Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın canlarr.... bugün topikin açılışını ben yapayım hepinizde pireler uçuşuyodur şimdiiibugün çok güzel bigün,sözde tatil ama saat 7.30 da uyandım :) 2 hafta yatışa geçtim diye paso uyumakda olmaz, güne erken başlamak lazım dimee yarın sabaha bambaşka bi şehirde uyanmak fikri de ayrı mutlu ediyo beni... birde bugün dr randevum var, görmeye gidicez bebeğin gelişimi nasıl diye... malum yumoşlar genelde kalitesiz oldugu için bu bizim çok önemli bi muayene olacak... çok korkuyorum inşallah mutluluğumuz yarım kalmaz,bikaç gündür böyle bulantılarda filan azalma hissediyorum...dualarınızı eksik etmeyin bizden inş.bu kez ağlayarak çıkmam o hastaneden görüşmek üzere kendinize iyi bakın...

kızlar nasılsınız?? bakalım...
BİRSENN inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım....

SEWİNCİM iyi dileklerin için teşekkür ederim canım sağol:))

ahahah bencede kesin başak haklıı hamiş oo birinin işlerini yapması lazııım kız sende kaynananı çağır hastayım de ona yaptır

ewet tüm hırsımı alıcam senden...kız sen sexy misin ki

bravo eli öpülesi kadınmış....

ohooo sen daha eroşun kayın annesini tanımıyosun topikin annesidir ooo ne marifetleri var. biz burda yazışırken kadıncağız gider bulaşık yıkar

tabii listeden bilgilerini kaldırdık ya ondan bilinmiyor kadın cağız

beni düşünme zati başımıza taş yağar filan:83:

ne düşünücem kız seni ben karnındaki yavruyu düşünüyorum bir bilse nasıl bir anaya düştüğünüah,ah ne güzel kaynanalar var yaa valla erenay kıymetini bilsin....

sevinççç ben seni öldün sandımdıııııınerelerdeydin sen aşkımın bahar pötürcüğüüüü
ahh ahh sevincm sorma benm kankeytom bööle pasaklı bi karı. şu batta yaptığı temzliğe yaz temzliği diyo sonra yaz boyunca o temzlikle oturuyo

arada beni evine davet ediyo ama hiç gidesim olmuyo ne yalan diyim
ne düşünücem kız seni ben karnındaki yavruyu düşünüyorum bir bilse nasıl bir anaya düştüğünüah,ah ne güzel kaynanalar var yaa valla erenay kıymetini bilsin....

amannnnnn eroş mu şanslı yoksam kaynansımı sanssız bilemedimkadıncağızın kıymeti bilinse bari.

nbr deli karı

deli deliyi görünce çomağını saklarmiş..onun için hizaya gelne yapim kahvaltımı yaptım banyoya girecektim dedim bir bakim şu kk ya ne neyok...kız ben sizin kadar birbirinni dedikodusunu yapan kanka görmedim heçı,çı,çık....sen kahvaltını yaptınmı bakimm

iyi yapmışsın cnaım inşallah kontrolun iii olucak yumoşlarında bebişinde canım bak fazla arayaı soğutma çok tatil yapma:)biizde düşün

ağzından yel alsın sevincim ölüse bende ölürünnnn insan kankasını bölesine kötüler yerermi abooooov ben sevince dicem sevinç öle okuyup bakıcak amannnn ama sende amma pasaklımışsın erenayefe :)
tilotumda amma meşhur olduveriyimde sizde giyin kıskanç karılar
he bncede zamanında bihterin parfümü bihterin saçı bihterin elbisesi çıkmıştı kapış kapıştı seninki baya bi reabet görür hem ticaret hem ün kazancannnnnnn kısss ben çıkardım tilotumu kaç kuruş eder bilmem:)))

deli karılarrr nasıdla biliolar kendilerini

bak bak hamile garının kahvaltı saatine bak 12:20 tebriklerrrr karı
öğle yemeği saatinde kahvaltı yarın 1 kilo doğurun zaarr bebemizi
o saati biraz erkene çektim iki gündür merak etme. en erken 9olur daha ötesini isteme
yandın gızım sennnnnnnnnnnnn düdüklüden su çıkmadığı sürece korkma kaynayınca altını kız imil imil pişsin
herifin zehirlendimi yoksam beceremedinmi yapmayı :26::26::26:
yooooo sadece yemekten sonra kocamı hastaneye yetştirdik.

yemekten sonra parmaklarınıda yemişte müdahale ettiler

yok kız kaynanasının yaptığı yemeği beğenip yememiştir kendisi yapmıştır mecburende öğrenmiştir yemek yapmayı
evet mecburen kendim yaptım .
abboo önce 5 yıldızı verdi şimdide sararttımııı deli karııııı
çemkirme banaaaaaaaaaaaaaa
napiyim nazo bazen gelmediğin günler oluyodu çok az geliyosun son günlerde:101::101::101::101:

ben seni hergün görmek istiyom budaa

Son düzenleme:

illa suda istiyorlar yaniacaba hergünmü vercez:26::26:

yıkamaya versene nazo haıları yorulma

naptınız kız dün mesajını daha yeni gördüm. yoksam kocan seni çiçekle kandırıp eve gelmedimi

KIZLARR YAZ GELDİİİİİ DÜĞÜN SEZONU ZAMANIIIII

KİMLERİN EVLİLİK YILDÖNÜMÜ YAKLAŞIYOR BAKALIMMMMMMMMMM

BİZİMKİ 16HAZİRAN
:123:

cnm kusura bakma msjını yeni gördümmm bence bu değişiklikler hayra alametson zmaanlarda benmde reglim saçmalamıştı

canım her nedeni olabilir enfeksiyon rahim agzı açıklıgı hormon bozuklugu ve kan pıhtılaşması vs işte denilicek birşey olsa inan dicem ama bilinmez ne oldugu işşallah çaresi vardır da yavruna kavuşursun

yazık olmuş keşke görseydim ben kuyunca sesim evi inletti

günaydın cicişler ben geldim öpücüklerim nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…