bence de ilk kontrolde unutmazsam soruyumbebek büyüdüğü için rahme baskı yapıyosa ondan olabilir hem rahimde büyüyor doğal yani korkma,,ama yinede kontrole gittiğinde sor doktoruna...
başakk ne örüyon sesin çıkmıyo kız yoksa meşhur tilotunu mu giyosun anam ne tilotmuş sizin topiğe geldiğimden beri bu konuşuluyor çık,çık,çık ne ayıp yaa..yoksaaaa pazen yada basmamı tilotun ee malum anca sığarsın içine
insan arkadaşını tiye alırmı kız gülermi aaaaaaa çok ayıppp ne tilotu kız bu
bence de ilk kontrolde unutmazsam soruyumdaha 3 aydır halvete girebilirmiyik diye sorcam unutuyom bundan sonra yazcam sorcaklarımı
mutfaka gitmiştim kk dehlmiş beni. tilotum saten tilot tavsiye ederim hiç denedinmi
benm tilotum meşhurrr
karılar ben gidiyom yine kalan işlerimi bitiriyim mucukkkkkkk beydağlı kız sen çalışmıyon dimi ev hatunumusun
mustafa daha güzelll
kız ben ona daha neler yapıcam geçmişi okumadın mı bu karı benim kalbimi nasıl kırdı senin beni koruman lazım kuzucum,, sewiyorum o ayrı ama mahvedecem onubu karı evin içinde tilotla dolaşıp iş yapıyomuş walla bende burdakilerden duyduğumu söylüyorum
dur hayal ediyim bir bekle anam ettim hayali canım geçmişe bakamadım bu aralar canım sıkkın kafam dumanlıda
kızlarrr merhabaa nasılsınızz?benim otopsi sonucunu aldım bebek beyin kanaması geçirmiş ya anne karnında yada doğum sırasında dedi dr.ama dosyan gelsin iice bi inceleyelim toplantıyapar konusuruz dedi...hafta içi arıcaklar gidecem ararlarsa tabidiom bi 9 ay sonra ararlar kucagımda bebekle giderim artık öpüyom hepinizi evime gidiom ben
günaydın canlarr.... bugün topikin açılışını ben yapayım hepinizde pireler uçuşuyodur şimdiiibugün çok güzel bigün,sözde tatil ama saat 7.30 da uyandım :) 2 hafta yatışa geçtim diye paso uyumakda olmaz, güne erken başlamak lazım dimee yarın sabaha bambaşka bi şehirde uyanmak fikri de ayrı mutlu ediyo beni... birde bugün dr randevum var, görmeye gidicez bebeğin gelişimi nasıl diye... malum yumoşlar genelde kalitesiz oldugu için bu bizim çok önemli bi muayene olacak... çok korkuyorum inşallah mutluluğumuz yarım kalmaz,bikaç gündür böyle bulantılarda filan azalma hissediyorum...dualarınızı eksik etmeyin bizden inş.bu kez ağlayarak çıkmam o hastaneden görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
kızlar nasılsınız?? bakalım...
BİRSENN inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım....
SEWİNCİM iyi dileklerin için teşekkür ederim canım sağol:))
tilotumda amma meşhur olduveriyimde sizde giyin kıskanç karılar
deli deliyi görünce çomağını saklarmiş..onun için hizaya gelne yapim kahvaltımı yaptım banyoya girecektim dedim bir bakim şu kk ya ne neyok...kız ben sizin kadar birbirinni dedikodusunu yapan kanka görmedim he çı,çı,çık....sen kahvaltını yaptınmı bakimm
leeeeeeeeeeeen başakkkk karısı insan bi slm verir günaydın bariiiiiihamilesin die görmezden geliom
geçmişteyim çatlak karııııııııııııı sevincibn çemkirmelerine yanıt veriyommmmmnbrr
hee iimiş bende boş duruon sanıommm işbaşındaymışsın eferemmm sevinç yok diee uzaktan uzaktan saldır bakimmm
naptınız kız dün mesajını daha yeni gördüm. yoksam kocan seni çiçekle kandırıp eve gelmedimi
KIZLARR YAZ GELDİİİİİ DÜĞÜN SEZONU ZAMANIIIII
KİMLERİN EVLİLİK YILDÖNÜMÜ YAKLAŞIYOR BAKALIMMMMMMMMMM
BİZİMKİ 16HAZİRAN:123:
öyle bişey yapmaz yapamaaazz benim kocam...kabaca anlatayım,sana dur çok ayrıntıya girmeden sabah güzel bir öpücükle uyandım,sonra gün içinde çiçeğim geldi ardından eşim geldi hediyesiyle sonra yemeğe gittik geldik sonraaaaaaaaaişte kabaca böyle canım...seninkide yakınmış bak ne güzel 3 kişi kutlucaksınız:)))
21 haziran ama herzamanki gibi boş geçicek o bi süpriz yapmadığı sürece bende yapmıorummm
yok ben duymadımmmmmm
kız ben akşmaları gelemiyom bu aralarrrrrr
iyi bakalım güzel geçmişevet biz 3 kişi kutluycaz bakalım nasl olcak. Inşallah bir dahakine sizde 2den fazla kişi olarak kutlarsınız. 3-4 fark etmezzzz
kız hadiş bizimde düğün tarihimiz 21 haziran.
Ama ben nikah gününü baz alıyorum. Hangisi doğru olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?