bişeyi çok merak ediyorum hamınlar bebeğin göbeğindeki kordon annenin içeride midesine falanmı bağlı????....birde doğumda bebeğin kordonu kesilince anneden nasıl koparıyolar o kordonu aklıma takıldı yarım edin lütfen..
bişeyi çok merak ediyorum hamınlar bebeğin göbeğindeki kordon annenin içeride midesine falanmı bağlı????....birde doğumda bebeğin kordonu kesilince anneden nasıl koparıyolar o kordonu aklıma takıldı yarım edin lütfen..
öyle ama eşin için kuzum..külyemez paşam kız hala izliyomusunboşver babalar gününe almayı düşünmüyorum kendi babam öldüya başkasına baba demesi çok zor geliyo evlendigimdede öle olmuştu baba zor demiştim kayınpedere
beni yumuşatmayın bakıyımben kül yemem hürremin 12 bölümünü seyrediyorum kaldı 68 bölüm
:78::78::115: bencede kesin öyledir :97:
sağol canımmm..bende beğendimm yeşil gözlü oda benim gibi
kendine tilot seçiyodur acabaHangisini giysem karılarla yazışmak için diye
boşver babalar gününe almayı düşünmüyorum kendi babam öldüya başkasına baba demesi çok zor geliyo evlendigimdede öle olmuştu baba zor demiştim kayınpedere
beni yumuşatmayın bakıyımben kül yemem hürremin 12 bölümünü seyrediyorum kaldı 68 bölüm
sewinç...ayy saol canım yaa nasılda meraklanıyodum ...netten bakmak niye aklıma gelmedi onu anlamış değilim şimdi aklıma geldide
gözlerimden yaş geldi gülmekten sen geberme hemi allahım
kordondan kan geçtiğini biliyorum nasıl beslenildiğini falan biliyorum onlarıda nereye bağlı onu bilmiyodumD allah daim etsin cnm herzaman gülersin inşallah..bende güldüm sayende
canım 12 bölümdeyim eşim gelene kadar gider tam diyorum kapatıyım boşver merak yokmu merak eşi dün geç geldi yemegini verdim mehmeti doguracagı bölüm geldi eşim yemegi yedi adam yorlunluktan çayı içemedi dedim sen git yat dedim dedi seyretmiyomusun hürremi dedi yok ben hürremi yarın dogurturum dedim neyse yataga yattım acaba dedim eşimde hadi yatakta dönme hürremi dogurtta gel dediöyle ama eşin için kuzum..külyemez paşam kız hala izliyomusun
O topik başı karısı varyaaaaynı böyledir belkide
Eminim öledir ama olsun kızzzzzz herifin babası o napacan
kız kafayı yersin haaa hepsini bir arada seyretmeye kalkma rüyana girer gece
hem ben cici kızım :93:
kız gül tabi burası neşelenme topiğiymiş ya ondan geldik bu karının topiğine
yok kız walla şaka değilim :) halis muhlis orjinalim :)
çok soru wardıda öyle birden sorunca wallahi unuttum :)
canım 12 bölümdeyim eşim gelene kadar gider tam diyorum kapatıyım boşver merak yokmu merak eşi dün geç geldi yemegini verdim mehmeti doguracagı bölüm geldi eşim yemegi yedi adam yorlunluktan çayı içemedi dedim sen git yat dedim dedi seyretmiyomusun hürremi dedi yok ben hürremi yarın dogurturum dedim neyse yataga yattım acaba dedim eşimde hadi yatakta dönme hürremi dogurtta gel dediyataga girdim dedi dogurttunmu he oglumuz oldu deidm iyi ozaman uyuyalım dedi sarıldık yattık
vallahi dün süleymanla ugraştım durdumyarıdan çogunu seyrettim bebem ilk zamanları seyredemedim mahidevrana küsmüş ilişkiye girmediya onu merak ettim nedeninide vbuldum neden artık yatmadıgını çok kötü bir kadım mahidevran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?