Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seninde gözlüklerini sewsinler kız yeşil sakızında yakıyooo hee

yarışmaya istanbuldan katılıyorum 2yıllık ewliyim 5 aylık hamileyim yaşım 19 yarışmacı arkilere başarılar falan felon

hoşgeldin bacımmm bebeen hayırlı olsun demek 5 aylık hamişsin gız netten heç bişi araştırmıyonmuuu sennn
cinsiyeti ne bebenin testleri yaptırdınmı aşını vuruldunmu aile hekimliğine kayıt yaptırdınmı

testleri falan hepsini zamanında yaptırıyorum aşıda oldum kontrollerimi hiç aksatmıyorum bu soruyu hamilieiğim en başınd asormuştum doktoruma söylemişti ama unuttum araştırmalarımda hala dewam ediyo netten gün gün gelişimine kadar bakıyorum bu arada saolasın cnm hoşbulduk cinsiyetini demeyi unuttum erkek :))

Son düzenleme:

kız sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün...doğurtmuş sonrada sarılmış kocasına yatmış

kız efsunn önce bir selam versene geçmişe daldın gittin gevezelikten başka bişi yokki geçmişte
car car konuşuyo garılarrr

karılar dün benim battı gelen giden olmadı bugünde gelen giden yok niden acaba :26::26:
korunuyoz diye rahatım başıma bir iş çıkmaz zaaaarrr

maşallah sağlıkla sıhhatle olişini kucağına alırsın inşallah benimde olişim var çok ama çok yaramaz yandın valla

kordondan kan geçtiğini biliyorum nasıl beslenildiğini falan biliyorum onlarıda nereye bağlı onu bilmiyodum :dd allah daim etsin cnm herzaman gülersin inşallah..bende güldüm sayende
canım bak şimdi öhü öhü anlatayım allah tarafından hamile kalıyoruzya yumurta rahimde dölleniyoya sonra kese oluşuyo sonra kordon ve kalp anlıcagın rahimden kan akımından besleniyolar bebem sonracııma yaradan okadar büyükki 9 ay içerde tutyo hoş benimkiler hep 5 ayda gittiallahım birdaha evlşatlarımın acısını göstermesin işallah yüregim halen acılıbebegi doguruncada maksı kordona baglıyolar rahime kaçmasın diye sonra eşle birlikte düşüyo sonra mutlu son ben hiç mutlu sonlar göremedim işşallah bundan sonra görücem
kız gül tabi burası neşelenme topiğiymiş ya ondan geldik bu karının topiğine
yarıldım gülmekten okadar diyim dışardan biri duysa derki gelin kafayı yedi
Allah seni emiiiii doğurttun dimekkkk

canım ben ondan güzel oynardım
şimdide ben sizlere soruyum dinleyin beni geçen kanald de birşey seyrettim 16 yaşında kızın anası babası kızı hastaneye götürüyolar ve kız yol kenarında doguruyo bu çocugu naıl doguruyo bu 1 ikinci hususta kordonu çocuga baglıyken nasıl düşüyoda yürüyüp gidiyolar ay 3 kişiyle birlikte olmuş kız bebekmiş biz burda bebek diye ölüyoruz aglıyoruz allahım dogurup atıyolar bebegi yetimhaneye göndermişler içim acıdı getirsene bana ben bakarım

duymasın karııı ne çemkiriyonuz arkamdan der gene kankasıda yok bak ortalıklarda

halis muhlismiiiiiiiiii
orjinalini sevsinler senin
duysun kız ondanmı korkucam o benden korksun..kankasına sözüm yok ama ooooooooooooo bişey derse terki diyar eylerim topiğini ona göreee..

yarışmaya istanbuldan katılıyorum 2yıllık ewliyim 5 aylık hamileyim yaşım 19 yarışmacı arkilere başarılar falan felon

hoşgeldin canım RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşaallah..ama benide çok güldürdün walla

ayy bende çok yaramazmışım küçükken inşallah bebeğim bana çekmez :)) gerçi babasınında çocukluğunu bilmiyorum yaa D bendekide laf işte:)) saolasın rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin hepsine inşallah :) çalışmalar son süratti baktık olmuyo umudu kestik ayın başında hamile olduğumu anladık :)) allah iştee sorgu sual olmuyo

bu başak karısı nazonun iki yıldızını kızartmış birisi hala sarıııııı
halbuki nazo hergün burda kendisi hiç yok piyasada göya topik başı karısı

maşallah kızzzz bizim topik başı karısıda umudunu kesmiş bir bakmışki hamilee Rabbim çok büyüksünnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…