Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o göbek kordonu eşe bağlı plesenta yaniii ordan besleniyor kesince eşi atıyorsun bebekte çıkıyor içerde bişi kalmıyor

canım kordonda yemekler degil kan gidiyo kızbirde kordon eşe baglı kordunla bilikte geliyo allahım halimi götmenizi istemezdim burda yarıldım gülmekten canım senlik bbirşy yok ne olur yanlış anlama kıyamam sanaay sesim evi inletti ulennnnnnnn

sewinç...ayy saol canım yaa nasılda meraklanıyodum ...netten bakmak niye aklıma gelmedi onu anlamış değilim şimdi aklıma geldide

öyle ama eşin için kuzum..külyemez paşam kız hala izliyomusun

:78::78::115: bencede kesin öyledir :97:

o topik başı karısı varyaaa aynı böyledir belkide

kordondan kan geçtiğini biliyorum nasıl beslenildiğini falan biliyorum onlarıda nereye bağlı onu bilmiyodum D allah daim etsin cnm herzaman gülersin inşallah..bende güldüm sayende

eminim öledir ama olsun kızzzzzz herifin babası o napacan
kız kafayı yersin haaa hepsini bir arada seyretmeye kalkma rüyana girer gece
hem ben cici kızım :93:

kordondan kan geçtiğini biliyorum nasıl beslenildiğini falan biliyorum onlarıda nereye bağlı onu bilmiyodum D allah daim etsin cnm herzaman gülersin inşallah..bende güldüm sayende

neyse öğrenmiş oldun başka bir soru varmı kızzzzz biz de doktor olduk maşallah

efsun ses ver annem nasılsın nasıl gidiyor ev hanımlığı çalışmalar ne alemde kızzzz

öyle ama eşin için kuzum..külyemez paşam kız hala izliyomusun

O topik başı karısı varyaaa aynı böyledir belkide
canım 12 bölümdeyim eşim gelene kadar gider tam diyorum kapatıyım boşver merak yokmu merak eşi dün geç geldi yemegini verdim mehmeti doguracagı bölüm geldi eşim yemegi yedi adam yorlunluktan çayı içemedi dedim sen git yat dedim dedi seyretmiyomusun hürremi dedi yok ben hürremi yarın dogurturum dedim neyse yataga yattım acaba dedim eşimde hadi yatakta dönme hürremi dogurtta gel dediyataga girdim dedi dogurttunmu he oglumuz oldu deidm iyi ozaman uyuyalım dedi sarıldık yattık
Eminim öledir ama olsun kızzzzzz herifin babası o napacan
kız kafayı yersin haaa hepsini bir arada seyretmeye kalkma rüyana girer gece
hem ben cici kızım :93:

vallahi dün süleymanla ugraştım durdum yarıdan çogunu seyrettim bebem ilk zamanları seyredemedim mahidevrana küsmüş ilişkiye girmediya onu merak ettim nedeninide vbuldum neden artık yatmadıgını çok kötü bir kadım mahidevran

yarışmaya istanbuldan katılıyorum 2yıllık ewliyim 5 aylık hamileyim yaşım 19 yarışmacı arkilere başarılar falan felon

Allah seni emiiiii doğurttun dimekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…