seninde gözlüklerini sewsinler kızyeşil sakızında yakıyooo hee
yarışmaya istanbuldan katılıyorum 2yıllık ewliyim 5 aylık hamileyim yaşım 19yarışmacı arkilere başarılar falan felon
canım 12 bölümdeyim eşim gelene kadar gider tam diyorum kapatıyım boşver merak yokmu merak eşi dün geç geldi yemegini verdim mehmeti doguracagı bölüm geldi eşim yemegi yedi adam yorlunluktan çayı içemedi dedim sen git yat dedim dedi seyretmiyomusun hürremi dedi yok ben hürremi yarın dogurturum dedim neyse yataga yattım acaba dedim eşimde hadi yatakta dönme hürremi dogurtta gel dediyataga girdim dedi dogurttunmu he oglumuz oldu deidm iyi ozaman uyuyalım dedi sarıldık yattık
vallahi dün süleymanla ugraştım durdumyarıdan çogunu seyrettim bebem ilk zamanları seyredemedim mahidevrana küsmüş ilişkiye girmediya onu merak ettim nedeninide vbuldum neden artık yatmadıgını çok kötü bir kadım mahidevran
testleri falan hepsini zamanında yaptırıyorum aşıda oldum kontrollerimi hiç aksatmıyorum bu soruyu hamilieiğim en başınd asormuştum doktoruma söylemişti ama unuttumaraştırmalarımda hala dewam ediyo netten gün gün gelişimine kadar bakıyorum bu arada saolasın cnm hoşbulduk cinsiyetini demeyi unuttum erkek :))
canım bak şimdi öhü öhü anlatayım allah tarafından hamile kalıyoruzya yumurta rahimde dölleniyoya sonra kese oluşuyo sonra kordon ve kalp anlıcagın rahimden kan akımından besleniyolar bebemkordondan kan geçtiğini biliyorum nasıl beslenildiğini falan biliyorum onlarıda nereye bağlı onu bilmiyodum :dd allah daim etsin cnm herzaman gülersin inşallah..bende güldüm sayende
yarıldım gülmekten okadar diyim dışardan biri duysa derki gelin kafayı yedikız gül tabi burası neşelenme topiğiymiş ya ondan geldik bu karının topiğine
Allah seni emiiiii doğurttun dimekkkk
duysun kız ondanmı korkucam o benden korksun..kankasına sözüm yok ama ooooooooooooo bişey derse terki diyar eylerim topiğini ona göreee..duymasın karııı ne çemkiriyonuz arkamdan der gene kankasıda yok bak ortalıklarda
halis muhlismiiiiiiiiii
orjinalini sevsinler senin
yarışmaya istanbuldan katılıyorum 2yıllık ewliyim 5 aylık hamileyim yaşım 19yarışmacı arkilere başarılar falan felon
kız sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün...doğurtmuş sonrada sarılmış kocasına yatmış
ayy bende çok yaramazmışım küçükken inşallah bebeğim bana çekmez :)) gerçi babasınında çocukluğunu bilmiyorum yaaD bendekide laf işte:)) saolasın rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin hepsine inşallah :) çalışmalar son süratti baktık olmuyo umudu kestik ayın başında hamile olduğumu anladık :)) allah iştee sorgu sual olmuyo
ben kaçtım kocacım geldi sonra görüşürüz
ben kaçtım kocacım geldi sonra görüşürüz
topik başı kim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?