daha güzelll
insan arkadaşını tiye alırmı kız gülermi aaaaaaa çok ayıpppne tilotu kız bu

kız ben ona daha neler yapıcam geçmişi okumadın mı bu karı benim kalbimi nasıl kırdı senin beni koruman lazım kuzucum,, sewiyorum o ayrı ama mahvedecem onubu karı evin içinde tilotla dolaşıp iş yapıyomuş walla bende burdakilerden duyduğumu söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…