Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bebek büyüdüğü için rahme baskı yapıyosa ondan olabilir hem rahimde büyüyor doğal yani korkma,,ama yinede kontrole gittiğinde sor doktoruna...
bence de ilk kontrolde unutmazsam soruyumdaha 3 aydır halvete girebilirmiyik diye sorcam unutuyombundan sonra yazcam sorcaklarımı
mutfaka gitmiştim kk dehlmiş beni. tilotum saten tilottavsiye ederim hiç denedinmi
insan arkadaşını tiye alırmı kız gülermi aaaaaaa çok ayıpppne tilotu kız bu

benm tilotum meşhurrr

karılar ben gidiyom yine kalan işlerimi bitiriyim mucukkkkkkk beydağlı kız sen çalışmıyon dimi ev hatunumusun

Son düzenleme:

sor sor mutlaka,3 aydır halvetemi girebilirmiyik diyemi sorucan ne demişsin anlamadım yaa halvet yasakmı niye size tehlikeli bir durum yoksa girebilirsiniz..hıh senin tilotun benim tilotum önünde diz çöker..hadi sana kolay gelsin bende çimmeye gidiyom zaten...

Son düzenleme:

dur hayal ediyim bir bekle anam ettim hayalicanım geçmişe bakamadım bu aralar canım sıkkın kafam dumanlıda

dur hayal ediyim bir bekle anam ettim hayalicanım geçmişe bakamadım bu aralar canım sıkkın kafam dumanlıda

kuzum niye canın sıkkın ya..neyse özeldi dimi unuttum çok üzme kendini walla hepimizin ne sıkıntıları war ah ahh...bende çimeyim geleyim sonra görüşürüz

kızlarrr merhabaa nasılsınızz?benim otopsi sonucunu aldım bebek beyin kanaması geçirmiş ya anne karnında yada doğum sırasında dedi dr.ama dosyan gelsin iice bi inceleyelim toplantıyapar konusuruz dedi...hafta içi arıcaklar gidecem ararlarsa tabi diom bi 9 ay sonra ararlar kucagımda bebekle giderim artık öpüyom hepinizi evime gidiom ben

canım ne desem bilemedim geçmiş olsun diyelim..inşaallah 9 ay sonra alırsın bebeğini kucağına....git git evinede sıkı bir çalışmaya gir bakalım öyle ayda 1 kere halvet olurmuymuş

merhaba kizlar.hamileler icin yeni topigimiz acildi. 2013 subat-mart ayi anneleri...buyurun 9 aylik maratona...
dileyen herkez 9 aylik bu sureki kendisi gibi hamile gecirecek arkadaslar bulmak ve tum yasadiklarini paylasmak icin buyura bilir.

karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerelerdesiniz yawwwwwwwwww ben bugün çok mutlu ve enerjiğim

canım bende bugün 07.00 de kalktım
iyi haberler alacaksın inşallah ben inanıyorum dualarım seninle tatlım hade güzel haberlerle gel

ay bayıldım bu lafa haaaaaaaaaaaaa deli deliyi görünce çomağını saklarmiş.

ayyyyyyyyyy ne güzel az kalmışş
benimkisi 08.08

ne güzel yaaaaaaa demek araya sıkıştırdınız

halvete girdiğiniz tarihhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…