sağol canım..RABBİM kimseye yaşatmasın...sıkma güzeldir evet böyle mayalı hamurdan küçük ekmek gibi açarsın onu aslında sac da pişerde evde teflon tavada pişirirsin sıcakken yağlar içine peynir,soğan ve maydanozdan hazırladığın(isteğe göre patatesli de,olur) harcı koyar sıkı,sıkı dürüm gibi sarar,çayla yada ayranla içersin...
aynen canımmm ya sinirli olup bi hışımla yapcam yada gaza gelcem öbür türlü beklersem kılımı kıpırdatmam şuanda oldugu gibi kendimi kötü hissediorummm hiç bişeden zevk almıorum ne biyere gidesim gelio ne evde durasım gelio...temizlik zati hiç içimden gelmio...ben ne pok yicem bilmiom
sıkma güzel bişe canım adanada çoktur sıkmacı börekciler hamuru açıosun pişiriosun tavada sonra hazırladığın içi (peynir patates vs neyli istersen) pişen bazlamaya (burda öle denio) koyup sarıosun afiyetle yiyosun....ıspanaklısıda oluo göözleme gibide yapılabilio...
zaten bu sevinç bi kendiini titiz sanıyoo hıh
canın çıktı seninde kolayladınmı?kabası bittimi?
bak aklın yolu birrr iş iş giysisiyle yapılır dimi sessa
saol cnmmm...ne bilim walla kuzucumm bu bebek olayı beni iice bunalttı...sadece benim gayretimlede olmuo...bikere kocişim dese bizim bebeğimiz olsun artık die...inan olmasada nasıl huzurlu mutlu olcam anlatamamm...böle işte cnm yaaa...pes ettim artık bişe istemiom...napim rabbim ol dedimi olacak elbet...uğraşmıcam yani...
yokkız temzlik diil günlük işleri tilotla yapıyom didimbi elimde süpürge bi elimde parfüm şişesi kokoş gibi iş yapılırsa bitmez tabii
haa bak ne dicem çok kirlilerde kosla demişsin ya. çok aşırı bi kıyafet nasıl kirlenirki:26::26:
beklesin annem,zamanını beklesin,daha var çünkükardelen kııız sen daha doğurmuyonmu yaa gitte doğurda teyze olak topiğimizin ilk bebişini seveeekbiz yapamıyoz bari sizinkileri sevelim bak nikolayda yetişti sana senden önce doğurcak bu gidişle seninkinin 1.lik gitcek eldeen görcen sonraa
ben olsam sol tarafı dinlemek isterdim ama eninde sonunda sağ tarafın dediği oluyoşu anki halimm
sağ tarafımm : - kalksana:117:
sol tarafım : - ne kalkıcan yaa boşver işi gücü muhabbete bak
sağ tarafımm : - kim yapacak onca işi
sol tarafım : - boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr
sağ tarafımm : - yapta bitsiinn yine sen yapıcannnn
sol tarafım : - pis olayım kimene yaaaaaa off iş iş nereye kadar
sağ tarafımm : - aaaa ne ayıppppp
sol tarafım : - ayıpsa ayıp ev benim keyif benimm:90:90:
:84::84::84::84:
karar veremiyomm
hangi taraf haklı sizceeeeee
bana da gönderin sıkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy sıkma olsada yesekkkkk ne güzel kayınannen maşallahhhh
kız doğum ne zaman daha belli deeelmiii:26::26::26:
ahahah poklarıyla oynarlar bencedee bebeğin altı nasıl değişir onu falanda bilmiyodur bu şimdi her temizleyişinde ortalığı pok götürür artıkın
dimi yaa tilotuyla temizlik yapandan ne beklersiinzati baksana kuru fasülyeyi bilem geceden ıslatmadan pişirmiiş beceriksiz anam buuu bi halt bilmiyooo ee topiklerde gezer ev işleriyle mutfakla hatta kocasıyla ilgileneceğine buralarda gezerse bi halt bilemez tabiisiii
bencede kendi yapmışki bizimki bi halt öğrenememiiş
ivet en çokta bennnnçoooookkkkk harika karılarık bizzzzz
anca burda LAF SAYDIRSIN BİZE ONU İİİ BECERİOO HAHAYTTTgızz o nerden bilsin hem tecrübesiz hem beceriksiz
gaynanası yapmış buda yemişşş ne bilsin nerden anlasın karı
tilot sefasında zaatiiiii
valla ben bugün iyiyim biraz evi toparladım toz aldım kendimi iyi hissediyorum şeytanın bacağını kırdım artık devamı gelir
benim yeğende aldı karneyi hepsi pekiyi maşallah
senin oğluşunada maşallah hep böyle olur karneleri inşallah
allam yaaa bu karuuu mannakk senin sağın solunda rahat duırmuomu senin gibi çenelilermişşş kalbinin sesini diyneeeşu anki halimm
sağ tarafımm : - kalksana:117:
sol tarafım : - ne kalkıcan yaa boşver işi gücü muhabbete bak
sağ tarafımm : - kim yapacak onca işi
sol tarafım : - boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr
sağ tarafımm : - yapta bitsiinn yine sen yapıcannnn
sol tarafım : - pis olayım kimene yaaaaaa off iş iş nereye kadar
sağ tarafımm : - aaaa ne ayıppppp
sol tarafım : - ayıpsa ayıp ev benim keyif benimm:90:90:
:84::84::84::84:
karar veremiyomm
hangi taraf haklı sizceeeeee
erenay itiraf ediyorumgüldüm bu kez... ama sen iyi kız ol ve sağ tarafına uy ha yok eğer yarına erteler yarın yaparım nasılsa diyorsan sen bilirsinnn
yazdıklarınızı okumadan yazıyorum kusura bakmayın çünkü hemen çıkıcam..bugün bizim ewlilik yıldönümümüz unuttum size söylemeyi bu sene ben bişey yapmıyorum valla giyindim süslendim oturuyorumkocacımn çiçeği geldi kendiside gelmek üzereymiş,birazda o yapsın bakalım sonrasında ne var..
slmm kızlar kımse yokmu
benimmm dişim cok agrıyooreglım olmadan dokrtra gitsem bişi olurmu kı:26::26:
bide perdeler icin kola mı ner varmıs kullann varmı kızlarr yada kosla tülll ne iyi gelır bilen varmı
hahayt kızzz başakkk yaparr demeyin öleee baksanıza boğazından geçmioo yemek 12 den sonra kahvaltı yapıooo bebişi olsun beraber yerler ahuahuuu başakçım annem kilo alıcam die yapıosan aç kalarak form korunmaz erken yat erken kalkkk çocuk içinde yararı olur + bebeğin beslenmesii şartt kendini düşünmüosan onu düşün kendini şartla annem olurmu bak az kaldıVİRÜS
tilotlu kadın die kalıcak zaten adııı ne kızım bizde tilotl yatıoz bazen ama napalım ya gece bişi olsa napçezzzzz deliii
ivet en çokta bennnn
anca burda LAF SAYDIRSIN BİZE ONU İİİ BECERİOO HAHAYTTT
allah iilik sağlık güç versin canımmmm he o şeytanın bacağını bende kırıom dahada kırasım var ama işteeee nasıl etçez bilmiom
allam yaaa bu karuuu mannakk senin sağın solunda rahat duırmuomu senin gibi çenelilermişşş kalbinin sesini diyneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?